ЗАПИСВАНЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Рошо
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: ЗАПИСВАНЕ

Мнение от Рошо »

Чудя се дали да не си извадя медицинско за всеки случай. Много университети го искат.
Изображение
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

Рошо написа:Чудя се дали да не си извадя медицинско за всеки случай. Много университети го искат.
Ако ще се записваш в друг университет, извади си, за СУ не ти е нужно.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс
Специалност: Информатика
Курс: трети

Мнение от Kai »

Но не и СУ. И аз имах медицинско, защото кандидатствах за ФМИ, а в НБУ ми искаха бележка, че съм здрава - нали ще работим с компютри и т.н. Но като отидох във ФМИ направо ме изгледаха с недоразбиране защо пък мъкна медицински.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Miss Piggy написа:
Sla-Mori написа:А за общежитията-ако с едно момиче ни приемат на едно и също класиране и искаме да се посочим една друга като желани съквартирантки в полето за общежитие, как става номерът с факултетните номера? Докато се записваме в различни факултети се дебнем коя ще се запише първа, за да си каже номера на другата ли? Така излиза, че ако примерно тя се запише първа, тя не може да ме посочи мен, защото още нямам факултетен номер, нали? Има ли някаква хитрина така, че да се посочим взаимно и има ли разлика дали и двете се искаме или само едната иска другата :lol:
Много уместен въпрос, който и мен ме притеснява доста :( То реално погледнато не е възможно да се запишем по едно и също време като сме в различни факултети. Или наистина трябва да пада страшното чакалене...Хайде дано някой добър човечец минал през това каже :?
Ta по този въпрос?
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс

Мнение от Kai »

За тия общежития, мисля, че като ходите да се записвате някъде из бланките има място да напишете имена на хора, с които искате да бъдете в стая. Ако всички се класирате ще ви сложат заедно, ако 2ма от 3ма, то само 2мата ще сте заедно и ще ви сложат друг 3ти. Естествено може да сте и по 2ма в стая. Но това там на място се прави, няма предварителни подготовки - най-много да вземете данните на хората, с които искате да сте заедно - име, адрес.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Аз не си спомням как изглеждаше молбата за кандидатстване за първокурсници, но...
Наистина не мисля, че непопълването на факултетния номер може да се окаже проблем, след като присъстват останалите данни (трите имена, ЕГН, държава... може би и факултет, и специалност, разбира се) :roll: не знам, питайте и секретарката, която приема молбата, но се съмнявам да не ви я уважат заради някакви липсващи цифрички
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Kai написа:За тия общежития, мисля, че като ходите да се записвате някъде из бланките има място да напишете имена на хора, с които искате да бъдете в стая. Ако всички се класирате ще ви сложат заедно, ако 2ма от 3ма, то само 2мата ще сте заедно и ще ви сложат друг 3ти. Естествено може да сте и по 2ма в стая. Но това там на място се прави, няма предварителни подготовки - най-много да вземете данните на хората, с които искате да сте заедно - име, адрес.
Да де, това го знам, но се иска и факултетен номер, а едната от двете няма как да го напише, след като другата още не се е записала и остава само едната да попълни всички искани данни, другата-каквото може?

@MERCES_LETIFER, мерси, дано да стане и така.
Аватар
Рошо
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Рошо »

От сканираната бланка излиза, че подалите молба за общежитие с намалена работоспособност 70+ процента не участват в класиране, тъй като получават място автоматично. Така ли е? А как стои въпросът със семестриалните такси за същата група хора? Ако ме тикнат в някоя дупка имам ли право на замяна? Някой ми беше казал, че има различни категории, при които само се покачва наемът. Вярно ли е това? Предпочитам да плащам повече за общежитие, но да живея в що-годе нормални условия. Хайде някой по-запознат да каже.
Изображение
Аватар
Marla Singer
В началото бе словото

Мнение от Marla Singer »

абе деца мили вие май отговорихте ама аз съм малко бавна ... може ли пак да запитам дали милите хора които ще ме записват ще ги боли дали имам снимки 4 на 6 см или мога да си карам и с нормални снимки като за паспортите на простосмъртните :albino: ... а и мен ме вълнува какво става ако нямам номера на другарчето с което искам да съжителствам :bunny:
We are defenders of any poseur or professional pretender around.
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс

Мнение от Kai »

Ами като си бавна, бавничко си прочети темата.
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Marla Singer написа:абе деца мили вие май отговорихте ама аз съм малко бавна ... може ли пак да запитам дали милите хора които ще ме записват ще ги боли дали имам снимки 4 на 6 см или мога да си карам и с нормални снимки като за паспортите на простосмъртните :albino: ... а и мен ме вълнува какво става ако нямам номера на другарчето с което искам да съжителствам :bunny:
И аз се чудих дали има някакво значение и се разрових из архивите на форума. Оказа се, че стандартните паспортни снимки 3.5/4.5 пасват перфектно, а тези, които си носят 4/6, трябва да режат.
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Аватар
Solveig
Постоянно присъствие

Мнение от Solveig »

Ужас, ще хвърчат изрезки значи... пипкава история.
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс

Мнение от Kai »

Ами отнесете си малки снимки. Давайте. И гледайте как ще ви върнат, защото за в ДОСИЕТАТА ВИ ИЗИСКВАТ ГОЛЕМИ СНИМКИ!
Аватар
Solveig
Постоянно присъствие

Мнение от Solveig »

Мисълта ми е, че изрезки ще хвърчат там, където се налага / за студентската книжка примерно /. Колкото до
Kai написа:И гледайте как ще ви върнат
, I'd like to see them try :mrgreen:
Аватар
HecTaHgapTHa
В началото бе словото

Мнение от HecTaHgapTHa »

А защо просто не кажете като ви изкарват снимките да ви направят няколко в обичайния формат и няколко 4/6. Снимки никога не са излишни :roll:
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”