право или МО
Модератор: MidwinterSun
право или МО
Някой може ли да ми каже нещо повече за асистента по МПП Чавдар Стоянов и въобще как е изпита? Предварително благодаря! 
Охоо...Чавдарчо...
Аз още не съм стигнала до изпита, ама мога да кажа не много добри неща.Всъщност той не ми е на мен асистент( слава Богу) , а на една друга група, където имам познати веднъж карах с тях...Абе някъв ужас беше...Наплаши ги здраво , изпитва постоянно
и им казваше , че ако си имат проблеми с него , ще им се стъжни на изпита...Разправяше как скъсал маса студенти миналата година.Имали са си неприятности.
Това съм чувала.
колко забавни са тези теми
.нещо преподавателите в ЮФ са на дневен ред
И аз се радвам, че не съм при Чавдар, а колкото до Добрев той си е наред (спрямо Чавдар) само където се впусна още от първия път да дава казуси на английски. За всеки случай не мога да се оплача от него....
Но още се опитвам да свикна с цветовото му усещане що се отнася до дрехи! Ах!
Got, в крайна сметка ти коя група си?
И аз се радвам, че не съм при Чавдар, а колкото до Добрев той си е наред (спрямо Чавдар) само където се впусна още от първия път да дава казуси на английски. За всеки случай не мога да се оплача от него....
Но още се опитвам да свикна с цветовото му усещане що се отнася до дрехи! Ах!
Got, в крайна сметка ти коя група си?
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny
При Орлин Борисов лекциите се провеждат, но наистина са много забавни- не ни държи много, последния път не знам как и в каква връзка ни обяснява на дълго и на широко етикета като си на коктейл !!
- беше доста забавно...
I live my life and all I know is
No one can live for me
It's my destiny
No one can live for me
It's my destiny
съвсем нормално е някой да ти е зверски неприятен. още по-нормално е да си го признаеш и това все още няма да означава че си изтъкан от злоба, ок:) ? ти имаш правото да обичаш Чавдар или който и да е друг преподавател - аз не съм длъжна да се съобразявам с твоите усещания. а колкото до него и до другия асистент по мпп - само след 3 месеца те ще просто някакво си минало - всеки по пътя си