Бъбли,яко анархия,а?
Среща на форумците КСК2008-2009/7-ми август 18:00 ректорат
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Re: Среща на форумците КСК2008-2009/7-ми август 18:00 ректорат
Шейд,мани.Аз виках да напиша нещо от рода на туй,че август не ми е добно,но септември-октомври може да мина на някоя среща - нещо,дето по принцип се пише в такива теми.Ама как да им разваля лафа... 
Бъбли,яко анархия,а?
Бъбли,яко анархия,а?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
абе ей Anarchy rules! 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Октомври се открива сезона на редовните форумни срещи - не просто КСК а на всички форумци, чувствайте се поканени да намерите темата и да се запишете, ако има списък и се събират идеи... защото след записването вие ставате редовни студени, а не кандидати и е редно да се метнете в редовните раздели...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- D&D
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
И все пак това е аватарFMI написа:Определено нещо си останала неразбрана в онази тема. Но ако имаш такива крачета като на аватара ти, съм сигурен че ще ти я отключатzdravche написа:Да, доста злобари имало тука, един дава тон и другите почват да плюят след него. (Не говоря за тази тема, едва ли бих имала търпение да прочета нещо от нея, но другата вече е заключена). Аплодисменти за момичетата -интригантки и приятно ви прекарване на срещата. Кво ми говорите глупости (бяс, пациенти, лелки, туркини......) и тактично без да обиждам никого ще попитам какво ви има на вас? Май просто се чудите къде да си изсипете злобните коментари. STOP, не на менВсъщност по дефиниция ние всички сме колеги, щом всички учим в един и същи ВУЗ, тя може да не иска да се запознае само с тези от нейния факултет и специалност и затова да пуска такава тема и съответно мястото и е точно в този раздел. И в реда на тези мисли, наистина не е много ясно защо са и я заключили
Вярно че имаше и расизъм и флууд, но те не бяха по нейна вина...
Помислете как се чуства момичето, да и заключат първата тема и първите постове въобще във форума, а тя наистина не е имала някакви лоши намерения, които да оправдаят такова отношениеА и как завоалирано ви напсува
аз бих го направил директно, но тя е възпитана
Нека не бъркаме едното с другото
А и какво толкова има в тея крака.
Просто са тънки с хубави обувки..
Нищо интересно

Недостойно живее онзи,който пречи на другите да живеят.
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Абе важното е, че суперкупата е червена
Мерси, лека ноЖ и довиждане 
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
@D&D, Прояви малко фантазия де, не разчитай само на това което виждаш, представи си ги как продължават нагоре, може би като твойте 
@Emalfy, Ми виж как я нападнаха като вълци още в първата и тема http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... =3&t=11790 Определено имаше злоба дори в тема от 2 страници, а иначе в тази и аз не помня да съм видял такова нещо, но все пак вече е 25
@Emalfy, Ми виж как я нападнаха като вълци още в първата и тема http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... =3&t=11790 Определено имаше злоба дори в тема от 2 страници, а иначе в тази и аз не помня да съм видял такова нещо, но все пак вече е 25
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
zdravche , прибери зъбите и се опитай да бъдеш адекватна ,пък после вече имай очаквания от поведението на околните .
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Срещата не пропада ! Разбрахме се да има две срещи едната август(7-ми) другата сепрември (7-ми)и двете в 18:00 пред ректората . На първата ще ходим в Борисовата , а за втората може и нещо друго да измислим .
Който иска да дойде , аз и бъдещата ми съквартирантка ще сме там , Еми и тя ще дойде ...
Който иска да дойде , аз и бъдещата ми съквартирантка ще сме там , Еми и тя ще дойде ...
- ShadeOfShane
- Да живей словото
FMI ------------------------------------------------------------------------------------------------------------zdravche:Знам, че е още рано за тази тема, но нямам търпение да се запознаем с бъдещите колеги. И така, всеки, който е приет и се е записал на първо класиране да си каже какво е записал и да се запознаем. Аз ще се запиша в специалност информатика
. А и батковците и какичките да се представят.
Pisobella :
Ти си много убедена, че ще се запишеш?!
Иначе ако си ВЕЧЕ записана, има подраздели на различните факултети, там има и теми за специалностите
Там най-лесно и сигурно ще се запознаеш с колегите.
zdravche :
Хмм, нещо лошо ли казах. Да, ще се запиша и тва не е надуване.....щото ми говориш навъпреки. Все пак балът ми е 29.10 и гледам реалистично на нещата. Много поздрави
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
За мен това е неразбиращ ,а не неразбран човек , пък дори и да не ме засяга лично , ме възмущава искрено.То бива бива ама така да говориш на хората ,които ти дават съвет и ти се усмихват дори след въпроса ,,Ти си много убедена, че ще се запишеш?!''(това подсказва добронамереност , това са ми казвали за усмивките) , не е много мило и не е като да не е злобно.Пък после нападали сме я . Стига се изживява като жертва и да се държи малко по достойно ....
Pisobella :
Ти си много убедена, че ще се запишеш?!
Иначе ако си ВЕЧЕ записана, има подраздели на различните факултети, там има и теми за специалностите
zdravche :
Хмм, нещо лошо ли казах. Да, ще се запиша и тва не е надуване.....щото ми говориш навъпреки. Все пак балът ми е 29.10 и гледам реалистично на нещата. Много поздрави
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
За мен това е неразбиращ ,а не неразбран човек , пък дори и да не ме засяга лично , ме възмущава искрено.То бива бива ама така да говориш на хората ,които ти дават съвет и ти се усмихват дори след въпроса ,,Ти си много убедена, че ще се запишеш?!''(това подсказва добронамереност , това са ми казвали за усмивките) , не е много мило и не е като да не е злобно.Пък после нападали сме я . Стига се изживява като жертва и да се държи малко по достойно ....
- FMI
- Плиний Стари
Продължавам да твърдя че не я разбрахте, но разбира се това си е моето мнение. Този ми е третия пост във връзка с това, а ти ми отговаряш май само на втория. Виж и първия, там съм обяснил защо мисля така. Надявам се да съм се изразил достатъчно ясно там!
А колкото до убеденоста и. Да, тя вече е приета! И не виждам причина да не е уверена в това при положение че има 5.70 и то на мат1, не на 2 и бал 29.10 Ако тя не е сигурна кой да е сигурен?!
Просто това може да не и е било само първата тема и първия пост въобще в този форум, предвид това че има само 10-тина поста до сега. А може дори да и е било първия пост въобще в интернет. Не е свикнала
А веднага почнаха да и флудят темата, тя съвсем нормално се е подразнила от това и вие сте я изяли с парцалите. Това е което виждам аз отстрани... И като стана дума - Жертва си е, но не видях да се изживява като такавата, не разбирам и кое в поведението и е недостойно... Освен ако някой от тези които са я нападнали има някакви минали впечатления от нея, от друго време и място... Но не е тук мястото да се нищят стари кавги, поне аз по друг начин не мога да си обясня отношението към нея. Просто това не може да е отношение към човек който не познавате...
Но каква жертва може да бъде тя с 29.10 всъщност
А колкото до убеденоста и. Да, тя вече е приета! И не виждам причина да не е уверена в това при положение че има 5.70 и то на мат1, не на 2 и бал 29.10 Ако тя не е сигурна кой да е сигурен?!
Просто това може да не и е било само първата тема и първия пост въобще в този форум, предвид това че има само 10-тина поста до сега. А може дори да и е било първия пост въобще в интернет. Не е свикнала
Но каква жертва може да бъде тя с 29.10 всъщност
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Ама никой не е казал да не си се радва и да не е сигурна - БРАВО ЗА ОЦЕНКАТА . Ние да не сме някфи луди да смятаме за лошо това ,че е сигурна (интересно как ти реши ,че ние имаме нещо прив това , чак ми е смешно
). Идеята беше ,че отреагира злостно на повече от милото отношение на Pisobella. Диалогът ,който копирах ме накра да отреагирам. Недостойно беше изказването и в тази тема . Прости ама коментари като :Аплодисменти за момичетата -интригантки и приятно ви прекарване на срещата- са повече от неприятни. Няма какво да се чувства като отритнато отлъчено от срещата кученце .Да заповяда , да се държи човешки и да не си мисли ,че всички я нападат ,защото почнеш ли да се отбраняваш без причина , другите намират причина да те нападнат (ТАКА И СТАНА ,прочети това което пестнах и моят (признавам ) не много мил коментар след това и него прочети .
- FMI
- Плиний Стари
Прочел съм всичко. Не казвам че одобрявам нейната реакция, само казвам че първи я нападнахте. Пък после защо се отбранява. Всъщност точно ти я нападна най грозно... А тя просто не искаше флууд в темата си. Да речем и че не е разбрала усмивката на Писобела. Все пак усмивка между два упрека
И двата неоснователни...
P.S. Ох, то аз чак сега зацепих че всъщност голямата война е затова кой да организира първата среща. ХАХА, ЛЕЛЕ, ХАХА. Наистина не зацепих. Това обяснява всичко
Това е сериозна работа, нама да ви се меша в женския бой, че да не ме оскубете и мен
А аз и брада имам за скубане, то не е една беля 
P.S. Ох, то аз чак сега зацепих че всъщност голямата война е затова кой да организира първата среща. ХАХА, ЛЕЛЕ, ХАХА. Наистина не зацепих. Това обяснява всичко
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Ъ...дълго е за обясняване. ;рemalfy написа:Norwegian , защо така чак септемви -октомври , няма ли да си тук покрай записванията ...
Може и още на тази да дойда,но вероятността е доволно малка;утре-вдругиден ще разбера.
Shadeofедикойси,идейка - вземи пусни на първата страница никовете на тези,които са потвърдили,че ще идват,както и на тези,които са под въпрос.Да видим за какво става дума.
Иначе идеята за запиване в Борисовата е класика;жалко само,че тепета нямате у Шопско.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- explorer
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
И аз няма да мога да дойда, щото след сряда изчезвам от София, после на море ще ходя и въобще до септември няма да съм на линия... Виж, ако септември организирате нещо пак, може 
"Do you know what's extremely rare in the world of computers? Finding one that will cross against the light."
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група
Наблюдателница
Правист, I курс, 1 група