Ах, тииии, палавникооо!Jamesmagno написа:Колко перверзна си от 1 до 100? Честно. Ако е повече от 100, ще го приемем
Може би около 20... Да не кажа и по - малко. В тази област съм доста консервативна и ми е тама - табу. Имайте го предвид.
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Ах, тииии, палавникооо!Jamesmagno написа:Колко перверзна си от 1 до 100? Честно. Ако е повече от 100, ще го приемем
По - ухилено от това, здраве му кажиJamesmagno написа:Искам една голяма усмихната твоя снимка - да мъ радваш през удЪтъ...

Хех, ами... не бях близвала алкохол до този момент. Бях 7ми клас все пакТърговецът на кристал написа: Как ще се напиеш от две бири до такава степен, бе, жена!
Знам ги аз, има такива на ЕйвънТърговецът на кристал написа:Ваня, аз тебе няма какво да те питам, щото искам някой ден (когато съм адекватна) да седнем и да си приказваме.
Само наминах да ти кажа, че чета темата с огромен интерес (тая седмица са две от любимите ми РиС тема, няма какво да се лъжем) и, да знамеш, има някакви горчиви безцветни лакове за нокти, може да помогнат.Ще разпитам за марка, ако искаш.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Не особено, да не кажа никак. Старая се обаче да следя поне в най - общи линии политическия живот у нас.pora_e_priqtel написа:Интересуваш ли се от политика?
-pora_e_priqtel написа:Ако да - като каква се определящ поотношение на политическите си убеждения?
Мхмpora_e_priqtel написа:Обичаш ли политически хумор?
Опитвам се да го правя по - често, защото в противен случай не знам какво става по света. Ето, днес например не знаех, че ще има частично слънчево затъмнениеpora_e_priqtel написа:Следиш ли новините? Ако да - смяташ ли, че медиите ги отразяват безпристрастно?
Първият, на който изобщо съм била (значи 6 - ти клас) - Пловдив, БТР и Мастилоpora_e_priqtel написа:Кой е най-готиният концерт, на който си ходила?
Кемъл го измисли. Всъщност те са цяла поредица, но двата най - култови са:pora_e_priqtel написа:Какъв е тоя виц за коса? Много обичам тъпи вицове. Кажи го плийз!![]()
Един зелен кон кацнал в бар и попитал бармана: "Имате ли олио на клечка?", а барманът отвърнал: "Не, имаме бензин на кубчета". "Че аз да не съм парапет, ве?!", сопнал се конят и излязал през вентилатора.pora_e_priqtel написа:Кой е любимият ти тъп виц?
Ами такава съм си аз - безсрамницаpora_e_priqtel написа:Как не те беше срам да си сложиш такъв аватар, при положение, че слуаш и Бритни?![]()
Сериозно ли си мислиш, че ще ти кажа?pora_e_priqtel написа:Коя е любимата ти секс-поза? (Не ме бийте, моля ви!)
Комерс буквално означава "търгуване". Сам си прави изводитеcamel написа:Разтълкувай понятието "комерс".
Да, Гоши, имам любим художник. Тъй като Сюрреализмът силно ме увлича, то няма как да не поставя Салвадор Дали на челна позицияSmoking Mirror написа:Контесо, а ти имаш ли любима картина и любим художник?
А коя картина най-много те е шокирала, когато си я зърнала за пръв път?
^PrincessA^ написа:2. А каква искаше да бъдеш тогава?
т.е. От какво у себе си не си била удовлетворена на 13-14 годишна възраст и в какво си искала да си различна?Blood Countess написа:Какво ще рече това "каква"? Разясни, плс.
^PrincessA^ написа:11. Нещото, което още не си казала на човека, който още не го е чул?
т.е. Какво и на кого имаш желание да кажеш, но все още не си го направила /да речем, поради липса на достатъчно смелост или поради ненастъпване на "подходящ момент"/?Blood Countess написа:Я дай пак.![]()
![]()

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...