Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
FMI написа:Определено е въпрос на вкус както и аз вече казах
Kristo написа:Примерно Шляк не ме кефи истински.. както примерно Светлето...
Не е възможно...
<цитат от мое стихотворение>"Не бъркай красотата с добрия външен вид"
пс: Мермиии... ти кога ше ми предлагаш брак, стига сме се бавили?
пс2: Поредна.... ако се разберем за завещанието, може и да ти приема офертата, ти си знаеш...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Ееее Kristo ти затва ли само би обмислил ... браво бе а аз щях да се бия до смърт за тебе да си развалям приятелството с герито... от толкова години се познаваме... ти сега... разби ми сърцето
Емалфи, може ли и аз в стил Бавария да кажа "Я да ми се махате с тези снимки, искам мусака"... или "Г. и Б. са сила, кефят ме"...
Но айде в мой си стил - и двете ме кефят, но си мисля, че трябва да пуснат атомните оръжия като ще воюват за мен, в смисъл като снимки говоря... може и на лична...
инак:
-Гери - ти трябва да ми предложиш брак, нещо ала-бала...
-Поредната - ще ти дам линка от Наследственото право, да спрем с тъпия спор и после искам да чуя какви преимущества има брака ми с теб, евентуално...
Да видим коя ще предложи по-добри условия, щото сега съм като Бербатов и се чудя с коя да подпиша...
1. За Гергана - ти още си криеш тайния арсенал, кой знае какви секретни оръжия имаш... вярвам в теб, може да имаш с какво да победиш...
2. За Поредната - Мене не можеш и с пръст да ме докоснеш, ти само много се каниш и толкова... (дори с твоя заплашителен секси-вид, не можеш да ме стрестнеш...)
3. за Емалфи - гласът на Бавария е гласът на народа... както и ще да е прозвучало това... трябва да видиш лудите ни спорове в скайп на още по-лудите теми...
4. За Тодорът - пич, нямаш идея колко си прав... само да не издавам, че мене ше ме бият (оу!) после...