РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ
4.70 математика1,желание - информатика, но едва ли имам шансове за общежитие, така че най - вероятно ще освободя мястото за друг и ще се запиша в ТУ...
П.С. Не е ли абсурдно положението с общежитията?
П.С. Не е ли абсурдно положението с общежитията?
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз мисля, че не е, при положение, че в СУ учат страшно много студенти - не може да се намери за всеки - затова трябва да се отсяват хората...Неприятно е - да, но...необходимо...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Още водя преговори с наще, но може и да пусна хола и или още една малка стая под наем. Ако въобще има някой който го устройва Люлин
Ако няма, ще набарам някой дошъл да бачка тук, общи работници бол, но все пак колегите са с предимство
Ако има желаещи да драснат по едно ЛС, да ги имам предвид. Кандидатите се класират главно по реда в който са ми писали
Но непушачите и незлоупотребяващите с алкохол имат предимство 
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
С БАЛ 25.58 /ОТ МАТУРАТА ПО ФИЛОСОФИЯ/ДАЛИ ИМАМ ШАНС ЗА ФИЛОСОФИЯ? ПИСАЛА СЪМ Я НА ВТОРО МЯСТО. С ПСИХОЛОГИЯТА ВЕЧЕ СЕ ПРОСТИХ....ЗАСЕГА!:)))))
- FMI
- Плиний Стари
Ох това с матурите как ме нервира, че ги приемат само държаните през тази година... Иначе трудно с този бал, но има вероятност 
-
axinora
- Пишете, о, братя
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
че то предишни години матури не е имало!!!!!
освен ако баба ми не реши да кандидатства, но и тогава пак няма да стане, защото форматът е бил различен.
цяла година обеснявам едно и също и не мога да разбера какъв е проблемът да бъдат признати САМО матурите от тази година. особено след като (повтарям) преди такива не е имало. ако не греша матури в Полша има малко по- отдавна, но 2002 година правят реформа във формата и започват да приемат в университети САМО с тези нови матури. и някак поляците оцеляват.
освен ако баба ми не реши да кандидатства, но и тогава пак няма да стане, защото форматът е бил различен.
цяла година обеснявам едно и също и не мога да разбера какъв е проблемът да бъдат признати САМО матурите от тази година. особено след като (повтарям) преди такива не е имало. ако не греша матури в Полша има малко по- отдавна, но 2002 година правят реформа във формата и започват да приемат в университети САМО с тези нови матури. и някак поляците оцеляват.
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология
Втори курс, Румънска филология
- gothwolf
- В началото бе словото
- Специалност: унгарска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Добрем, аз изкарах по немски 3.99 и като цяло балът ми става 23.97 (и има 43-а кандидати с по-висока оценка от изпита)
Първото ми желание е немска филология, а второто - унгарска... Първото - по желание на моите родители (е, и от части мое), а второто - лично моя прищявка. Та се чудих и гледах, и накрая осъзнах, че балът вероятно ще ми стигне за немската филология, но мога ли да се надявам, че ще има много желаещи (поне 22-а от тези 43) за тази специалност, та да уча унгарска филология, вместо немски? А и има ли вероятност да се откажа от първото си желание или да съм мислил по-напред
Първото ми желание е немска филология, а второто - унгарска... Първото - по желание на моите родители (е, и от части мое), а второто - лично моя прищявка. Та се чудих и гледах, и накрая осъзнах, че балът вероятно ще ми стигне за немската филология, но мога ли да се надявам, че ще има много желаещи (поне 22-а от тези 43) за тази специалност, та да уча унгарска филология, вместо немски? А и има ли вероятност да се откажа от първото си желание или да съм мислил по-напред
Тованакт сунсэгум, сунсэгум и сунсим ат пойтэгум – ам такем эруптэгум, таса латдыл лавуӈкве ат вермегум.
- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
- Обратна връзка:
трябвало е да си мислил по-напред...мале колко е часът?!?!!!
- FMI
- Плиний Стари
@axinora, Е аз не съм баба ти, но точно задължителната матурата по литература ми отложи завършването до 2002, въпреки че завърших 2001 и смея да твърдя че тогава всички матури бяха много по трудни! Вярно че после май ги махнаха за няколко години и после пак ги направиха задължителни, но това въобще не ме интересува, а и е без значение! Въпроса е в дискриминацията! Иначе нямам претенции да ми признаят матурата по литература, тя е 3.25 а в дипломата ми оценката е 3.67, но с този предмет няма да кандидатствам никога през живота си... Имам претенции за ДЗИ по Биология където оценката е 5.67, но изрично е подчертано в документите за кандидатстване че приемат само матури държани през 2008-ма година. А по лесни от тези матури не е имало от основаването на българската държава та чак до сега...
@gothwolf, Единствения ти шанс е на първо класиране да не се класираш за немска и веднага записваш унгарска, вече ебаното е ако и унгарска не се класираш тогава
И така и за другите класирания 
@gothwolf, Единствения ти шанс е на първо класиране да не се класираш за немска и веднага записваш унгарска, вече ебаното е ако и унгарска не се класираш тогава
- puhtso
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Дали има вероятност да си видим класирането още днес.......

Много силно се съмнявам. СУ държи на думата си. Утре ще бъдат налице. Потърпи.puhtso написа:Дали има вероятност да си видим класирането още днес.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Литературата е симфония от думи, мисли, чувства и поуки!
-
alabalistika
- В началото бе словото
И аз мисля,че няма никакъв шанс да ги пуснат по-рано........жалко
Вече полудях и предполагам не само аз 
може би някой от миналогодишните кандидат-студенти може да ни каже дали да се надяваме 
Добре,де какви хора сте вие?Как може с бал над 27 да питате само "дали ще влезна"?Извинявайте,но мисля,че просто искате да ви се повтаря и повтаря колко отлично сте се справили.Не мисля,че има толкова сдухани и паникьосани хора,че да се излагате така.Вътре сте хора,разберете!Вътре сте и с бал-22 за някои специалности(разбира се,нежелани)!Престанете вече.Аз съм с ужасно нисък бал и огромно спокойствие.Утре излиза това класиране и ще разберете.Аз съм човек с опит казвам ви-вътре сте!
Ей, тва последното мнение много ми хареса
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.