ЗАПИСВАНЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
rkk
Драскач

Re: ЗАПИСВАНЕ

Мнение от rkk »

Някой може ли ми обясни как така трябва да се пише в уверението или в някои от другите документи - адрес на студента в София? :roll: След като много хора ще си търсят квартира или общежитие чак след като се запишат :wink:
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Става въпрос, ако си живущ в София, доколкото се сещам за какво говориш.
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

Искам да попитам каква е семестриалната такса за МЕДИЦИНСКА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ЕРГОТЕРАПИЯ. Ако може някой да сме светне ще съм много благодарна :roll:
people always leave
Аватар
Miss Piggy
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Miss Piggy »

Sla-Mori написа:А за общежитията-ако с едно момиче ни приемат на едно и също класиране и искаме да се посочим една друга като желани съквартирантки в полето за общежитие, как става номерът с факултетните номера? Докато се записваме в различни факултети се дебнем коя ще се запише първа, за да си каже номера на другата ли? Така излиза, че ако примерно тя се запише първа, тя не може да ме посочи мен, защото още нямам факултетен номер, нали? Има ли някаква хитрина така, че да се посочим взаимно и има ли разлика дали и двете се искаме или само едната иска другата :lol:
Много уместен въпрос, който и мен ме притеснява доста :( То реално погледнато не е възможно да се запишем по едно и също време като сме в различни факултети. Или наистина трябва да пада страшното чакалене...Хайде дано някой добър човечец минал през това каже :?
"И тъй както умопомрачението в един висш смисъл е начало на всяка мъдрост,то шизофренията е начало на всяко изкуство"
Херман Хесе
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

eleos написа:Искам да попитам каква е семестриалната такса за МЕДИЦИНСКА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ЕРГОТЕРАПИЯ. Ако може някой да сме светне ще съм много благодарна :roll:
307лв./семестър
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Потвърждаване на участие във 2-ро кл в СУ?

Мнение от sientelo »

Такса се плаща само при окончателно записване в приетата специалност :idea: Четете ги малко тия правилници и не изпадайте в истерии :!:
П.С. Същото важи и за потвърждаване на участие в трето класиране :arrow: при условие,че си приет някъде и се надяваш да те приемат на по предно желание си потвърждаваш участието в трето класиране с дипломата оригинал.
Темата вече е изчерпана и заключвам темата.

Sientelo
Като птичка в небесата :)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Сливам с темата за Записване. Всякакви въпроси от сходно естество, нека се обсъждат тук.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Kitty
Драскач

Мнение от Kitty »

Проблем ли е друг да ме запише, не аз самата?
Incurro!
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

4. Комплект документи за новоприети студенти (по образец);
5. Квитанция за платена такса за обучение;

какво представляват тези два изисквани документа о.О
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Комплектите за новоприети се продават около университета когато настане време за записване. В комплекта има студентска книжка, студентска карта и още няколко други документа, които трябва да попълниш. То на тях си пише как и какво трябва, няма да имаш проблеми.

Квитанцията си я получаваш когато отидеш до паричния салон в ректората и си платиш семестриалната такса. Много е важно първо да платиш таксата, а чак след това да ходиш да се запишеш, защото без квитанцията няма да те запишат.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс
Специалност: Информатика
Курс: трети

Мнение от Kai »

Kitty написа:Проблем ли е друг да ме запише, не аз самата?
Върни се няколко страници назад и прочети, 99% съм сигурна, че е казано поне 2 пъти.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Аватар
wtf
Драскач
Специалност: Социология
Курс: втори

Мнение от wtf »

theDarkSite

На 8стр. има сканиран пакет документи за записване, а на 9стр. Kаi е пуснала пак какво трябва да се направи заедно със сипсък в кой кабинет, кое крило и т.н. става записването, плащанията и всичко останало.
I speak sarcasm as a second language.
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Специалност: Информационни системи
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

kasije написа:Искам да попитам при участване в 3-то класиране мястото ми от второто пази ли се или рискувам да отпадна въобще, ако не ме приемат в специалността, която искам и на 3-то класиране? :roll:Както при кандидатстването след 7-ми клас ли е?В справочника това не видях да го пише :roll:
никой не даде конкретен отговор...emalfy само каза, че май не се пази, но не е сигурна...ако има някой, който е наясно по въпроса с 3-тото класиране, да сподели информация :)
consult
В началото бе словото

Мнение от consult »

Тодорът написа:
kasije написа:Искам да попитам при участване в 3-то класиране мястото ми от второто пази ли се или рискувам да отпадна въобще, ако не ме приемат в специалността, която искам и на 3-то класиране? :roll:Както при кандидатстването след 7-ми клас ли е?В справочника това не видях да го пише :roll:
Пише го в правилника - ако на второто класиране, което се обявява на 12.08., кандидатите са класирани примерно по трето-четвърто желание и има възможност да отидат по-нагоре, от 13 до 15 август отиват и потвърждават желание за участие в ІІІ класиране. На 19 август, като обявят третото, или са отишли с 1-2 желания по-нагоре, ако не всички, които са били класирани за тези специалности, са се записали, или си остават на същото място, като при второто, и се записват в него. Тоест, не е като при гимназиите, мястото си се пази.
Аватар
Weirdy
В началото бе словото

Мнение от Weirdy »

ShadeofShane, Сиси ти приета ли си психология, т.е. бала стига ли ти за тази специалност?
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”