ЗАПИСВАНЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: ЗАПИСВАНЕ
Някой може ли ми обясни как така трябва да се пише в уверението или в някои от другите документи - адрес на студента в София?
След като много хора ще си търсят квартира или общежитие чак след като се запишат 
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Става въпрос, ако си живущ в София, доколкото се сещам за какво говориш.
Искам да попитам каква е семестриалната такса за МЕДИЦИНСКА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ЕРГОТЕРАПИЯ. Ако може някой да сме светне ще съм много благодарна 
people always leave
- Miss Piggy
- В началото бе словото
- Курс: първи
Много уместен въпрос, който и мен ме притеснява достаSla-Mori написа:А за общежитията-ако с едно момиче ни приемат на едно и също класиране и искаме да се посочим една друга като желани съквартирантки в полето за общежитие, как става номерът с факултетните номера? Докато се записваме в различни факултети се дебнем коя ще се запише първа, за да си каже номера на другата ли? Така излиза, че ако примерно тя се запише първа, тя не може да ме посочи мен, защото още нямам факултетен номер, нали? Има ли някаква хитрина така, че да се посочим взаимно и има ли разлика дали и двете се искаме или само едната иска другата
"И тъй както умопомрачението в един висш смисъл е начало на всяка мъдрост,то шизофренията е начало на всяко изкуство"
Херман Хесе
Херман Хесе
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
307лв./семестърeleos написа:Искам да попитам каква е семестриалната такса за МЕДИЦИНСКА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ЕРГОТЕРАПИЯ. Ако може някой да сме светне ще съм много благодарна
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Потвърждаване на участие във 2-ро кл в СУ?
Такса се плаща само при окончателно записване в приетата специалност
Четете ги малко тия правилници и не изпадайте в истерии
П.С. Същото важи и за потвърждаване на участие в трето класиране
при условие,че си приет някъде и се надяваш да те приемат на по предно желание си потвърждаваш участието в трето класиране с дипломата оригинал.
Темата вече е изчерпана и заключвам темата.
Sientelo
П.С. Същото важи и за потвърждаване на участие в трето класиране
Темата вече е изчерпана и заключвам темата.
Sientelo
Като птичка в небесата 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Сливам с темата за Записване. Всякакви въпроси от сходно естество, нека се обсъждат тук.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Проблем ли е друг да ме запише, не аз самата?
Incurro!
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
Invadoria!
Desideratus Fatum.
Desideratus Bellum.
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
4. Комплект документи за новоприети студенти (по образец);
5. Квитанция за платена такса за обучение;
какво представляват тези два изисквани документа о.О
5. Квитанция за платена такса за обучение;
какво представляват тези два изисквани документа о.О
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Комплектите за новоприети се продават около университета когато настане време за записване. В комплекта има студентска книжка, студентска карта и още няколко други документа, които трябва да попълниш. То на тях си пише как и какво трябва, няма да имаш проблеми.
Квитанцията си я получаваш когато отидеш до паричния салон в ректората и си платиш семестриалната такса. Много е важно първо да платиш таксата, а чак след това да ходиш да се запишеш, защото без квитанцията няма да те запишат.
Квитанцията си я получаваш когато отидеш до паричния салон в ректората и си платиш семестриалната такса. Много е важно първо да платиш таксата, а чак след това да ходиш да се запишеш, защото без квитанцията няма да те запишат.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Върни се няколко страници назад и прочети, 99% съм сигурна, че е казано поне 2 пъти.Kitty написа:Проблем ли е друг да ме запише, не аз самата?
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
- Курс: втори
theDarkSite
На 8стр. има сканиран пакет документи за записване, а на 9стр. Kаi е пуснала пак какво трябва да се направи заедно със сипсък в кой кабинет, кое крило и т.н. става записването, плащанията и всичко останало.
На 8стр. има сканиран пакет документи за записване, а на 9стр. Kаi е пуснала пак какво трябва да се направи заедно със сипсък в кой кабинет, кое крило и т.н. става записването, плащанията и всичко останало.
I speak sarcasm as a second language.
- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
- Обратна връзка:
никой не даде конкретен отговор...emalfy само каза, че май не се пази, но не е сигурна...ако има някой, който е наясно по въпроса с 3-тото класиране, да сподели информацияkasije написа:Искам да попитам при участване в 3-то класиране мястото ми от второто пази ли се или рискувам да отпадна въобще, ако не ме приемат в специалността, която искам и на 3-то класиране?Както при кандидатстването след 7-ми клас ли е?В справочника това не видях да го пише
Пише го в правилника - ако на второто класиране, което се обявява на 12.08., кандидатите са класирани примерно по трето-четвърто желание и има възможност да отидат по-нагоре, от 13 до 15 август отиват и потвърждават желание за участие в ІІІ класиране. На 19 август, като обявят третото, или са отишли с 1-2 желания по-нагоре, ако не всички, които са били класирани за тези специалности, са се записали, или си остават на същото място, като при второто, и се записват в него. Тоест, не е като при гимназиите, мястото си се пази.Тодорът написа:kasije написа:Искам да попитам при участване в 3-то класиране мястото ми от второто пази ли се или рискувам да отпадна въобще, ако не ме приемат в специалността, която искам и на 3-то класиране?Както при кандидатстването след 7-ми клас ли е?В справочника това не видях да го пише
ShadeofShane, Сиси ти приета ли си психология, т.е. бала стига ли ти за тази специалност?
Feed Me!