ДА СПОДЕЛИМ БАЛА СИ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: втори
Re: Балове 2008
По-високи ще са за специалностите, в които се влиза само с английски... за тези с литература и/или история със сигурност ще паднат... за съжаление второто вече не ме късае... 
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Айде,гладуващите джедаи!Долу ситите!Можем да ги бием!
Иначе ако си бях направил труда да направя цялостно изследване на резултатите от всички изпити,местата и го умножа с коефициента на интелектуално развитие на набор 89 спрямо набор 88, и някой ми дадеше пари за това(иначе нямаше да го направя),можеше и да гласувам за нещо друго...Щях да забия и Кънчо Стойчев,и Андрей Райчев в земята.
Гъбички,кажи си за коя специалност ти трябва.
Иначе ако си бях направил труда да направя цялостно изследване на резултатите от всички изпити,местата и го умножа с коефициента на интелектуално развитие на набор 89 спрямо набор 88, и някой ми дадеше пари за това(иначе нямаше да го направя),можеше и да гласувам за нещо друго...Щях да забия и Кънчо Стойчев,и Андрей Райчев в земята.
Гъбички,кажи си за коя специалност ти трябва.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
Guncho
- В началото бе словото
според мен с тия двойки ще падне..но все пак съм гладен и гласувах за това 
На мен ми трябва за История или Етнология
. Между другото,гледах някво предаване по БНТ (не си спомням кое точно) и там казаха ,че от нашия набор започва драстичното намаляване на баловете във българските ВУЗ-ове.Причината според тях е демографския срив 
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
И най-лошото е, че ми се ядат много неща и нито едно от тях не е налично 
Пък за баловете..ще паднат според мен, предполагам с толкова, че една стотна да ме кара да чакам второ класиране
Пък за баловете..ще паднат според мен, предполагам с толкова, че една стотна да ме кара да чакам второ класиране
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Не е виновен демографския срив, мързелът и простотията стават все по-големи.Gubichki написа:На мен ми трябва за История или Етнология. Между другото,гледах някво предаване по БНТ (не си спомням кое точно) и там казаха ,че от нашия набор започва драстичното намаляване на баловете във българските ВУЗ-ове.Причината според тях е демографския срив
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
-
Guncho
- В началото бе словото
абсолютно вярноshayne написа:Не е виновен демографския срив, мързелът и простотията стават все по-големи.Gubichki написа:На мен ми трябва за История или Етнология. Между другото,гледах някво предаване по БНТ (не си спомням кое точно) и там казаха ,че от нашия набор започва драстичното намаляване на баловете във българските ВУЗ-ове.Причината според тях е демографския срив
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
shayne написа:Не е виновен демографския срив, мързелът и простотията стават все по-големи.Gubichki написа:На мен ми трябва за История или Етнология. Между другото,гледах някво предаване по БНТ (не си спомням кое точно) и там казаха ,че от нашия набор започва драстичното намаляване на баловете във българските ВУЗ-ове.Причината според тях е демографския срив
каде ти всички тотално са изпляскали
- TheXFiles
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
И според мен баловете ще са по-ниски. Може би не с много, но все пак ще са по-ниски.
Колкото до образованието..става все по-зле и по-зле. Като знам какви ученици има в ПМГ-то в моя град, което уж се води елитно училище.. Разглеждах един дневник в час по физкултура на паралелка 9-ти клас и 80% от оценките бяха двойки и торйки... Не е на добре работата
Edit:
Колкото до образованието..става все по-зле и по-зле. Като знам какви ученици има в ПМГ-то в моя град, което уж се води елитно училище.. Разглеждах един дневник в час по физкултура на паралелка 9-ти клас и 80% от оценките бяха двойки и торйки... Не е на добре работата
Edit:
А, не съм съгласен. Я виж в ТУ какво става. КСТ и СУ минимален бал 24 от 24. Явно там събраха най-добрите кандидатиот нашия набор започва драстичното намаляване на баловете във българските ВУЗ-ове
Последно промяна от TheXFiles на 02 Авг 2008, 17:41, променено общо 1 път.
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Аз съм преподавал на по-малките випуски в моята гимназия и положението е повече от трагично. И това в най-елитната гимназия в Бургас (и на пето място в страната), представете си на другите места за какво става въпрос.
Цветелин Биков
- mantzikert
- В началото бе словото
По ниски, но не и драстично! С 30- 50 стотни някъе в зависимост от специалността.

THE WORLD IS MINE!!!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ех, как този отговор "Гладен съм" беше точно подходящият за момента... 
Що се отнася до баловете, за някои специалности със сигурност ще паднат. Но като гледам резултатите по АЕ (и както някой преди мен също предположи), те може да позавишат нивото.
Що се отнася до баловете, за някои специалности със сигурност ще паднат. Но като гледам резултатите по АЕ (и както някой преди мен също предположи), те може да позавишат нивото.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
И какво се оказва в крайна сметка, че сме гладни и глупави. 
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
Или пък кандидат-студентите са осъзнали,че обучението в чужбина е много по-добра възможност от това в България
-
Guncho
- В началото бе словото
[quote="Gubichki"]Или пък кандидат-студентите са осъзнали,че обучението в чужбина е много по-добра възможност от това в България[/quote
тъжно , но вярно
за това сестра ми отиде да учи в чужбина , а при първа възможност и аз се местя при нея 
тъжно , но вярно