ДА СПОДЕЛИМ БАЛА СИ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология
Курс: втори

Re: Балове 2008

Мнение от jolly_f »

По-високи ще са за специалностите, в които се влиза само с английски... за тези с литература и/или история със сигурност ще паднат... за съжаление второто вече не ме късае... :(
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Айде,гладуващите джедаи!Долу ситите!Можем да ги бием!
Иначе ако си бях направил труда да направя цялостно изследване на резултатите от всички изпити,местата и го умножа с коефициента на интелектуално развитие на набор 89 спрямо набор 88, и някой ми дадеше пари за това(иначе нямаше да го направя),можеше и да гласувам за нещо друго...Щях да забия и Кънчо Стойчев,и Андрей Райчев в земята.
Гъбички,кажи си за коя специалност ти трябва. :)
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Guncho
В началото бе словото

Мнение от Guncho »

според мен с тия двойки ще падне..но все пак съм гладен и гласувах за това :)
Gubichki
В началото бе словото

Мнение от Gubichki »

На мен ми трябва за История или Етнология 8) . Между другото,гледах някво предаване по БНТ (не си спомням кое точно) и там казаха ,че от нашия набор започва драстичното намаляване на баловете във българските ВУЗ-ове.Причината според тях е демографския срив :mrgreen:
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

И най-лошото е, че ми се ядат много неща и нито едно от тях не е налично :(

Пък за баловете..ще паднат според мен, предполагам с толкова, че една стотна да ме кара да чакам второ класиране :lol:
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

Gubichki написа:На мен ми трябва за История или Етнология 8) . Между другото,гледах някво предаване по БНТ (не си спомням кое точно) и там казаха ,че от нашия набор започва драстичното намаляване на баловете във българските ВУЗ-ове.Причината според тях е демографския срив :mrgreen:
Не е виновен демографския срив, мързелът и простотията стават все по-големи.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Guncho
В началото бе словото

Мнение от Guncho »

shayne написа:
Gubichki написа:На мен ми трябва за История или Етнология 8) . Между другото,гледах някво предаване по БНТ (не си спомням кое точно) и там казаха ,че от нашия набор започва драстичното намаляване на баловете във българските ВУЗ-ове.Причината според тях е демографския срив :mrgreen:
абсолютно вярно
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

shayne написа:

каде ти всички тотално са изпляскали :lol: -простотията става все по-модерна за младото поколение (под младо поколение имам предвид следващите зрелостници и тези след тях) направо..положението е от зле по зле....предполагам ,че от догодина оценките ще са още по-ниски ,а броят желаещи- фатално нисък особено за СУ ,ако още се влиза с изпит ,а не с тест.не за друго, а щото мързела е нещо страшно :lol: :lol: ... :roll:
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
Аватар
TheXFiles
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: втори

Мнение от TheXFiles »

И според мен баловете ще са по-ниски. Може би не с много, но все пак ще са по-ниски.
Колкото до образованието..става все по-зле и по-зле. Като знам какви ученици има в ПМГ-то в моя град, което уж се води елитно училище.. Разглеждах един дневник в час по физкултура на паралелка 9-ти клас и 80% от оценките бяха двойки и торйки... Не е на добре работата

Edit:
от нашия набор започва драстичното намаляване на баловете във българските ВУЗ-ове
А, не съм съгласен. Я виж в ТУ какво става. КСТ и СУ минимален бал 24 от 24. Явно там събраха най-добрите кандидати :lol:
Последно промяна от TheXFiles на 02 Авг 2008, 17:41, променено общо 1 път.
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

Аз съм преподавал на по-малките випуски в моята гимназия и положението е повече от трагично. И това в най-елитната гимназия в Бургас (и на пето място в страната), представете си на другите места за какво става въпрос.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
mantzikert
В началото бе словото

Мнение от mantzikert »

По ниски, но не и драстично! С 30- 50 стотни някъе в зависимост от специалността.
Изображение
THE WORLD IS MINE!!!
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ех, как този отговор "Гладен съм" беше точно подходящият за момента... :)

Що се отнася до баловете, за някои специалности със сигурност ще паднат. Но като гледам резултатите по АЕ (и както някой преди мен също предположи), те може да позавишат нивото.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

И какво се оказва в крайна сметка, че сме гладни и глупави. :lol:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Gubichki
В началото бе словото

Мнение от Gubichki »

Или пък кандидат-студентите са осъзнали,че обучението в чужбина е много по-добра възможност от това в България
Guncho
В началото бе словото

Мнение от Guncho »

[quote="Gubichki"]Или пък кандидат-студентите са осъзнали,че обучението в чужбина е много по-добра възможност от това в България[/quote
тъжно , но вярно :wink: за това сестра ми отиде да учи в чужбина , а при първа възможност и аз се местя при нея :)
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”