Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
MyGhostInTheFog написа:аз аз !!! и май никой друг..за тва не се обаждам ..
Дано сте повечко, че вие сте ми надеждата за ИС/СИ
Резултатите дано успеем да ги видим до 14-15. Сигурно няма вероятност СУ да са подсигурили по-мощни сървъри за тази година?
MyGhostInTheFog написа:пък аз се надявам на вас и на филолозите,че скромния ми бал от 30.06 да ми стигне за стопанския факултет..
Сравнен с минималните от миналата година не е толкова скромен. Пожелавам ти успех
По принцип кандидатите за СФ пишете ли специалности от ФМИ или само от СФ?
ем..не мога да направя цялостна характеристика..но съм писала СИ на 7'мо желание ..прави си сметка иначе ако ми беше по-напред..щях да успея да влезна с тая оценка (поне като гледам миналогодишните балове) ..мисля,че е бая трудно във ФМИ'то,пък останах с впечатлението,че има повече момчета там,та за тва си искам СтФ..да видим кво ще излезе .. а на всички вас - успех ..дано на 5'ти всички се похвалим с най-добрите резултати ..
Гарванът грачи,безмилостно крещи,
напомня идването на тоз съдбовен час.
Никого не обвинявай ти за твоите грешки,
ангели и демони,всички те са в нас!
Аз съм по същия начин за обратното иначе тук май наистина не пишат такива,които искат СтФ .. пък аз искам да разбера до каква степен е сериозна конкуренцията.. и се надявам по-голяма част от тях да предпочетат унсс .. и в су да се влиза с малко по-нисък бал ..
ми..и аз съм останала такова впечатление..за това чакам (и се надявам ) да ме приемат .. то в СУ общо взето..мисля,че почти всички специалности са по-престижни от тези в другите университети.. и искрено се надявам да сме колеги/колежки на есен..
shayne написа:
Да ми се чуди човек, нали? Все пак друго е да видиш, че си приет. Току виж тази година има бум на желаещи да стават математици.
Всяко колебание от твоя страна, че ще те приемат, си е чиста параноя. Не че не е всичко възможно де, но се съмнявам '89 да е набор от wannabe математици.
caffeine написа:
Всяко колебание от твоя страна, че ще те приемат, си е чиста параноя. Не че не е всичко възможно де, но се съмнявам '89 да е набор от wannabe математици.
Тя параноята си ме гони от край време (и не само тя). Погледнато реално и аз не смятам, че ще има толкова много eager mathematicians.