Мнения за модераторския екип

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Re: Мнения за модераторския екип

Мнение от rogertaylor »

Може ли аз да отговоря?Погледнете профила й, прегледайте й мненията.Изключвайки, че са пример за въпиюща глупост(дано написах сложната дума като хората) - повечето са офтопик и са логично несвързани с темите, които се обсъждат.Да не говорим, че си позволи тон към членове на екипа, какъвто дори най-старите потребители не са си позволявали.Арогантността и глупостта - комбинирани са изключително лошо нещо.

Ако желаете да мислите, че се слагам(понеже вероятно и такова мнение ще се появи) - няма проблем спрямо мен.Честно казано права не ме блазнят в този или който и да е форум, важното са хората.

Което ме навежда на мисълта, че Антоанета за 4 дни успя да накара повечето интелигентни потребители във форума да се чувстват олигофрени, понеже не схващат какво тя пише...
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Antoaneta
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Antoaneta »

МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА МЕ ИНФОРМИРАТ ЗА ПРОЦЕСА НА РЕГИСТРАЦИЯ НА ФОРУМА, ПРОЦЕДУРАТА ЗА НЕГОВОТО СЪЗДАВАНЕ, КАКТО И ЗА ПРОЦЕДУРАТА НА НАБАВЯНЕ НА ИНТЕРАКТИВНИЯ СОФТУЕР С КОЙТО РАБОТИМ ТУК. СЪщО ТАКА, МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА НЕ МИ ИЗПРАщАТ ЛИЧНИ СЪОБщЕНИЯ БЕЗ МОЕ ЖЕЛАНИЕ. НЕ Е СПРАВЕДЛИВО ДА МЕ ПОУЧАВАТЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ВЪВ ВАС Е СИЛАТА ДА МИ ИЗТРИВАТЕ СЪОБщЕНЯТА И ДА МЕ БАНВАТЕ ВЪВ ФОРУМА. НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙТЕ С ДАДЕНИТЕ ВИ ПРАВОМОщИЯ. НАШИТЕ ПРАВА НЕ СА РАВНИ ИЛИ НИЕ НЕ СМЕ РАВНОПОСТВАВЕНИ, МОДЕРАТОРИ И ПОТРЕБИТЕЛИ. МОЛЯ ТОВА ОПЛАКВАНЕ И ВЪПРОС ДА СЕ ВЗЕМЕ НА СЕРИОЗНО.

Що се отнася до интелигентните потребители, аз отдавна трябваше да ги помоля да не се занимават с мен. Както казах и преди, нивото в СУ високо. Да си търсят подходящи приятели, но ако може да пазят повече тишина в сградата на СУто, за да не ни пречат да си учим или да си чакаме или почиваме. Може да са интелигентни, но това си е техен проблем.

И още нещо, да го наречем "тъжна равносметка": Ако ми бяха дали работа във фирма "Яна" и досега щях да съм "десенатор" на кърпи за баня ... но не би, трябва да седя тук и да ви правя забележки, не е ли тъжно това?

И също така, не трябва само страха да ви ръководи. Това важи за всички. Ако се страхувате от някого, само тогава да го уважавате. Примерно ако ви кажех, че шефа ми е баща, любовник, приятел или че работя като охрана например или че пиша оценки, които влизат в дипломата или че съм работодател, например. Необходимо е да имате някакъв вътрешен морал. Смятам, че се изразявам с изключително внимание някой да не се стресне ако е позадрямал докато чете. :-)

П. С. Винаги оставяйте дистанция от по два метра от всичките ми страни. Само хора, които ме обичат и ме разбират да ми пишат.:-)

Пиша аз, но те са малки ...
Притеснявам ли те?

То не е така, а е еди как си.

Не съм съгласен.

Ти какво правиш тук?

Това не е наша практика.

Ние сме в сферата на помагането.

Защо не си фотокопираш този списък?

Искам да ви подаря тези книги.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Ок, не се обръщам към горната потребителка, чието име дори не споменавам, а към останалите форумци:
Хора, имаме си нов трол :!: :mrgreen: :bounce:
rogertaylor написа:Може ли аз да отговоря?Погледнете профила й, прегледайте й мненията.Изключвайки, че са пример за въпиюща глупост(дано написах сложната дума като хората) - повечето са офтопик и са логично несвързани с темите, които се обсъждат.
Роджи, в мненията й няма дори 2 свързани по смисъл изречения. Това явно е нов тип "оварваряване" на езика, което ние, невежите, не сме дорасли да разберем :mrgreen: :!:
Последно промяна от Blood Countess на 02 Авг 2008, 07:46, променено общо 1 път.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

На когото, освен всичко друго, подписът е уекинко гоуем.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

rogertaylor написа:Което ме навежда на мисълта, че Антоанета за 4 дни успя да накара повечето интелигентни потребители във форума да се чувстват олигофрени, понеже не схващат какво тя пише...
Винаги съм смятал, че извън моята логика, която съм имал за общоприета, има и друг тип логика, която не разбирам..... Това не ме прави олигофрен, нито тебе, нито нея! :idea:
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

Joker написа:
rogertaylor написа:Което ме навежда на мисълта, че Антоанета за 4 дни успя да накара повечето интелигентни потребители във форума да се чувстват олигофрени, понеже не схващат какво тя пише...
Винаги съм смятал, че извън моята логика, която съм имал за общоприета, има и друг тип логика, която не разбирам..... Това не ме прави олигофрен, нито тебе, нито нея! :idea:
И аз не мисля, че мога да разбера всичко.Но нейните мнения действително ме карат да се чувствам тъп.А имам някакво самочувствие, имам и "покритие" и ми е някак неприятни, разби'иш ли?

Виж какво е писала няколко мнения по-нагоре.Абе само аз ли си смятам, че не е тя, която ще дава акъл и наклон тук?Аз какво, пил съм с повечето ръководни лица тука( :lol: ) и да взема да почна да командоря, а?Сори, ама ако Антоанета мисли, че някой с нещо й е длъжен в този форум, то трябва да разбере болезнената истина, че е в грешка.И наистина, ако не си оправи малко отношението и не спре да бъде арогантна и поучителна(аз нали щото съм малък.....таковато - само 100 и кусур кила, ама ха) лично аз ще настоявам за бан и ще подкупя Крематори с каквото трябва, за да бъде изпълнена и заявката.Ако трябва ме смятайте за ограничен и корумпиран( :lol: ), честно казано не ми пука.Ебавка, ебавка, ама....
В началото и на мен ми беше забавно.Хубаво е да има един клоун във форума, но клоуна трябва да прави смешно, да развеселява.Когато реши, че трябва да се бърка в "счетоводството" - нещо по веригата не е ок.Дано метафората ми е била разбираема :)

Сега един послепис : Антоанета, като модератор, макар и не на този подфорум, те моля искрено - спри да пишеш с Caps Lock, защото в интернет-пространството това се приема за "крещене".И освен, че противоречи на добрите маниери и форумният "етикет" е и против правилата.Благодаря.

Едит : Блъди, тя не е трол.Форумните тролове имат една идея мисъл в главата си и правят нещата съзнателно - флудене, спамене, обиждане.Тоест нарушаването на правилата при тях не е като при Антоанета.Колкото до езика й - ако тя стане педагог и тръгне да обучава дечица - тези дечица ще получат за отрицателно време изключителни психически травми, а ще станат и неграмотни.Нека не бъда разбиран погрешно - сигурно и аз правя грешки(макар да се старая да са малко), но Антоанета е потресаващо неграмотна, за синтаксис няма да говоря, а стил - АБСУРД.

П.П.За подписа можем да поспорим, моят примерно е на границата на позволеното, така че ако нейният е по-малък - няма проблем.Най-добре просто да махне празните редове и всичко ще е ок :)

Едит 2 : Преди да са ме изяли колегите, да отбележа.Позицията, която написах е ЛИЧНО МОЯ и не отразява позицията на екипа по въпроса.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Тя на няколко места си го каза, като използваше думата "клиенти", а не "потребители" или поне "юзъри" - гледа на форума като на магазин - тя е купувачката, а вие продавачите. Ние пък сме хората от опашката. Просто не й обръщайте много внимание! Как беше: Don`t feed the troll! :wink:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

И още нещо към нея - ако искаш хората да те харесват и разбират, по - добре ще е да престанеш с маниакално - натрапчивото повечение, параноичните изблици и опитите да се оразличиш от тях. Не, че не приемам такива хора, напротив, но трябва да се стремиш не към алиенация, а към интеграция. Никой не би ти отказал своето приятелство и помощ, стига да ги поискаш, въпреки че сама се определяш като "различна". В крайна сметка всички сме хора :) .

P.P: Joker е прав за кой ли пореден път :wink: .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

Тя трябва да схване, че докато не почне да ми плаща заплатата и съответно да съм длъжен да съм учтив и любезен(клиента винаги има право!), тя ще се съобразява с правилата на форума и със субективния аршин на модераторския/администраторския екип.Вярно е, че ние също сме хора, но сме МНОГО хора и съответно - позиции и преценки много.И докато не почне да ми плаща заплата - ще държи тон и ще крещи, ама само у тях си.Ако трябва да съм искрен - Крем има просто железни нерви и още по-желязно търпение.Ако бях на нейно място Антоанета още онзи ден щеше да е изгонена по всеки възможен начин от този форум.Но точно по тази причина - тя е админката, а аз прост мЪдератор ;)
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Абе Роджър, ти да не си трол под прикритие? Кога ги написа тия страници? :lol:
Аватар
Antoaneta
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Antoaneta »

Ами изгонете ме. Освен това аз не искам помощ!
Притеснявам ли те?

То не е така, а е еди как си.

Не съм съгласен.

Ти какво правиш тук?

Това не е наша практика.

Ние сме в сферата на помагането.

Защо не си фотокопираш този списък?

Искам да ви подаря тези книги.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Antoaneta написа:Ами изгонете ме. Освен това аз не искам помощ!
Сигурна ли си, че искаш да изпълня желанието ти?
rogertaylor
Летописец Виртуоз

Мнение от rogertaylor »

Crematory написа:
Antoaneta написа:Ами изгонете ме. Освен това аз не искам помощ!
Сигурна ли си, че искаш да изпълня желанието ти?
ИСКА, ИСКА, ИСКА! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:D О, не! Тя говореше само фигуративно...
Един въпрос към модовете: може ли тролът да "преяде"? Това си мисля откак написах, да не се храни... :roll:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Joker написа::D О, не! Тя говореше само фигуративно...
Един въпрос към модовете: може ли тролът да "преяде"? Това си мисля откак написах, да не се храни... :roll:
Когато натрупа достатъчно темпорари хит поинтс от дрейнване на интелект се размножава чрез просто делене и стават два трола.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Заключено

Обратно към “Мнения”