За кого секса е по-важен-за жените или за мъжете...:Р ?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

KeineSonne написа:Ми важен е и за мъжете, и за жените естествено, но не може да се сравни - при мъжете е жизненоважно да мислят непрекъснато за секс и да се обръщат след всеки що-годе приемлив задник, докато аз лично, даже да видя самия Аполон на земята, по никакъв начин не може да се случи да си го представя моментално гол и в акция :shock: :? Може да се зазяпам даже неприлично (особено забавно е като съм с мама по улиците и тя ми се хили, че съм инфантилна :oops: :lol: ), но да ми хареса някой е дълга процедура с много етапи:
1. да констатирам чисто технически определени качества.
2. После се опитвам да хвана излъчване по погледа, жестове и пр.
3. После отчитам стила на обличане,
4. после се опитвам да съставя цялостна картина за въпросния
5. след което правя заключението - примерно "красив, но без стил", "стилен, но предвидим", "става, но изглежда прост", "перфектен екземпляр" ....
6. според заключението определям категорията - 1 път, 5 пъти, неограничен брой .... :)
Забележка - да се мине от 1 до 6 отнема около секунда и половина и според категорията от т.6 :lol: зависи дали изобщо ще се сетя за секс и на коя секунда/минута ще стане тва. :lol: :lol: :lol:
леле... колко интригуващо :wink: Интересно ми е аз в коя категория бих попаднал :D
Изображение
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Паган написа:
KeineSonne написа:...докато аз лично, даже да видя самия Аполон на земята, по никакъв начин не може да се случи да си го представя моментално гол и в акция :shock: :?...
Ами той човечеца ще да е доста дъртичък.
Чудо ще е, ако някой го загледа.Да не говорим
пък какво ще е, ако си го представи в действие!
Еее .. it's a metaphor :wink: :P :P :lol:

Боромире, тц - забрави :D И да те включа в някоя категория, няма да се издам за нищо на света :angry7:
:laughing4: :laughing9: :tongue3:
Пък и има територии, които са свещено забранени за подобни профанни помисли и Форума общо взето е една от тях :angel5:
Изображение Изображение
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

А защо мъжете трябва да са по-различни от жените?
Тази тема е толкова тъпа, че ако бях модератор бих я изтрила!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Ако Ботев е бил с каска... Има и едни други още по-тъпи теми, но много хора са снизходителни и постват в тях. Защо не и в тази тема?! :wink:
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Himera написа:А защо мъжете трябва да са по-различни от жените?
Питай Дарвин :wink:
Защото са.
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Sw1tched написа:
Защото са.
Много добре ме разбра, какво исках да кажа, сега защо се правиш на 2 и половина? Но янма да коментирам повече,защото самос е разводнява и се говорят простотии
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Офф/Химера, не се сърди - файър е права.
Все пак има що-годе нормално зададен въпрос, за разлика от "виси ли ви" или "Колко ви е" ... :roll: :roll: Ти поствала ли си в тях?? Аз не ги и отварям :) (шъ извиня`а койту ги е пуснал, пък и сродните им такива, ама .. бива, бива ... :lol: :lol: )

За мъжете и жените, вярно е, че се прекалява с "Вие така, пък ние - така" и е досадно, но е факт, че сме доста различни :wink: (Каза тя мъдро :lol: :lol: :lol: )

леле колко запетайки станаха в горното изречение .... :oops: ужас
Изображение Изображение
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Himera написа:
Sw1tched написа:
Защото са.
Много добре ме разбра, какво исках да кажа, сега защо се правиш на 2 и половина? Но янма да коментирам повече,защото самос е разводнява и се говорят простотии
Разбрах те много добре и ти отговорих. Но ти не ме разбра, не визирах различивта в строежа на тялото, а различията в поведенията, потребностите и т.н. на двата пола.
Аватар
Flor
В началото бе словото

Мнение от Flor »

Еми естесвено, че има разлика между мъжете и жените. Просто защото самият ни организъм е различен. Освен това още когато хората са живеели в пещерите, е било заложено женската да си стои в пещерата, да гледа децата и да си "кротува", докато при мъжкия е било заложено да е полигамен, за да осигури продължение на вида :lol:
Ето защо мисля, че за мъжа сексът е по-скоро необходимост, докато при жената не че не е, но тя влага повече чувства. Естествено, зависи си от хората :wink:
Ти имаш право да ме ругаеш,
аз имам право да не те слушам!
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

тъй като и другите мъжки са били програмирани да бъдат "полигамни" какво мислиш е правила оставената в пещерата женска докато мъжкия го е нямало :) готвила е мамута?
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Правела е секс с други женски? :lol:
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Crematory написа:Правела е секс с други женски? :lol:
hahahah :lol: :lol:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ами какво се смееш,Гъбчо. Те всички мъжки са били на лов!Ако е била някоя като мен, 100 процента не е готвила мамут :lol:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

хора какво да ви кажа-- по принцип мъжете /научно доказан факт/ гледат още от палеолита да оплождат къде сварят, докато жените гледат да са по-внимателни и търсят само по-добрите екземпляри. Така че, мъжете искат повече като количество, но жените искат повече като качество :lol: :lol: :lol:

което не изключва и да искат и количество де :D :D :D
/някой зли езици твърдят [ама абсолююютно погрешно :lol: :lol: :lol: ]и че мъжете се изморявали по-бързо, така че си оставали само с искането :evil: :evil: :evil: /
Изображение

Изображение
Аватар
nelikp
В началото бе словото

Мнение от nelikp »

И при двата пола е едно и също :love6: , а жените просто се правят на ... :angel5: "света вода" :angel4: , което си е глупава постъпка :love8: - няма от какво да ни е срам! :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”