Мнения за модераторския екип
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: Мнения за модераторския екип
Може ли аз да отговоря?Погледнете профила й, прегледайте й мненията.Изключвайки, че са пример за въпиюща глупост(дано написах сложната дума като хората) - повечето са офтопик и са логично несвързани с темите, които се обсъждат.Да не говорим, че си позволи тон към членове на екипа, какъвто дори най-старите потребители не са си позволявали.Арогантността и глупостта - комбинирани са изключително лошо нещо.
Ако желаете да мислите, че се слагам(понеже вероятно и такова мнение ще се появи) - няма проблем спрямо мен.Честно казано права не ме блазнят в този или който и да е форум, важното са хората.
Което ме навежда на мисълта, че Антоанета за 4 дни успя да накара повечето интелигентни потребители във форума да се чувстват олигофрени, понеже не схващат какво тя пише...
Ако желаете да мислите, че се слагам(понеже вероятно и такова мнение ще се появи) - няма проблем спрямо мен.Честно казано права не ме блазнят в този или който и да е форум, важното са хората.
Което ме навежда на мисълта, че Антоанета за 4 дни успя да накара повечето интелигентни потребители във форума да се чувстват олигофрени, понеже не схващат какво тя пише...
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- Antoaneta
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА МЕ ИНФОРМИРАТ ЗА ПРОЦЕСА НА РЕГИСТРАЦИЯ НА ФОРУМА, ПРОЦЕДУРАТА ЗА НЕГОВОТО СЪЗДАВАНЕ, КАКТО И ЗА ПРОЦЕДУРАТА НА НАБАВЯНЕ НА ИНТЕРАКТИВНИЯ СОФТУЕР С КОЙТО РАБОТИМ ТУК. СЪщО ТАКА, МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА НЕ МИ ИЗПРАщАТ ЛИЧНИ СЪОБщЕНИЯ БЕЗ МОЕ ЖЕЛАНИЕ. НЕ Е СПРАВЕДЛИВО ДА МЕ ПОУЧАВАТЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ВЪВ ВАС Е СИЛАТА ДА МИ ИЗТРИВАТЕ СЪОБщЕНЯТА И ДА МЕ БАНВАТЕ ВЪВ ФОРУМА. НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙТЕ С ДАДЕНИТЕ ВИ ПРАВОМОщИЯ. НАШИТЕ ПРАВА НЕ СА РАВНИ ИЛИ НИЕ НЕ СМЕ РАВНОПОСТВАВЕНИ, МОДЕРАТОРИ И ПОТРЕБИТЕЛИ. МОЛЯ ТОВА ОПЛАКВАНЕ И ВЪПРОС ДА СЕ ВЗЕМЕ НА СЕРИОЗНО.
Що се отнася до интелигентните потребители, аз отдавна трябваше да ги помоля да не се занимават с мен. Както казах и преди, нивото в СУ високо. Да си търсят подходящи приятели, но ако може да пазят повече тишина в сградата на СУто, за да не ни пречат да си учим или да си чакаме или почиваме. Може да са интелигентни, но това си е техен проблем.
И още нещо, да го наречем "тъжна равносметка": Ако ми бяха дали работа във фирма "Яна" и досега щях да съм "десенатор" на кърпи за баня ... но не би, трябва да седя тук и да ви правя забележки, не е ли тъжно това?
И също така, не трябва само страха да ви ръководи. Това важи за всички. Ако се страхувате от някого, само тогава да го уважавате. Примерно ако ви кажех, че шефа ми е баща, любовник, приятел или че работя като охрана например или че пиша оценки, които влизат в дипломата или че съм работодател, например. Необходимо е да имате някакъв вътрешен морал. Смятам, че се изразявам с изключително внимание някой да не се стресне ако е позадрямал докато чете.
П. С. Винаги оставяйте дистанция от по два метра от всичките ми страни. Само хора, които ме обичат и ме разбират да ми пишат.
Пиша аз, но те са малки ...
Що се отнася до интелигентните потребители, аз отдавна трябваше да ги помоля да не се занимават с мен. Както казах и преди, нивото в СУ високо. Да си търсят подходящи приятели, но ако може да пазят повече тишина в сградата на СУто, за да не ни пречат да си учим или да си чакаме или почиваме. Може да са интелигентни, но това си е техен проблем.
И още нещо, да го наречем "тъжна равносметка": Ако ми бяха дали работа във фирма "Яна" и досега щях да съм "десенатор" на кърпи за баня ... но не би, трябва да седя тук и да ви правя забележки, не е ли тъжно това?
И също така, не трябва само страха да ви ръководи. Това важи за всички. Ако се страхувате от някого, само тогава да го уважавате. Примерно ако ви кажех, че шефа ми е баща, любовник, приятел или че работя като охрана например или че пиша оценки, които влизат в дипломата или че съм работодател, например. Необходимо е да имате някакъв вътрешен морал. Смятам, че се изразявам с изключително внимание някой да не се стресне ако е позадрямал докато чете.
П. С. Винаги оставяйте дистанция от по два метра от всичките ми страни. Само хора, които ме обичат и ме разбират да ми пишат.
Пиша аз, но те са малки ...
Притеснявам ли те?
То не е така, а е еди как си.
Не съм съгласен.
Ти какво правиш тук?
Това не е наша практика.
Ние сме в сферата на помагането.
Защо не си фотокопираш този списък?
Искам да ви подаря тези книги.
Не съм съгласен.
Ти какво правиш тук?
Това не е наша практика.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ок, не се обръщам към горната потребителка, чието име дори не споменавам, а към останалите форумци:
Хора, имаме си нов трол

Хора, имаме си нов трол
Роджи, в мненията й няма дори 2 свързани по смисъл изречения. Това явно е нов тип "оварваряване" на езика, което ние, невежите, не сме дорасли да разберемrogertaylor написа:Може ли аз да отговоря?Погледнете профила й, прегледайте й мненията.Изключвайки, че са пример за въпиюща глупост(дано написах сложната дума като хората) - повечето са офтопик и са логично несвързани с темите, които се обсъждат.
Последно промяна от Blood Countess на 02 Авг 2008, 07:46, променено общо 1 път.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
На когото, освен всичко друго, подписът е уекинко гоуем.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Винаги съм смятал, че извън моята логика, която съм имал за общоприета, има и друг тип логика, която не разбирам..... Това не ме прави олигофрен, нито тебе, нито нея!rogertaylor написа:Което ме навежда на мисълта, че Антоанета за 4 дни успя да накара повечето интелигентни потребители във форума да се чувстват олигофрени, понеже не схващат какво тя пише...
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
И аз не мисля, че мога да разбера всичко.Но нейните мнения действително ме карат да се чувствам тъп.А имам някакво самочувствие, имам и "покритие" и ми е някак неприятни, разби'иш ли?Joker написа:Винаги съм смятал, че извън моята логика, която съм имал за общоприета, има и друг тип логика, която не разбирам..... Това не ме прави олигофрен, нито тебе, нито нея!rogertaylor написа:Което ме навежда на мисълта, че Антоанета за 4 дни успя да накара повечето интелигентни потребители във форума да се чувстват олигофрени, понеже не схващат какво тя пише...
Виж какво е писала няколко мнения по-нагоре.Абе само аз ли си смятам, че не е тя, която ще дава акъл и наклон тук?Аз какво, пил съм с повечето ръководни лица тука(
В началото и на мен ми беше забавно.Хубаво е да има един клоун във форума, но клоуна трябва да прави смешно, да развеселява.Когато реши, че трябва да се бърка в "счетоводството" - нещо по веригата не е ок.Дано метафората ми е била разбираема
Сега един послепис : Антоанета, като модератор, макар и не на този подфорум, те моля искрено - спри да пишеш с Caps Lock, защото в интернет-пространството това се приема за "крещене".И освен, че противоречи на добрите маниери и форумният "етикет" е и против правилата.Благодаря.
Едит : Блъди, тя не е трол.Форумните тролове имат една идея мисъл в главата си и правят нещата съзнателно - флудене, спамене, обиждане.Тоест нарушаването на правилата при тях не е като при Антоанета.Колкото до езика й - ако тя стане педагог и тръгне да обучава дечица - тези дечица ще получат за отрицателно време изключителни психически травми, а ще станат и неграмотни.Нека не бъда разбиран погрешно - сигурно и аз правя грешки(макар да се старая да са малко), но Антоанета е потресаващо неграмотна, за синтаксис няма да говоря, а стил - АБСУРД.
П.П.За подписа можем да поспорим, моят примерно е на границата на позволеното, така че ако нейният е по-малък - няма проблем.Най-добре просто да махне празните редове и всичко ще е ок
Едит 2 : Преди да са ме изяли колегите, да отбележа.Позицията, която написах е ЛИЧНО МОЯ и не отразява позицията на екипа по въпроса.
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Тя на няколко места си го каза, като използваше думата "клиенти", а не "потребители" или поне "юзъри" - гледа на форума като на магазин - тя е купувачката, а вие продавачите. Ние пък сме хората от опашката. Просто не й обръщайте много внимание! Как беше: Don`t feed the troll! 
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И още нещо към нея - ако искаш хората да те харесват и разбират, по - добре ще е да престанеш с маниакално - натрапчивото повечение, параноичните изблици и опитите да се оразличиш от тях. Не, че не приемам такива хора, напротив, но трябва да се стремиш не към алиенация, а към интеграция. Никой не би ти отказал своето приятелство и помощ, стига да ги поискаш, въпреки че сама се определяш като "различна". В крайна сметка всички сме хора
.
P.P: Joker е прав за кой ли пореден път
.
P.P: Joker е прав за кой ли пореден път
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
Тя трябва да схване, че докато не почне да ми плаща заплатата и съответно да съм длъжен да съм учтив и любезен(клиента винаги има право!), тя ще се съобразява с правилата на форума и със субективния аршин на модераторския/администраторския екип.Вярно е, че ние също сме хора, но сме МНОГО хора и съответно - позиции и преценки много.И докато не почне да ми плаща заплата - ще държи тон и ще крещи, ама само у тях си.Ако трябва да съм искрен - Крем има просто железни нерви и още по-желязно търпение.Ако бях на нейно място Антоанета още онзи ден щеше да е изгонена по всеки възможен начин от този форум.Но точно по тази причина - тя е админката, а аз прост мЪдератор 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Абе Роджър, ти да не си трол под прикритие? Кога ги написа тия страници? 
- Antoaneta
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ами изгонете ме. Освен това аз не искам помощ!
Притеснявам ли те?
Не съм съгласен.
Ти какво правиш тук?
Това не е наша практика.
Не съм съгласен.
Ти какво правиш тук?
Това не е наша практика.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Сигурна ли си, че искаш да изпълня желанието ти?Antoaneta написа:Ами изгонете ме. Освен това аз не искам помощ!
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
ИСКА, ИСКА, ИСКА!Crematory написа:Сигурна ли си, че искаш да изпълня желанието ти?Antoaneta написа:Ами изгонете ме. Освен това аз не искам помощ!
Един въпрос към модовете: може ли тролът да "преяде"? Това си мисля откак написах, да не се храни...
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Когато натрупа достатъчно темпорари хит поинтс от дрейнване на интелект се размножава чрез просто делене и стават два трола.Joker написа:О, не! Тя говореше само фигуративно...
Един въпрос към модовете: може ли тролът да "преяде"? Това си мисля откак написах, да не се храни...
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.