Журналистика - УСТЕН (31.07.2008)
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Re: Журналистика - УСТЕН (31.07.2008)
Mermay, ето на това казвам несправедливост.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
az taka da ne vi prekusvam razgovora....
..kak stoqt ne6tata s imenata ot 6-ta komisia...az imam 5,50....no se nadqvam samo na knogoizdavaneto .... 
Crematory :Пиши на кирилица!
Crematory :Пиши на кирилица!
Кои бяха трите готини жени от осма комисия ?
Най- чистият път към Вселената минава през горския пущинак
Аз бях... 'ма хал хабер си нямам какви са и що са...Prudence написа:Някой бил ли е във втора комисия? Ако да - можете ли да ми кажете имената на изпитващите три дами?
Факт е, че ме гледаха все едно имам трета ръка, излизаща от главата
именно заради тез' погледи през цялото време си мислех, че всяка една дума, която казвам е пълна глупост....
..When I gaze into the past - there are brown shirts that I see
They are marching forth for Caesar
They are marching forth for me..
They are marching forth for Caesar
They are marching forth for me..
5.50
Балът ми е 26 и се чудя дали ще стигне за Журналистика - редовно?
2 желание ми е ВО. Надявам се да се класирам както трябва...
Иначе и аз показах материали на изпита и мисля, че това е повлияло на решението им.
Ще чакаме 5 да видим кво ще става... а от момчетата с 6 - пишете колко М имат оценка като вашата!
Иначе и аз показах материали на изпита и мисля, че това е повлияло на решението им.
Ще чакаме 5 да видим кво ще става... а от момчетата с 6 - пишете колко М имат оценка като вашата!
IN
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Някой каза, че били 21 или 24 момчетата с 6.00. Не съм сигурен колко точно бяха.shikata написа:5.50
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Светле, може и аз да съм била. Плаках. Плаках много. Бях убедена, че съм се изложила. А резултатът е 5,50. Днес отново плаках - от щастие. Балът ми е 27,50. Желанието е журналистика - първо редовно, после задочно. А съм приета вече българска филология задочно в ЮЗУ Благоевград. За мен днешинят ден е пълен с добри новини.svetleto89 написа: Иначе на излизане от изхода ми се струваше, че повечето бяха недоволни от изпита. Едно момиче беше разплакано
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
di_snooker, да не си висока и слабичка? Това момиче изглеждаше така. С тъмна коса. Приятелят й я утешаваше. Супер тъпо ми стана и се сдухах съвсем 
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
-
anonimna.v.internet
- В началото бе словото
Имам 3.50 на устния.Браво на изкаралите високи оценки!Моите уважения към преподавателите във ФЖМК,но мнението ми за този изпит е ,че беше пълна пародия и гавра !
Чакаш 5 часа,докато някакъв добре почерпен и "забавен" квестор си избира лични карти и едвам съумява да прочете имената.Когато най-накрая те викат ,от очакване и нерви се чувстваш-изтръпнал,спрял и психически изтощен.Вместо уважаваната комисия да те предразположи или поне да е в пълния си състав(бяха само 2 изпитващи) още с влизането едната преподавателка ми казва "Оооо,адашки сме,САМО ГЛЕДАЙ ДА НЕ ми изложиш името" ,след това на всяко мое ВЯРНО твърдение се заяжда и ми казва" Не е варно" с цел провокация.Отсреща другата си записва старателно всяка моя грешка.Най-накрая се отпускам ,говорейки и защитавайки мнението си и влиза 3-тата ,която изимитирва това,което казвам и ми се присмива,защото обърках словореда от притеснение!Да аз съм си виновна,за това че се притесних и че не посмях да опонирам за нещата ,в които бях сигурна,да и на тях им е било изморенo и досадно да слушат 5 часа всякакви хора ...обаче поне да бяха там и 3-те,а не да си почиват и забавляват на чужд гръб.
Надявам се за вбъдеще и това безсмислено подобие на изпит да отпадне,защото целта ми е да пиша статии,а не да се бутам в телевизии и да прява провокиращи репортажи или да се доказвам като политолог!
Чакаш 5 часа,докато някакъв добре почерпен и "забавен" квестор си избира лични карти и едвам съумява да прочете имената.Когато най-накрая те викат ,от очакване и нерви се чувстваш-изтръпнал,спрял и психически изтощен.Вместо уважаваната комисия да те предразположи или поне да е в пълния си състав(бяха само 2 изпитващи) още с влизането едната преподавателка ми казва "Оооо,адашки сме,САМО ГЛЕДАЙ ДА НЕ ми изложиш името" ,след това на всяко мое ВЯРНО твърдение се заяжда и ми казва" Не е варно" с цел провокация.Отсреща другата си записва старателно всяка моя грешка.Най-накрая се отпускам ,говорейки и защитавайки мнението си и влиза 3-тата ,която изимитирва това,което казвам и ми се присмива,защото обърках словореда от притеснение!Да аз съм си виновна,за това че се притесних и че не посмях да опонирам за нещата ,в които бях сигурна,да и на тях им е било изморенo и досадно да слушат 5 часа всякакви хора ...обаче поне да бяха там и 3-те,а не да си почиват и забавляват на чужд гръб.
Надявам се за вбъдеще и това безсмислено подобие на изпит да отпадне,защото целта ми е да пиша статии,а не да се бутам в телевизии и да прява провокиращи репортажи или да се доказвам като политолог!
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Не, Светле. (Аз обаче те видях в 272-ра). Не съм аз била. Може да се каже, че съм висока и слаба, но съм с къса, светлокестенява коса. А и бях без гадже, което да ме утешава. По-простата причина, че той ми е обиден, че го пренебрегвам заради кск-то. Но... както и да е. Няма да се оплаквам. Пък на устния най-сетне се запознах с едно много симпатично момче, на което много благодаря. Беше ми на късмет. Беше просто жест, но ми беше на късмет. Той си знае кой е.
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
- simona_baby
- От дъжд на вятър
А аз какво да кажа??Имам едно мизерно 3.00 след цяла година почти подготовка и усърдно следене на новините ,защото съм казала ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,че ЛИСАБОНСКИЯТ ДОГОВОР Е ПОДПИСАН ДЕКЕМВРИ 2007 ГОДИНА,което е АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА!Но явно изпитващите в СУ са толкова заети,че са нямали време да следят новините още от края на миналата година.Затова пък това не им пречи да изпитват върху неща,които самите те не знаят!!!Абсолютно съм разочарована.Първо бях ужасно ядосана,но сега ме боли...От това,че положението в България е именно такова и тези,от които зависиш се гаврят с тебе и ако имат каквато и да било власт или правомощие се държат като господари на света!Така ли поощрявате младите и амбициозни хора,които искат да учат и да се развиват?Така ли?Когато казват нещо,което вярно,а вие казвате ,че не е и им пишета 3.00?Напишете в Google "Лисабонският договор" и ще видите,че е подписан на 13.12.2008г., друг е въпросът,че трябва да се ратифицира от всички страни членки,но е ПОДПИСАН!Дори в блога на Ивайло Калфин,самият той го е написал,че се е подписал!!!Прочетете,за да го знаете за следващата кандидатстуденска-кампания,въпреки,че работата ви,уважаеми изпитващи, е да го знаете!!!anonimna.v.internet написа:Имам 3.50 на устния.Браво на изкаралите високи оценки!Моите уважения към преподавателите във ФЖМК,но мнението ми за този изпит е ,че беше пълна пародия и гавра !
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
6,00; 30/30; X-та комисия (при Георги Лозанов).
Не знам, странно е - влязох относително рано (т.е. преди да спре да ми пука), Лозанов не беше никак в настроение и се понасмотах (по собствена преценка) на въпросите... Кофти е на тия изпити, че наистина е ужасяващо субективно и често режат хора, които -заслужават- да са във ФЖМК. Не че последното ще ги накара да се почувстват по-добре, но е факт
Не знам, странно е - влязох относително рано (т.е. преди да спре да ми пука), Лозанов не беше никак в настроение и се понасмотах (по собствена преценка) на въпросите... Кофти е на тия изпити, че наистина е ужасяващо субективно и често режат хора, които -заслужават- да са във ФЖМК. Не че последното ще ги накара да се почувстват по-добре, но е факт
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Да чуя нещо за моята комисия.
Никой нищо не издаде за 3-та.
Не мога да ви ги опиша, защото 2 не виждах, но:
Единият - сериозен, средна възраст, сдуханичък, бая отегчен... рибок.
Другият - с очила(май
), пушещ, усмихнат(но, явно, само привидно), симпатяга.(допадна ми, всъщност)
Дамата - около възрастта на майка ми, сериозна, Телец(предполагам... всъщност... почти сигурна съм)...
ПП:А анонимната е права. Абсолютно права.
Но те губят, ако не ме вземат.
Не знаех, че и по снимките на личните карти ще се викат кандидатките.
И, както отбеляза едно момченце преди да поеме по заветния път по коридора, "честен" не е точното определение за този изпит.
Никой нищо не издаде за 3-та.
Не мога да ви ги опиша, защото 2 не виждах, но:
Единият - сериозен, средна възраст, сдуханичък, бая отегчен... рибок.
Другият - с очила(май
Дамата - около възрастта на майка ми, сериозна, Телец(предполагам... всъщност... почти сигурна съм)...
ПП:А анонимната е права. Абсолютно права.
Но те губят, ако не ме вземат.
Не знаех, че и по снимките на личните карти ще се викат кандидатките.
И, както отбеляза едно момченце преди да поеме по заветния път по коридора, "честен" не е точното определение за този изпит.
Леле, ама преживявания сте имали... Не знам, не мога да заема ничия позиция...Както си мислех, че ме е догонил лош късмет с това, че бях последен, така може да се окаже, че ми е бил добър късмет, заради отношението на комисията.
Аз бях при Орлин Спасов (който е ходил на курса се сеща- преподаваше по Интернет култура) и още един мъж и една жена. Всичко мина ок, говорех си нормално. ДОпълнителни въпроси ми зададоха само два- да направя сравнение между България и Румъния и да кажа коя агенция за какво е. Но изглежда по другите комисии не всички са били толкова благосклонни...
Ди, мерси, надявам се да се била права. Ако ни приемат ще ме носиш в задния си джоб за талисман по време на сесия ли?

Аз бях при Орлин Спасов (който е ходил на курса се сеща- преподаваше по Интернет култура) и още един мъж и една жена. Всичко мина ок, говорех си нормално. ДОпълнителни въпроси ми зададоха само два- да направя сравнение между България и Румъния и да кажа коя агенция за какво е. Но изглежда по другите комисии не всички са били толкова благосклонни...
Ди, мерси, надявам се да се била права. Ако ни приемат ще ме носиш в задния си джоб за талисман по време на сесия ли?
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Я да не се излагаш!!!svetleto89 написа:Кажете си бала, моля...
Май отивам в УНСС, за тука няма да ме огрее...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...