КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
n@sko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от n@sko »

Много сте нетърпеливи! Карайте си почивката след изпитите, че като гледам после ще има доста да се зорят някои. И моля ви не се заяждайте, просто нищо интересно не казвате, а само си правите състезание по спам-ене. Благодаря, дано сте ме разбрали.
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Mууни, ела да гледаш информатика, 3ти курс ...1ва група например :)) хаха. горе долу във всяка група от всяка специалност има по някое хубаво момче, но няма такова нещо като..10 яки момчета в 1 група, нито пък 10 готини момичета в 1 група. пръснати са.

Що се отнася до хубавите момичета..не искам да обидя колежките наборки и по-старите от мен, но няма така силно забележими, тук там има някоя наистина хубава. Но сега които бяха първокурсничките и като гледам за сега и вие :roll: сте наистина хубави, и не сте само 1-2 от целия випуск, а сте доста повече. Миналата година с колегите само се обръщаме по коридора след първокурсничките и се чудехме в ФМИ ли сме или някъде другаде :)

А сега се сещам - когато аз кандидатствах си бяхме направили в форума Мис и Мистър кандидатстудент (за жалост бях 2-ри или 3ти). Та може и сега нещо такова, но мис и мистър ФМИ 8)
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Моля да не ни се смята писането по други теми за спам и прочие, защото това също е част от КСК-изливането на излишни нерви и напрежение след изпитите и преди класиранията :P
Аватар
moony
В началото бе словото

Мнение от moony »

Kai аз не мисля, че спамя. Все едно да кажа, че ти спамеше като обясняваше от къде можем да си вземем нещо за хапване около ФМИ.Това си е също толкова важен проблем от студентския живот. По- добре като момиче сподели своите наблюдения :P (мерси за инфото джеко)
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

moony написа:Kai аз не мисля, че спамя. Все едно да кажа, че ти спамеше като обясняваше от къде можем да си вземем нещо за хапване около ФМИ.Това си е също толкова важен проблем от студентския живот. По- добре като момиче сподели своите наблюдения :P (мерси за инфото джеко)
Моля. Общо взето във всяка група има поне по един така..по-фешън дето се вика, по някой метъл, по някой скейтър, чалгар, някой, който обича да пийва... Е, има и изключения де. Така че каквото и да търсиш, по каквито и да си падаш -> ще намериш твоя човек. Виж, само някой с много пари май няма :roll: Но след някоя година като започнат работа..и това ще стане :)
Изображение
Аватар
veliko
В началото бе словото
Специалност: приложна математика
Курс: втори

Мнение от veliko »

shayne написа: Единствено се притеснавам, че в моята специалност май само аз ще съм този,който ще я е писал като първо желание.
ако помня добре ти искаше 'математика'. един много близък мой приятел с 5.85 на мат1 е с първо желание 'математика' не се отчайвай :P
"Той нямаше достатъчно въображение за да стане математик, затова стана поет... "
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

veliko написа:
shayne написа: Единствено се притеснавам, че в моята специалност май само аз ще съм този,който ще я е писал като първо желание.
ако помня добре ти искаше 'математика'. един много близък мой приятел с 5.85 на мат1 е с първо желание 'математика' не се отчайвай :P
Браво на него, знае къде е истината. В негово лице ще си имам сериозна конкуренция, което може само да ме радва. Защо не му кажеш да влезе във форума да обсъдим някой неща, сигурно и той е ентусиаст като мен.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

shayne написа:
veliko написа:
Браво на него, знае къде е истината. В негово лице ще си имам сериозна конкуренция, което може само да ме радва. Защо не му кажеш да влезе във форума да обсъдим някой неща, сигурно и той е ентусиаст като мен.
Да е жив и здрав :) Повече такива да има, та и ние с по скромните оценки да ни огрее поне Информатиката :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
d_iwanow
В началото бе словото

Мнение от d_iwanow »

Хей, а да питам има ли нужда от някакво медицинско свидетелство при записването? Тук в правилниците не видях никъде да пише нещо подобно, но за други унивеерситети знам, че трябва да се представи бележка от психодиспансер.
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс
Специалност: Информатика
Курс: трети

Мнение от Kai »

Мнем. СУ приема и ненормални.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
d_iwanow
В началото бе словото

Мнение от d_iwanow »

ОК, благодаря ... значи няма да имам проблеми :bom: :cyclopsani:
Аватар
moony
В началото бе словото

Мнение от moony »

Супер значи този път ще минем между капките :toothy7:
d_iwanow
В началото бе словото

Мнение от d_iwanow »

Значи ако (като) влезем, трябва да си основем клубче на перковците. :alien: :violent1:

Edit: Извинете за спаменето, няма повече :angel7:
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

d_iwanow написа:Значи ако (като) влезем, трябва да си основем клубче на перковците. :alien: :violent1:

Edit: Извинете за спаменето, няма повече :angel7:
E то клубчето на перковците си е основано. Събираме се всеки ден в една голяма жълта сграда, имаме си и различни поделения - математика, информатика, софтуерно инженерство.. :D имаме и зелена тревичка отпред да ни успокоява ...уж :bounce:
Изображение
Аватар
caffeine
В началото бе словото

Мнение от caffeine »

Хъхъ, живот и здраве, ако ни приемат, може наесен да си направим клубче на водещите се на учет в някое психиатрично заведение. :albino: Тъй де, кой е казал, че за да разбираш математиката, трябва да си уравновесен - Нютон например е бил доста хм, странен човек. :)
Все пак добре, че зарязахте споровете от предишните страници, че не е хубаво да се изпокарваме още преди да сме се видяли с бъдещите колеги/колежки, хаха. А пък дали имало хубави момчета - аре ся, много сме, силни сме, верно, че математиката няма слава на много красяща човека наука, ама все ще си харесаш някой сред толкова много, щом таг-а 'колега' е важен ;) Виж ако си момче, би трябвало материята да е по сложна.. нали все пак момчетата са два пъти повече...
Днес се сдобих със студентската си книжка, да се надяваме, че ще ми се наложи да я попълня де, че преди да е излязло класирането си е малко рано. Моята е от сините, мисля, че бежовите ми харесваха повече, ама хайде да не сме с претенции. Като гледах вътре за колко семестъра има място.. леле, предивидили са си място, че да им досаждаме повечко години :roll: . Няма лошо де, толкова напъни да влезем, ако вземе да ни хареса, можем и да поостанем повечко.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”