леле... колко интригуващоKeineSonne написа:Ми важен е и за мъжете, и за жените естествено, но не може да се сравни - при мъжете е жизненоважно да мислят непрекъснато за секс и да се обръщат след всеки що-годе приемлив задник, докато аз лично, даже да видя самия Аполон на земята, по никакъв начин не може да се случи да си го представя моментално гол и в акция![]()
Може да се зазяпам даже неприлично (особено забавно е като съм с мама по улиците и тя ми се хили, че съм инфантилна
![]()
), но да ми хареса някой е дълга процедура с много етапи:
1. да констатирам чисто технически определени качества.
2. После се опитвам да хвана излъчване по погледа, жестове и пр.
3. После отчитам стила на обличане,
4. после се опитвам да съставя цялостна картина за въпросния
5. след което правя заключението - примерно "красив, но без стил", "стилен, но предвидим", "става, но изглежда прост", "перфектен екземпляр" ....
6. според заключението определям категорията - 1 път, 5 пъти, неограничен брой ....![]()
Забележка - да се мине от 1 до 6 отнема около секунда и половина и според категорията от т.6зависи дали изобщо ще се сетя за секс и на коя секунда/минута ще стане тва.
![]()
![]()
За кого секса е по-важен-за жените или за мъжете...:Р ?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Еее .. it's a metaphorПаган написа:Ами той човечеца ще да е доста дъртичък.KeineSonne написа:...докато аз лично, даже да видя самия Аполон на земята, по никакъв начин не може да се случи да си го представя моментално гол и в акция![]()
...
Чудо ще е, ако някой го загледа.Да не говорим
пък какво ще е, ако си го представи в действие!
Боромире, тц - забрави
Пък и има територии, които са свещено забранени за подобни профанни помисли и Форума общо взето е една от тях
- fire
- Живее, за да пише
Ако Ботев е бил с каска... Има и едни други още по-тъпи теми, но много хора са снизходителни и постват в тях. Защо не и в тази тема?! 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Много добре ме разбра, какво исках да кажа, сега защо се правиш на 2 и половина? Но янма да коментирам повече,защото самос е разводнява и се говорят простотииSw1tched написа:Питай ДарвинHimera написа:А защо мъжете трябва да са по-различни от жените?![]()
Защото са.
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Офф/Химера, не се сърди - файър е права.
Все пак има що-годе нормално зададен въпрос, за разлика от "виси ли ви" или "Колко ви е" ...
Ти поствала ли си в тях?? Аз не ги и отварям
(шъ извиня`а койту ги е пуснал, пък и сродните им такива, ама .. бива, бива ...
)
За мъжете и жените, вярно е, че се прекалява с "Вие така, пък ние - така" и е досадно, но е факт, че сме доста различни
(Каза тя мъдро
)
леле колко запетайки станаха в горното изречение ....
ужас
Все пак има що-годе нормално зададен въпрос, за разлика от "виси ли ви" или "Колко ви е" ...
За мъжете и жените, вярно е, че се прекалява с "Вие така, пък ние - така" и е досадно, но е факт, че сме доста различни
леле колко запетайки станаха в горното изречение ....
Разбрах те много добре и ти отговорих. Но ти не ме разбра, не визирах различивта в строежа на тялото, а различията в поведенията, потребностите и т.н. на двата пола.Himera написа:Много добре ме разбра, какво исках да кажа, сега защо се правиш на 2 и половина? Но янма да коментирам повече,защото самос е разводнява и се говорят простотииSw1tched написа:Питай ДарвинHimera написа:А защо мъжете трябва да са по-различни от жените?![]()
Защото са.
- Flor
- В началото бе словото
Еми естесвено, че има разлика между мъжете и жените. Просто защото самият ни организъм е различен. Освен това още когато хората са живеели в пещерите, е било заложено женската да си стои в пещерата, да гледа децата и да си "кротува", докато при мъжкия е било заложено да е полигамен, за да осигури продължение на вида
Ето защо мисля, че за мъжа сексът е по-скоро необходимост, докато при жената не че не е, но тя влага повече чувства. Естествено, зависи си от хората
Ето защо мисля, че за мъжа сексът е по-скоро необходимост, докато при жената не че не е, но тя влага повече чувства. Естествено, зависи си от хората
Ти имаш право да ме ругаеш,
аз имам право да не те слушам!
аз имам право да не те слушам!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
хора какво да ви кажа-- по принцип мъжете /научно доказан факт/ гледат още от палеолита да оплождат къде сварят, докато жените гледат да са по-внимателни и търсят само по-добрите екземпляри. Така че, мъжете искат повече като количество, но жените искат повече като качество
което не изключва и да искат и количество де
/някой зли езици твърдят [ама абсолююютно погрешно
]и че мъжете се изморявали по-бързо, така че си оставали само с искането
/
което не изключва и да искат и количество де
/някой зли езици твърдят [ама абсолююютно погрешно