КСК 2008 - математика
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2008 - математика
Много сте нетърпеливи! Карайте си почивката след изпитите, че като гледам после ще има доста да се зорят някои. И моля ви не се заяждайте, просто нищо интересно не казвате, а само си правите състезание по спам-ене. Благодаря, дано сте ме разбрали.
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Mууни, ела да гледаш информатика, 3ти курс ...1ва група например
) хаха. горе долу във всяка група от всяка специалност има по някое хубаво момче, но няма такова нещо като..10 яки момчета в 1 група, нито пък 10 готини момичета в 1 група. пръснати са.
Що се отнася до хубавите момичета..не искам да обидя колежките наборки и по-старите от мен, но няма така силно забележими, тук там има някоя наистина хубава. Но сега които бяха първокурсничките и като гледам за сега и вие
сте наистина хубави, и не сте само 1-2 от целия випуск, а сте доста повече. Миналата година с колегите само се обръщаме по коридора след първокурсничките и се чудехме в ФМИ ли сме или някъде другаде 
А сега се сещам - когато аз кандидатствах си бяхме направили в форума Мис и Мистър кандидатстудент (за жалост бях 2-ри или 3ти). Та може и сега нещо такова, но мис и мистър ФМИ
Що се отнася до хубавите момичета..не искам да обидя колежките наборки и по-старите от мен, но няма така силно забележими, тук там има някоя наистина хубава. Но сега които бяха първокурсничките и като гледам за сега и вие
А сега се сещам - когато аз кандидатствах си бяхме направили в форума Мис и Мистър кандидатстудент (за жалост бях 2-ри или 3ти). Та може и сега нещо такова, но мис и мистър ФМИ
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Моля да не ни се смята писането по други теми за спам и прочие, защото това също е част от КСК-изливането на излишни нерви и напрежение след изпитите и преди класиранията 
Kai аз не мисля, че спамя. Все едно да кажа, че ти спамеше като обясняваше от къде можем да си вземем нещо за хапване около ФМИ.Това си е също толкова важен проблем от студентския живот. По- добре като момиче сподели своите наблюдения
(мерси за инфото джеко)
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Моля. Общо взето във всяка група има поне по един така..по-фешън дето се вика, по някой метъл, по някой скейтър, чалгар, някой, който обича да пийва... Е, има и изключения де. Така че каквото и да търсиш, по каквито и да си падаш -> ще намериш твоя човек. Виж, само някой с много пари май нямаmoony написа:Kai аз не мисля, че спамя. Все едно да кажа, че ти спамеше като обясняваше от къде можем да си вземем нещо за хапване около ФМИ.Това си е също толкова важен проблем от студентския живот. По- добре като момиче сподели своите наблюдения(мерси за инфото джеко)
- veliko
- В началото бе словото
- Специалност: приложна математика
- Курс: втори
ако помня добре ти искаше 'математика'. един много близък мой приятел с 5.85 на мат1 е с първо желание 'математика' не се отчайвайshayne написа: Единствено се притеснавам, че в моята специалност май само аз ще съм този,който ще я е писал като първо желание.
"Той нямаше достатъчно въображение за да стане математик, затова стана поет... "
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
Браво на него, знае къде е истината. В негово лице ще си имам сериозна конкуренция, което може само да ме радва. Защо не му кажеш да влезе във форума да обсъдим някой неща, сигурно и той е ентусиаст като мен.veliko написа:ако помня добре ти искаше 'математика'. един много близък мой приятел с 5.85 на мат1 е с първо желание 'математика' не се отчайвайshayne написа: Единствено се притеснавам, че в моята специалност май само аз ще съм този,който ще я е писал като първо желание.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Член на Академически съвет на СУ
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Да е жив и здравshayne написа:Браво на него, знае къде е истината. В негово лице ще си имам сериозна конкуренция, което може само да ме радва. Защо не му кажеш да влезе във форума да обсъдим някой неща, сигурно и той е ентусиаст като мен.veliko написа:ако помня добре ти искаше 'математика'. един много близък мой приятел с 5.85 на мат1 е с първо желание 'математика' не се отчайвайshayne написа: Единствено се притеснавам, че в моята специалност май само аз ще съм този,който ще я е писал като първо желание.
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Хей, а да питам има ли нужда от някакво медицинско свидетелство при записването? Тук в правилниците не видях никъде да пише нещо подобно, но за други унивеерситети знам, че трябва да се представи бележка от психодиспансер.
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Мнем. СУ приема и ненормални.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
ОК, благодаря ... значи няма да имам проблеми

Супер значи този път ще минем между капките 
Значи ако (като) влезем, трябва да си основем клубче на перковците.

Edit: Извинете за спаменето, няма повече
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
E то клубчето на перковците си е основано. Събираме се всеки ден в една голяма жълта сграда, имаме си и различни поделения - математика, информатика, софтуерно инженерство..d_iwanow написа:Значи ако (като) влезем, трябва да си основем клубче на перковците.![]()
Хъхъ, живот и здраве, ако ни приемат, може наесен да си направим клубче на водещите се на учет в някое психиатрично заведение.
Тъй де, кой е казал, че за да разбираш математиката, трябва да си уравновесен - Нютон например е бил доста хм, странен човек. 
Все пак добре, че зарязахте споровете от предишните страници, че не е хубаво да се изпокарваме още преди да сме се видяли с бъдещите колеги/колежки, хаха. А пък дали имало хубави момчета - аре ся, много сме, силни сме, верно, че математиката няма слава на много красяща човека наука, ама все ще си харесаш някой сред толкова много, щом таг-а 'колега' е важен
Виж ако си момче, би трябвало материята да е по сложна.. нали все пак момчетата са два пъти повече...
Днес се сдобих със студентската си книжка, да се надяваме, че ще ми се наложи да я попълня де, че преди да е излязло класирането си е малко рано. Моята е от сините, мисля, че бежовите ми харесваха повече, ама хайде да не сме с претенции. Като гледах вътре за колко семестъра има място.. леле, предивидили са си място, че да им досаждаме повечко години
. Няма лошо де, толкова напъни да влезем, ако вземе да ни хареса, можем и да поостанем повечко.
Все пак добре, че зарязахте споровете от предишните страници, че не е хубаво да се изпокарваме още преди да сме се видяли с бъдещите колеги/колежки, хаха. А пък дали имало хубави момчета - аре ся, много сме, силни сме, верно, че математиката няма слава на много красяща човека наука, ама все ще си харесаш някой сред толкова много, щом таг-а 'колега' е важен
Днес се сдобих със студентската си книжка, да се надяваме, че ще ми се наложи да я попълня де, че преди да е излязло класирането си е малко рано. Моята е от сините, мисля, че бежовите ми харесваха повече, ама хайде да не сме с претенции. Като гледах вътре за колко семестъра има място.. леле, предивидили са си място, че да им досаждаме повечко години