ПОЛИТОЛОГИЯ
Модератор: Плазмодий
-
coolman
- Драскач
- Обратна връзка:
Re: Политология...пак
Зависи какъв ти е началния бал от дипломата ...
Погледни минималните балове от минали години - тук - и сам си сметни ти трябва.
Погледни минималните балове от минали години - тук - и сам си сметни ти трябва.
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология
2010 - AIESEC is finally coming to SU!
http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
2010 - AIESEC is finally coming to SU!
http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
- tifani
- В началото бе словото
Политология - 1 курс
Здравейте
Отварям тази тема за всички, които тази година кандидатстват Политология. Хайде да се запознаем и да обменяме мнения, интереси и всичко, което ни вълнува относно специалността и изобщо...

Отварям тази тема за всички, които тази година кандидатстват Политология. Хайде да се запознаем и да обменяме мнения, интереси и всичко, което ни вълнува относно специалността и изобщо...
-
sunflower_bg
- В началото бе словото
Re: специалност ПОЛИТОЛОГИЯ
на мен ми е на второ желание ии не знам с бал 27.00 дали имам шанс. Иначе смятам, че това е една от най-добрите специалности в СУ.
РЕЛАКС 
- Clandestine
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Второ желание ми е, бал 29.13, но сигурно ще вляза по първо.
Но политологията си остава мечта, която може би ще реализирам по-нататък
Но политологията си остава мечта, която може би ще реализирам по-нататък
Come, my raven, it could be a lark.
-
stella
- В началото бе словото
аз кандидатствам европеистика.по-вероятно е обаче да ме приемат второ желание политология.какво точно и е приложението?
- tifani
- В началото бе словото
И при мен положението беше такова. Бях писала първо Международни отношения и Европеистика, политологията ми е на 3-то място, но по история изкарах 5.88, с английския много зле се развиха нещата и вече със сигурност знам, че ще уча Политология и чесно казано съм много щастлива от този факт
, защото политическите науки винаги са ми били страст, а и катедрата по Политология е една от най добрите в СУ. Разгледах програмата и супер много се изкефих, учат се много интересни и яки неща. Надявам се да сме колеги
За информация относно специалността :
http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... politolozi
и
http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... kalavri_pr
http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... politolozi
и
http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... kalavri_pr
Еми аз съм писал политология на 3то място с бал 29.64, но ще се учи право. Иначе и на мене мн ми харесва като специалност. 
-
Хаджи Коста
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Писал съм Политология на второ място, след Публична администрация. Дълго време се чудих коя от двете да запиша на първо място. Балът ми е 26.41, което е достатъчно спрямо миналогодишния от 25.92 за момчета. В действителност има много интересни дисциплини, които с удоволствие бих учил. Работата е там, че е по-вероятно да избера Пловдив пред София. Мисля че ПУ неотстъпва значително на СУ.
- strange_affection
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Политология ми е второ желание след МО. Вече е ясно, че на първо желание няма да вляза, но се надявам да успея за Политология. Балът ми е 26.00. Момче съм и се надявам балът да падне малко или поне да се задържи същият от миналата година. На фона на ужасните оценки от редовния по история се надявам да ми стигне. Само мога да гадая как ще се развият нещата. Все пак във вторник всички ще разберем за какво става дума.
- tifani
- В началото бе словото
Мисля ,че трябва да ти сигне. Успех ти пожелавам и дано да сме колегиstrange_affection написа:Политология ми е второ желание след МО. Вече е ясно, че на първо желание няма да вляза, но се надявам да успея за Политология. Балът ми е 26.00. Момче съм и се надявам балът да падне малко или поне да се задържи същият от миналата година. На фона на ужасните оценки от редовния по история се надявам да ми стигне. Само мога да гадая как ще се развият нещата. Все пак във вторник всички ще разберем за какво става дума.
- strange_affection
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Благодаря за пожеланията. Дано наистина сме колеги.tifani написа:Мисля ,че трябва да ти сигне. Успех ти пожелавам и дано да сме колегиstrange_affection написа:Политология ми е второ желание след МО. Вече е ясно, че на първо желание няма да вляза, но се надявам да успея за Политология. Балът ми е 26.00. Момче съм и се надявам балът да падне малко или поне да се задържи същият от миналата година. На фона на ужасните оценки от редовния по история се надявам да ми стигне. Само мога да гадая как ще се развият нещата. Все пак във вторник всички ще разберем за какво става дума.
-
borislavalex
- В началото бе словото
Искам да попитам в тая специалност как се преподава - всичко на английски или има отделни часове по него и по български?
- tifani
- В началото бе словото
На български си се преподава - има чужд език като отделен предметborislavalex написа:Искам да попитам в тая специалност как се преподава - всичко на английски или има отделни часове по него и по български?
-
borislavalex
- В началото бе словото
Жалко.
Мерси за бързия отговор!
Мерси за бързия отговор!
- tifani
- В началото бе словото
Моля, няма за каквоborislavalex написа:Жалко.
Мерси за бързия отговор!