Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Re: Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси

Мнение от phoebe »

Не, ще те приемат най-горното желание, ако ти стига бал.
medicate, medicate
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

печално, но вярно :?
Аватар
Silmarien
От дъжд на вятър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети

Мнение от Silmarien »

veso_menteto написа:защо бутонът "търсене" на страницата за персонална информация не работи?
от седмици не става
Ако се опитваш да я отвориш с Mozilla, може би това е проблемът; аз така бях като чаках оценките от предварителния, изобщо не можех да си вляза в персоналната информация, даже други хора ми проверяваха оценката. Пробвай с Internet Explorer, работи съвсем нормално ;)

Има бутон едит - с него редактираш мнението си, за да е такова, каквото искаш, както и бутон, с който можеш да изтриеш последното мнение, ако то е ТВОЕ. Така че като пуснеш 2 ЕДНАКВИ мнения, да изтриеш второто си такова. От Pisobella
...sweet dream or a beautiful nightmare - either way I don't wanna wake up from you...
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

theDarkSite написа:аз имам въпрос: сложил съм индология преди арабистика като желание. Ако искам обаче повече арабистиката сега мога ли да се откажа от горното и да се запиша за по-долното, ако балът ми стига и за двете специалности :roll:
Не, можеш само в по-горни специалности. Ако са те приели нещо, което е над Арабистиката, не можеш да се смъкнеш надолу, тоест да пробваш да се класираш за Арабистика.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
MaHuAkBG
В началото бе словото

Мнение от MaHuAkBG »

Само СУ остана да обяви класиранията си!Надявам се да не ни карат да чакаме до 5-ти! :x
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

май дотогава ще чакаме ,и аз нямам търпение вече ,за да знам какво ще правя :roll:
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
MaHuAkBG
В началото бе словото

Мнение от MaHuAkBG »

charming написа:май дотогава ще чакаме ,и аз нямам търпение вече ,за да знам какво ще правя :roll:
Именно за това давам зор...защото и аз съм приет вече,но чакам СУ! :|
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

Pisobella написа:
theDarkSite написа:аз имам въпрос: сложил съм индология преди арабистика като желание. Ако искам обаче повече арабистиката сега мога ли да се откажа от горното и да се запиша за по-долното, ако балът ми стига и за двете специалности :roll:
Не, можеш само в по-горни специалности. Ако са те приели нещо, което е над Арабистиката, не можеш да се смъкнеш надолу, тоест да пробваш да се класираш за Арабистика.
this is madness :|
Аватар
Troublemaker_
В началото бе словото

Мнение от Troublemaker_ »

Извинете ме, ако вече е задаван подобен въпрос, но в момента нямам много време да чета предишните мнения :) Бих искала да получа малко повече информация за формирантето на бала за общежития. Как точно се смята? И ... има ли някой мин.балове за общежитие от миналата година :) Ще съм много благодарна, ако съдействате, на изкаралите високи оценки - честито :) :D
Waiting...
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Оценката за класиране за общежитие се смята като разделиш приемния си бал на броя балообразуващи оценки. Примерно при мен балът ми за МО е 28.
Балообразуващите оценки са ми 5. Историята при мен се удвоява, затова се смята за 2 броя балообразуващи оценки. 28/5 = 5.60.
За минималните балове вече не мога да ти кажа, защото от сайта са ги махнали. По спомен ще ти кажа, че за ЮФ беше 5.51, ФМИ - 5.52, за останалите факултети не се сещам, но бяха по-нисички.

Поразгледай форума на сайта, който ти дадох, предполагам, че там ще намериш полезна информация.

:wink: :!:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Аватар
Troublemaker_
В началото бе словото

Мнение от Troublemaker_ »

Благодаря за изчерпателния отговор :) :salute:
Waiting...
Аватар
Bojo
В началото бе словото

Мнение от Bojo »

В дипломата си имам оценки от 3 чужди езика.Испански - 4 Английски 5 Руски 6.При формиранито на бал - а от дипломата ми се взема история и чужд език.Кой език ще се вземе???
Аватар
strange_affection
В началото бе словото
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от strange_affection »

Bojo написа:В дипломата си имам оценки от 3 чужди езика.Испански - 4 Английски 5 Руски 6.При формиранито на бал - а от дипломата ми се взема история и чужд език.Кой език ще се вземе???
Взимат ти най-високата оценка от чуждите езици.

Един въпрос от мен: Интересува ме специалностите Политология и Минало и съвремие на Югоизточна Европа към коя област на висшето образование (към кое професионално направление) се водят. Въпросът ми е свързан със стойноста на семестриалните такси за различните направления. Предварително благодаря!
mmmda
В началото бе словото

Мнение от mmmda »

(2) След обявяване на резултатите от всички конкурсни изпити в тридневен срок (от 4 до 6 август включително) кандидатите могат да идентифицират писмените си работи.
1. Идентифицирането се извършва лично от кандидат-студента срещу представяне на картончето с входящия номер и личната карта. Кандидат-студентите могат да идентифицират писмените си работи само веднъж.
2. Достъп до залите за идентифициране на писмените работи имат само членовете на техническата комисия, оценителите, даващи разяснения и кандидат-студентът, писал работата.
3. Не се разрешава идентифициране и не се дават разяснения по писмените работи на трети лица.
Някой дали знае кога и къде може да стане това ?
consult
В началото бе словото

Мнение от consult »

Един въпрос от мен: Интересува ме специалностите Политология и Минало и съвремие на Югоизточна Европа към коя област на висшето образование (към кое професионално направление) се водят. Въпросът ми е свързан със стойноста на семестриалните такси за различните направления. Предварително благодаря!
Всички годишни такси по специалности:
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/taxi08-09.pdf
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”