Мачинизъм.rogertaylor написа: Как е термина, обратен на феминизъм...Маскулинизъм?
![]()
Защо ме наказахте с тази тема в моя раздел?
Мачинизъм.rogertaylor написа: Как е термина, обратен на феминизъм...Маскулинизъм?
![]()

Само мачизъм!pora_e_priqtel написа:Мачинизъм.rogertaylor написа: Как е термина, обратен на феминизъм...Маскулинизъм?
![]()
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Антоанета, имам само 1 въпрос - ти българка ли си?Antoaneta написа:Смятам, че феминизма е важна част от студентското образование и в тази тема би могло да се дискутира с кои свои качества мъжете доминират над жените. В очите на обществото изглежда, че те са по-умните поради факта, че вероятно жените искат така или им е невъзможно да се справят сами с обстоятелствата около тях. Не е невъзможно да имам прекалено много теми, поради което няма да бъда изненадана ако някоя е изтрита. Това го казвам за успокоение на модераторите. Опитвам се да пиша разбираемо. Помнете, аз съм педагог от предучилищна възраст до четвърти клас, който още не е взел диплома.
Я дай пак!Antoaneta написа:Значи в СУ има много малко момчета (и недостатъчно мъже преподаватели).Просто това е голям проблем, извинявам се че го казвам по такъв начин. Жените там търсят опора в другите жени и в преподавателите, в случая и аз се явявам от потърпевшите, но поне на преподавателите им се заплаща (пак извинения за откровеното мнение и нищо лично към никого, само се опитвам да помогна.) Очаквам като се върна в СУ всички да се крият като ме видяттъй като според мен има доста агресивни млади дами там. И нивото на шум е потресаващо. (Последната част може да се премести в темата "Какво не ви харесва в СУ") Не че не е прекрасно в университета.