Социална педагогика

Архив на всички останали категории.
Аватар
footbolistkata
От дъжд на вятър

Re: Социална педагогика

Мнение от footbolistkata »

night_eyes написа:Последно има ли такъв изпит или не? И аз ще кандидатсвам с матура в този факултет, но някъде прочетох че около 1139 човека също ще се пробват в СУ с оценките си по ДЗИ-то по БЕЛ. Балът ми е 29,44 и вече си мисля, че нямам шанс...:(
моят бал е 29, 13 май ще трябва просто да чакаме класирането :|
:JC-goalie:

Недей да викаш... силните говорят тихо!!
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

моят е 29.97, ама съм приета на някоя по-горна специалност...така че...все ще остане място и за 29.44. хаха тея педагогики май ще станат специалностите с най-висок бал :P
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
footbolistkata
От дъжд на вятър

Мнение от footbolistkata »

bubbly_water написа:моят е 29.97, ама съм приета на някоя по-горна специалност...така че...все ще остане място и за 29.44. хаха тея педагогики май ще станат специалностите с най-висок бал :P
май наистина така ще стане ам като са ги пуснали с матури така е :mrgreen: :mrgreen:
:JC-goalie:

Недей да викаш... силните говорят тихо!!
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

След като днес си разбрах оценката от устен по журналистика, окончателно се реши, че май най-много шансове имам за тук. Бал 29,94 хаха наистина тука ще бъдат най-високи баловете :D
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Моля новоприетите Социална педагогика да се насочат към вече съществуващата тема за специалността тук ---> http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 113&t=9376

:")
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Заключено

Обратно към “Други”