Франкофони,появете се!

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Booo
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление с френски
Обратна връзка:

Re: Франкофони,появете се!

Мнение от Booo »

5.08 , можеше и по-добре, но да се надяваме, че за стопанско ще ми стигне ... :)
Il est temps de sourire pour ne pas tomber plus bas ...
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

kasije написа:Стискам палци да ти стигне :roll: А ти филологията на кое място си я писала?
Aми не съм писала филология :) Единственото ми желание е стопанско управление с френски :)
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
laurelin
В началото бе словото

Мнение от laurelin »

[quote="Freddie"]По мое скромно мнение (говоря само тази година) летвата бе вдигната сравнително високо. Диктовката изобщо не беше лесна /quote]

ама вие сериозно ли? изпитът беше наистина лесен...особено диктовката и превода: никакви subjonctif imparfait и subjonctif plus-que-parfait, никакви изречения по 6-7 реда, никакви уловки за passé simple и impafait...на превода нямаше разни птички,пчелички, дървета и всякакви подобни удоволствия...граматиката не беше трудна... стандартна... текста също. грешките са си по наша вина, изпитът не беше никак труден :)
shady
В началото бе словото

Мнение от shady »

Съгласна съм, изпита си беше абсолютно нормален... И на мен ми се губят уловките и особено subjonctivite тая година, не знам защо реших да си усложнявам живота и сама да си слагам subjontifs в есето... :roll:
А някой друг за стопанско...? :)
Freddie
В началото бе словото

Мнение от Freddie »

Ами сериозно, да, но имах предвид в сравнение с минали години. Subjonctif под вс му форми едва ли е единствено мерило за трудност.
Не държа и др да са на моето мнение. Мен специално не ме затрудни и доказателство за това е резултатът. За граматиката съм съгласна.
:D :mrgreen:
kasije
В началото бе словото

Мнение от kasije »

Като цяло изпитът можеше да е много по-труден, да. Но в сравнение с миналата година си беше направо предизвикателство :lol: Но всъщност какво значение има?! Нищо не може да се промени, не можем да си поправим грешките, колкото и да ни се иска...Просто ни остава да почакаме до 5-ти, за да видим кой накъде ще се запъти :wink:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Според мен изпитът не беше нито лесен, нито труден...
Ще отбележа само че в диктовката имаше един subjonctif passé, който много се радвам, че усетих, ама явно за сметка на други работи, които съм объркала, но иначе: Vive le subjonctif passé!!!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
shady
В началото бе словото

Мнение от shady »

Freddie , не виждам някой да е на мнение, че subjonctif е единствено мерило за трудност :) А за диктовката ми направи впечатление, че се диктуваше много бавно и ясно... Както и да е, изпита отдавна вече е минало... Желая късмет на всички :)
аз на 5ти смятам да има party само че не знам още повод дали ще има... :D
slavcheva
В началото бе словото

Мнение от slavcheva »

Zdraveite i ot men!
dosega samo etqh kakvo si pi6ete vuv foruma i se re6ih i az da pi6a, da se opla4a malko :)
imam 4.30, ne sum dovolna osobeno mnogo, osobeno pri fakta 4e iskah da u4a politologiq... drugiqt mi problem e 4e pisah slavqnska filologiq predi frenska i sega ima veroqtnost da me priemat tam a ne iskam. pone dokolkoto razbrah ne moga da se otkaja ot jelanie i da otida na po dolno, koeto e mnogo nepriqtno. ako nqkoe ima nqkakva informaciq dali tova e po nqkakuv na4in vuzmojno mole kajete mi :)
Pojelavam uspeh na vsi4ki za jelanata specialnost :)
Crematory:
Пиши на кирилица!
kasije
В началото бе словото

Мнение от kasije »

Доколкото знам, ако те приемат славянска филология не можеш да отидеш надолу, а само нагоре.
А какъв ти е балът, защото има вероятност да ти стигне за политологията на някое от класиранията :roll:
shady
В началото бе словото

Мнение от shady »

Можеш да отиваш единствено нагоре в желанията ако евентуално се освободят места. Зависи колко ти е бала, може и да има надежда за политология :wink:
kasije
В началото бе словото

Мнение от kasije »

Значи би трябвало балът да падне, нали? :roll:
shady
В началото бе словото

Мнение от shady »

emalfy написа:Изпитът беше лесен - точно за това за малки грешки са взимали МНОГО ... което обяснява и ниските оценки
Една приятелка има 4.33 и над нея има едва 20 момичета :roll: , което въпреки неголемия брой явили се , е доста слабо ...

Не е възможно това за приятелката ти, защото пък една приятелка има 4.77 и има 23 над нея :wink: А аз имам 5.01, над мен са 16... Както и да е, да не става 'този казал...а онзи казал...' Изпита си беше лесен, но като гледам може би ще паднат баловете :roll:
shady
В началото бе словото

Мнение от shady »

е сигурно се е изгубило инфо някаде по пътя, не е толкова важно :)
Acho
В началото бе словото
Специалност: Френска филология
Курс: първи

Мнение от Acho »

ами би трябвало да паднат.... Особено за момчетата щото колегите като мен са 55.7 процента :P , а издържалитете са 35 ;). За сравнение миналата година двойките са били 28% за момчетата и 17% за мимичетата.
А иначе който си е учил и знае, естествено че изпита няма да му се стори труден :wink: . Но статистиката сочи, че доста хора ги е затруднили. Лесни бяха матурите, на които преспокойно изкарах 5,78... Но за този изпит си се изисква много по солидна подготовка, а аз късно се усетих....

ПП. А каво стана с DanaO ???? Къде се загуби????
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”