КСК 2008 - математика
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
emotioN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
Re: КСК 2008 - математика
Ей айде убиите ме, че не съм сметнал нещо в 11 часа през нощта като съм станал в 6.30 и съм бачкал цял ден... Идеята беше да ви помогна как се смята бала за общежитие.
Милан 0 - 4 Интер
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Мерси за коетоemotioN написа:Ей айде убиите ме, че не съм сметнал нещо в 11 часа през нощта като съм станал в 6.30 и съм бачкал цял ден... Идеята беше да ви помогна как се смята бала за общежитие.
P.S. То така вкарват невинните в затвора - грешка след грешка
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
-
Inside
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни Науки
човек ти си по зле и от тоя който беше сбъркал сметките ти даже си объркал всички сметки... ония говореше за бал за общежития а ти нз кво си почнал да смяташ ма не си го докарал... следващия път се научи да четеш първо... а за другото за 1 ден беше образно казано ама ти разбирасе си най-големия разбирач...Sla-Mori написа:Това не го е писал той а друг потребител преди известно време.Inside написа:брат направо ме разби не мислех вобще да си правя профил тука ама кат ве видях да се правиш на умен и не издържах...null-byte написа:Ми като са добри програмисти ще влезнат бе !?
Има олимпиади за тая работа...(Могат да пишат и на PHP и на C/C++ и още....)
Само да не са от тези които прочитат 2-3 книги за програмиране и почват да летят...
Като купиш на всеки PC и му плащаш тока (тоест така да направиш че програмирането да е еквивалентно по цена на учебниците и достъпността ...) тогава ще е такъв изпита,щото не всики може да си вземе PC да програмира 'ризбииш ли...
А ако дойде това време ...повярвай ми ще искаш изпита пак да е по математика.
@FMI нищо няма да скъсаш...далече си от истината бате....
време е да слезеш на земята и да не се мислиш за 1337 ...
На Hello World ако се състезавате ще ги биеш...
Не е лошо да си нахъсан ама незнаеш вече к'во пишеш...
Тоя синтаксис ли учиш за 1 месец ?
#include<stdio.h>
int main(void)
{
printf("Hello Wolrd\n");
getchar();
return 0;
}
? Бъди реалист !!! Може да се постигне за 1 месец добро владеене но е много трудно !!!
Успех в начинанието
очевидно си нямаш и на представа от информатика щом си написал тоя код по отгоре няма да обяснявам защо който трябва знае защо.. а ти земи се подготви преди да пишеш такива постове отново...
И 29.85 се изкарва точно с 5.95... За пропусналите 2 и 5-ти клас:
3х5.95+2х6=17.85+12=29.95
А като ми се появи човек, който каже, че е разучил Фотошоп изцяло (в смисъл, да може изцяло да му ползва и комбинира за всякакви цели и резултати функциите) за 1 ден, ще си сменя пола... По-бързо се учи от който и да е език за програмиране, но но не е само до това. За да си наистина добър графичен дизайнер, трябва да ти идва отвътре, да имаш фантазия и оригинално мислене или накратко-талант.
-
Inside
- В началото бе словото
приятели retard-и нямам за разлика от теб а до споренето давай ти си... ако мойто IQ е отрицателно твойто трябва да не съществува...null-byte написа:О_O @Inside а ти беше ?![]()
Нека позная брат на FMI ли си ?
Ей много разбирачи станахте...
Но трябва да има и такива като вас...какво е значението дали ще е world или dlrow ?
Ама аз се надявам да останеш та да ме научиш на информатиката.
Не се и съмнявам че се учи за 1 ден![]()
![]()
...
@Inside покани и приятелите си retard-и да спориме че е яко (без туй в момента имам малко свободно време)
@Sla-Mori Ми няма нужда да си го сменяш ...момчето е поредния гъзар с отрицателно IQ....
-
Inside
- В началото бе словото
както и да е с повечето от вас ще се видим на първи октомври и ще видим кой кой е 
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Няма значение коя специалност си. Аз в началото на втори курс го писах ООП с Джава, но бяхме към 150 човека записалите и Кръстев помоли който може да се откаже, че не може да поеме толкова хора, и затова сега е сложил ограничение. Същото е и с С#.НЕТnull-byte написа:'Айде и аз да попитам ...гледам има одобрени за ООП на Java на сайта на ФМИ...
Как одобрени чрез тест ли ги сортират или по завършени курсове преди това...
Edit: Сега се сетих...не че някой те пита дали имаш познания по това и онова, за който и изборен предмет да става въпрос, но примерно ако пише че трябва да знаеш SQL а ти не го знаеш, ще ти е трудно и няма да разбираш изцяло преподавания материал, но и да не го знаеш,никой не те спира да си запишеш предмета.
Последно промяна от J`E`K`O на 01 Авг 2008, 10:03, променено общо 1 път.
-
emotioN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
Inside ако бях толкова зле със сметките нямаше да имам 6.00 на изпита в унсс предварителния с 60/60 решени за 1 час от възможни 3... Защото техния изпит си е точно това... само сметки. тъй че stfu.
Милан 0 - 4 Интер
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Сега ще кажа нещо, което се казва за първи път в темата-извинявам се, сбърках. Знам как се смятат баловете, не видях за какво си се заял, помислих, че за сметнатия му бал в подписа. Както и да е, моя грешка. Точка. Хайде да сменим темата сега.Inside написа:човек ти си по зле и от тоя който беше сбъркал сметките ти даже си объркал всички сметки... ония говореше за бал за общежития а ти нз кво си почнал да смяташ ма не си го докарал... следващия път се научи да четеш първо... а за другото за 1 ден беше образно казано ама ти разбирасе си най-големия разбирач...Sla-Mori написа: Това не го е писал той а друг потребител преди известно време.
И 29.85 се изкарва точно с 5.95... За пропусналите 2 и 5-ти клас:
3х5.95+2х6=17.85+12=29.95
А като ми се появи човек, който каже, че е разучил Фотошоп изцяло (в смисъл, да може изцяло да му ползва и комбинира за всякакви цели и резултати функциите) за 1 ден, ще си сменя пола... По-бързо се учи от който и да е език за програмиране, но но не е само до това. За да си наистина добър графичен дизайнер, трябва да ти идва отвътре, да имаш фантазия и оригинално мислене или накратко-талант.
-
Inside
- В началото бе словото
golfclap... сега върви в унсс да учиш... аз не мисля да се хваля с каквото и да е било всичко ще се види на есен...emotioN написа:Inside ако бях толкова зле със сметките нямаше да имам 6.00 на изпита в унсс предварителния с 60/60 решени за 1 час от възможни 3... Защото техния изпит си е точно това... само сметки. тъй че stfu.
-
Inside
- В началото бе словото
sla-mori не го вземай на сериозно в повечето Post-ове си правя майтап само да видя другите как ще земат да се карат... и както се казва на английски: to went emo.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
По-кротко със страстите, да не ви развалим хубавичкия спам
И не се провокирайте нарочно за да се ... "карате", че ще се развилнеем с метлата и не само ако се наложи 

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Леле... Ама каква сте детска градина тук... -.- Престанете с тия тъпи заяждания. Хората идват тук да питат нещо, което ги интересува и което е значително, и заварват двама-трима дето постоянно се заяждат. Казах ви вече - отидете и си говорете в Лични съобщения и престанете да занимавате всички с тия безсмислени спорове. Ден-два добре, ама това е вече втора седмица!
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
- porednata
- В началото бе словото
- Специалност: ФМИ - КН
- Курс: първи
Имам предложение
Хайде всички бъдещи студенти от ФМИ (или настоящи) да си дадем skype тука и да си се караме там
Ако имате въпроси относно кандидатстването питайте ме там. Изчетох де що имаше по сайта на СУ и форума включително
И нека спрем със спама тука
Skype ми е в профила 
След толкова много караници кой е най-умния и интелигентния аз пък искам да питам в коя специалност са най-готините момчета във ФМИ и изобщо има ли такива? 
- being_ill
- В началото бе словото
В сайта на студентите от ФМИ има класация за момичетата от факултета, в коя специалност са най-готинитеmoony написа:След толкова много караници кой е най-умния и интелигентния аз пък искам да питам в коя специалност са най-готините момчета във ФМИ и изобщо има ли такива?
Ама за най-яки момчета не знам
летя