Мнения за модераторския екип

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Re: Мнения за модераторския екип

Мнение от phoebe »

То такава теза няма, ти пък искаш някой да я доказва :mrgreen:
medicate, medicate
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

pora_e_priqtel написа:
rogertaylor написа: те предлагам за бан и самосиндикално ти трия всичко, което сметна, че ме дразни дори мъничко и не е в помощ на друг потребител! И да - абсолютен произвол проявявам!
Държа да отбележа, че работата ни не е да проявяваме произвол, а да модерираме мненията, които противоречат на правилата. Останалите, дори и да не ни харесват, са неприкосновени :!:
Доколкото знам спама "леко" противоречи на правилата.Да, в повечето случаи си "затваряме очите", за да не бъдем мракобесници и да не стане форума на зандан.Но Бетон ми се набива в очите със спама си на места.И под произвол имам предвид да приложа изключително стриктно правилата за спам спрямо него!

Надявам се да си ме разбрал правилно сега ;)
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Това вече не е произвол.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

pora_e_priqtel написа:Държа да отбележа, че работата ни не е да проявяваме произвол, а да модерираме мненията, които противоречат на правилата. Останалите, дори и да не ни харесват, са неприкосновени :!:
И освен това да налагате санкции на системно провиняващите се ;)
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Това също, да
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

camel написа:
Methuselah написа:До диез?
Ако съм познал - ще се черпя :lol:
Кои са бемолите? :roll:
Публикувано на: Вто Май 27, 2008 2:09 am :
Methuselah написа:
За мажори говорим...
миии кои са кои саа...
момент :lol: (прескачам от 1 стая в друга да гледам на пианото)

Как така кои са бемолите?! всички са :lol: :lol: :lol:
Това съобщение беше изтрито веднъж.
Methuselah
Заглавие: Re: За музикалните спецове на раздела (солфеж)
МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 2:09 am
Легендарен флуудър

За мажори говорим...
миии кои са кои саа...
момент :lol: (прескачам от 1 стая в друга да гледам на пианото)

Как така кои са бемолите?! всички са :lol: :lol: :lol:
Някой нещастник ми е изтрил мнението
Който ми трие мненията да се покаже и да каже защо го прави анонимно.
Едва ли му влиза в правата да ги трие току така.
След неколкократно пускане на това съобщение получих следния отговор:
Ice_Spirit написа: Мнението ти е оффтопик и ще продължава да бъде трито.
Моето мнение за модераторския екип: Никакъв екип не сме, щом ползваме модераторските си права за уреждане на лични въпроси, и щом е по-важно да се заядем, отколкото да модерираме безпристрастно.
1) Смятам, че да ми се трие мнение без предупреждение в безобидна тема като тази е недопустимо.
2) Недопустимо е да искам 3 пъти обяснение от кого и защо ми е изтрито мнението!
3) Мнението ми дори не е офтопик, а е правилен отговор в темата, но музикалното образование на уважаемата модераторка едва ли потвърждава това.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Един съвет: не се вживявайте толкова много в тази тема. Само който не е отдавна тук, не знае колко много и колко за добро се е променил Илиян. Това продължава дори и в новия му ник. Така, че не се престаравайте и дайте на всеки възможност да се развие. Вярвайте в доброто у всеки от нас, и от вас! :wink:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Пиша в тази тема, тъй като тя е най-актуалната и единствената сравнително активна възможност за открита връзка с модераторския екип. Надявам се мнението ми да бъде видяно и на него да получа официален отговор, като под официален имам предвид единното становище на модераторския екип а не някакви субективни мнения на отделни модератори. Ще приема съответния посочен отговор от някой от модераторите единствено ако в него изрично е посочено, че говори от името на всички (Т.е. няма да приемам отделни мнения на Пора, Мила, Роджър и т.н., които самоинициативно са решили да ми отговорят, каквато практика има вече наложена при обсъждането на разни наболели проблеми. И преди да сте тръгнали да юркате Крематори да ми отговаря искам да уточня, че съм склонен да приема съответното мнение на Пора, Мила, Роджър и т.н., ако те наистина говорят от името на целия екип, а не от свое).

Най-напред искам да се извиня за прибързаната си реакция снощи. Беше твърде импулсивна и направена в сравнително афектирано състояние. И наистина, редно би било, преди да правя демонстрации и да излизам да блокирам Цариградско шосе, да изразя недоволството си по не толкова радикален начин, което ще се опитам да направя тук и очаквам от модераторския екип да отвърне на желанието ми за преговори.

Очевидно за всички вече е, че размерът на картинките в подписите беше ограничен до някакъв размер, който не е много ясен какъв е точно. Всички модератори твърдят, че е 150 пиксела височина, форумът (или поне моят скин) твърди, че е 120. Смятам, след като напиша това мнение, да се заема и да открия истината експериментално.

Въз основа на горният факт аз индицирам два проблема - първо - никой не е довел до знанието на потребителите слагането на ограничението върху големината на картинките в подписите, а всеки е оставен сам да го открива. Като следствие, никой не е довел до знанието на потребителите и новя лимит, за които до момента са посочени две различни стойности. От това за мен следва заключението, че липсва адекватна (или каквато и да е изобщо) връзка от модераторския екип към потребителите. Решенията на модераторския екип се взимат с тайно обсъждане, след което дори не се посочват на останалите потребители, а направо се налагат. На никого няма да навреди една тема, в която модераторите могат да "обнародват" решенията си, още повече, че тя би имала и възпитателен ефект, т.е. би направила наказанията, налагани от модераторите да придобият и възпитаващ, освен прекратяващ ефект. Като допълнение бих посочил и че при текущата големина на модераторския екип поддържането на такава тема не би представлявало трудност поради липса на човешки ресурс.

Второ - бих искал да се изкажат мотивите, довели до взимането на решението за налагане на лимит, т.к. подозирам, че е неоснователно толкова сериозно ограничание и го считам за твърде сериозно. Въз основа на това бих искал, ако е възможно, да обжалвам това решение като неоснователно и превишаващо действителните нужди, като съм склонен да го приема, ако ми бъдат посочени разумни причини за това.

Добавено: ето тази картинка, чиито размери, както можете да видите, са 150х140 не може да бъде сложена в подпис. Значи ограничението не е 150 пиксела височина. Което от своя страна показва нивото на информираност вътре в модераторския екип...
Изображение

Изображение
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Ще ти отговоря от мое име :)
За ограничението в панела честно казано е станало объркване. Трябва да е 150.И ще бъде поправено. А преди да се наложи в панела, щеше да бъде известено. Ама тъй като панела вече е факт, а нашето решение не беше, за съжаление се получи така.

Всъщност аз вече ти казах какво мисля,но реших да го кажа отчасти и тук.
Тъй като искаш колективен отговор мисля, че това което казвам за сега е достатъчно. :)
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Pisobella,
мисля, че Smoking Mirror отчаяно се опита да избегне точно такава реакция, каквато ти му предлагаш.
Огледалце, имаше една реклама с безумен рефрен: "Това ли е най-важното?" За теб изглежда е... но не се афектирай за глупости - бързо ще остарееш!
Ми ся - наздраве! :drunken:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Актуализирана информация - опитваме се да направим ограничението на 150 пиксела на височина, но форумът си го прави на 120. Работи се върху проблема.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Joker написа:Pisobella,
мисля, че Smoking Mirror отчаяно се опита да избегне точно такава реакция, каквато ти му предлагаш.
Не те разбрах. Аз реших, че няма да е зле за всички потребители, които се чудят защо има такова ограничение, да има някакво обяснение. :) А аз си говорих вече с него, но не съм оторизирана да изказвам мнение от целия екип, затова мисля, че повече не е нужно да се казва.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Antoaneta
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Antoaneta »

ОЧАКВАМ МОДЕРАТОРИТЕ, КОИТО ПРЕЧАТ НА СВОБОДНОТО ИЗРАЗЯВАНЕ НА МНЕНИЕ ДА БЪДАТ НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЕНИ. НИЕ СМЕ ВАШИ КЛИНЕТИ И НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ ТЪРПИМ, АКО ТЕ НЕ НИ СЛУЖАТ. МОЛЯ ДА ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ВЕДНАГА СРЕщУ ИМЕНАТА КОИТО щЕ ИЗБРОЯВАМ В ТАЗИ ТЕМА И ДА МЕ УВЕДОМИТЕ АКО Е НЕОБХОДИМО ДА ПОДАМ ОФИЦИАЛНА ЖАЛБА НА ДРУГО МЯСТО. ТОВА Е СЕРИОЗНО ОПЛАКВАНЕ И щЕ ГО ПРЕНЕСА КЪМ ДЕКАНА АКО ПРОДЪЛЖАВА (ТЯ ДИПЛОМА НАЛИ НЕ ВИ ТРЯБВА ЗА ДА РАБОТИТЕ). !!!!!!!!!

Crematory
(Дано да се четат тези мнения.)
Притеснявам ли те?

То не е така, а е еди как си.

Не съм съгласен.

Ти какво правиш тук?

Това не е наша практика.

Ние сме в сферата на помагането.

Защо не си фотокопираш този списък?

Искам да ви подаря тези книги.
Pisobella
Легендарен флуудър