Мнения за модераторския екип
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Re: Мнения за модераторския екип
То такава теза няма, ти пък искаш някой да я доказва 
medicate, medicate
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Доколкото знам спама "леко" противоречи на правилата.Да, в повечето случаи си "затваряме очите", за да не бъдем мракобесници и да не стане форума на зандан.Но Бетон ми се набива в очите със спама си на места.И под произвол имам предвид да приложа изключително стриктно правилата за спам спрямо него!pora_e_priqtel написа:Държа да отбележа, че работата ни не е да проявяваме произвол, а да модерираме мненията, които противоречат на правилата. Останалите, дори и да не ни харесват, са неприкосновениrogertaylor написа: те предлагам за бан и самосиндикално ти трия всичко, което сметна, че ме дразни дори мъничко и не е в помощ на друг потребител! И да - абсолютен произвол проявявам!
Надявам се да си ме разбрал правилно сега
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Това вече не е произвол.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
И освен това да налагате санкции на системно провиняващите сеpora_e_priqtel написа:Държа да отбележа, че работата ни не е да проявяваме произвол, а да модерираме мненията, които противоречат на правилата. Останалите, дори и да не ни харесват, са неприкосновени
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Публикувано на: Вто Май 27, 2008 2:09 am :camel написа:Кои са бемолите?Methuselah написа:До диез?
Ако съм познал - ще се черпя
Това съобщение беше изтрито веднъж.Methuselah написа:
За мажори говорим...
миии кои са кои саа...
момент(прескачам от 1 стая в друга да гледам на пианото)
Как така кои са бемолите?! всички са![]()
![]()
След неколкократно пускане на това съобщение получих следния отговор:Някой нещастник ми е изтрил мнениетоMethuselah
Заглавие: Re: За музикалните спецове на раздела (солфеж)
МнениеПубликувано на: Вто Май 27, 2008 2:09 am
Легендарен флуудър
За мажори говорим...
миии кои са кои саа...
момент(прескачам от 1 стая в друга да гледам на пианото)
Как така кои са бемолите?! всички са![]()
![]()
Който ми трие мненията да се покаже и да каже защо го прави анонимно.
Едва ли му влиза в правата да ги трие току така.
Моето мнение за модераторския екип: Никакъв екип не сме, щом ползваме модераторските си права за уреждане на лични въпроси, и щом е по-важно да се заядем, отколкото да модерираме безпристрастно.Ice_Spirit написа: Мнението ти е оффтопик и ще продължава да бъде трито.
1) Смятам, че да ми се трие мнение без предупреждение в безобидна тема като тази е недопустимо.
2) Недопустимо е да искам 3 пъти обяснение от кого и защо ми е изтрито мнението!
3) Мнението ми дори не е офтопик, а е правилен отговор в темата, но музикалното образование на уважаемата модераторка едва ли потвърждава това.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Един съвет: не се вживявайте толкова много в тази тема. Само който не е отдавна тук, не знае колко много и колко за добро се е променил Илиян. Това продължава дори и в новия му ник. Така, че не се престаравайте и дайте на всеки възможност да се развие. Вярвайте в доброто у всеки от нас, и от вас! 
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Пиша в тази тема, тъй като тя е най-актуалната и единствената сравнително активна възможност за открита връзка с модераторския екип. Надявам се мнението ми да бъде видяно и на него да получа официален отговор, като под официален имам предвид единното становище на модераторския екип а не някакви субективни мнения на отделни модератори. Ще приема съответния посочен отговор от някой от модераторите единствено ако в него изрично е посочено, че говори от името на всички (Т.е. няма да приемам отделни мнения на Пора, Мила, Роджър и т.н., които самоинициативно са решили да ми отговорят, каквато практика има вече наложена при обсъждането на разни наболели проблеми. И преди да сте тръгнали да юркате Крематори да ми отговаря искам да уточня, че съм склонен да приема съответното мнение на Пора, Мила, Роджър и т.н., ако те наистина говорят от името на целия екип, а не от свое).
Най-напред искам да се извиня за прибързаната си реакция снощи. Беше твърде импулсивна и направена в сравнително афектирано състояние. И наистина, редно би било, преди да правя демонстрации и да излизам да блокирам Цариградско шосе, да изразя недоволството си по не толкова радикален начин, което ще се опитам да направя тук и очаквам от модераторския екип да отвърне на желанието ми за преговори.
Очевидно за всички вече е, че размерът на картинките в подписите беше ограничен до някакъв размер, който не е много ясен какъв е точно. Всички модератори твърдят, че е 150 пиксела височина, форумът (или поне моят скин) твърди, че е 120. Смятам, след като напиша това мнение, да се заема и да открия истината експериментално.
Въз основа на горният факт аз индицирам два проблема - първо - никой не е довел до знанието на потребителите слагането на ограничението върху големината на картинките в подписите, а всеки е оставен сам да го открива. Като следствие, никой не е довел до знанието на потребителите и новя лимит, за които до момента са посочени две различни стойности. От това за мен следва заключението, че липсва адекватна (или каквато и да е изобщо) връзка от модераторския екип към потребителите. Решенията на модераторския екип се взимат с тайно обсъждане, след което дори не се посочват на останалите потребители, а направо се налагат. На никого няма да навреди една тема, в която модераторите могат да "обнародват" решенията си, още повече, че тя би имала и възпитателен ефект, т.е. би направила наказанията, налагани от модераторите да придобият и възпитаващ, освен прекратяващ ефект. Като допълнение бих посочил и че при текущата големина на модераторския екип поддържането на такава тема не би представлявало трудност поради липса на човешки ресурс.
Второ - бих искал да се изкажат мотивите, довели до взимането на решението за налагане на лимит, т.к. подозирам, че е неоснователно толкова сериозно ограничание и го считам за твърде сериозно. Въз основа на това бих искал, ако е възможно, да обжалвам това решение като неоснователно и превишаващо действителните нужди, като съм склонен да го приема, ако ми бъдат посочени разумни причини за това.
Добавено: ето тази картинка, чиито размери, както можете да видите, са 150х140 не може да бъде сложена в подпис. Значи ограничението не е 150 пиксела височина. Което от своя страна показва нивото на информираност вътре в модераторския екип...

Най-напред искам да се извиня за прибързаната си реакция снощи. Беше твърде импулсивна и направена в сравнително афектирано състояние. И наистина, редно би било, преди да правя демонстрации и да излизам да блокирам Цариградско шосе, да изразя недоволството си по не толкова радикален начин, което ще се опитам да направя тук и очаквам от модераторския екип да отвърне на желанието ми за преговори.
Очевидно за всички вече е, че размерът на картинките в подписите беше ограничен до някакъв размер, който не е много ясен какъв е точно. Всички модератори твърдят, че е 150 пиксела височина, форумът (или поне моят скин) твърди, че е 120. Смятам, след като напиша това мнение, да се заема и да открия истината експериментално.
Въз основа на горният факт аз индицирам два проблема - първо - никой не е довел до знанието на потребителите слагането на ограничението върху големината на картинките в подписите, а всеки е оставен сам да го открива. Като следствие, никой не е довел до знанието на потребителите и новя лимит, за които до момента са посочени две различни стойности. От това за мен следва заключението, че липсва адекватна (или каквато и да е изобщо) връзка от модераторския екип към потребителите. Решенията на модераторския екип се взимат с тайно обсъждане, след което дори не се посочват на останалите потребители, а направо се налагат. На никого няма да навреди една тема, в която модераторите могат да "обнародват" решенията си, още повече, че тя би имала и възпитателен ефект, т.е. би направила наказанията, налагани от модераторите да придобият и възпитаващ, освен прекратяващ ефект. Като допълнение бих посочил и че при текущата големина на модераторския екип поддържането на такава тема не би представлявало трудност поради липса на човешки ресурс.
Второ - бих искал да се изкажат мотивите, довели до взимането на решението за налагане на лимит, т.к. подозирам, че е неоснователно толкова сериозно ограничание и го считам за твърде сериозно. Въз основа на това бих искал, ако е възможно, да обжалвам това решение като неоснователно и превишаващо действителните нужди, като съм склонен да го приема, ако ми бъдат посочени разумни причини за това.
Добавено: ето тази картинка, чиито размери, както можете да видите, са 150х140 не може да бъде сложена в подпис. Значи ограничението не е 150 пиксела височина. Което от своя страна показва нивото на информираност вътре в модераторския екип...

Peace is a lie. There is only passion.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ще ти отговоря от мое име
За ограничението в панела честно казано е станало объркване. Трябва да е 150.И ще бъде поправено. А преди да се наложи в панела, щеше да бъде известено. Ама тъй като панела вече е факт, а нашето решение не беше, за съжаление се получи така.
Всъщност аз вече ти казах какво мисля,но реших да го кажа отчасти и тук.
Тъй като искаш колективен отговор мисля, че това което казвам за сега е достатъчно.
За ограничението в панела честно казано е станало объркване. Трябва да е 150.И ще бъде поправено. А преди да се наложи в панела, щеше да бъде известено. Ама тъй като панела вече е факт, а нашето решение не беше, за съжаление се получи така.
Всъщност аз вече ти казах какво мисля,но реших да го кажа отчасти и тук.
Тъй като искаш колективен отговор мисля, че това което казвам за сега е достатъчно.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Pisobella,
мисля, че Smoking Mirror отчаяно се опита да избегне точно такава реакция, каквато ти му предлагаш.
Огледалце, имаше една реклама с безумен рефрен: "Това ли е най-важното?" За теб изглежда е... но не се афектирай за глупости - бързо ще остарееш!
Ми ся - наздраве!
мисля, че Smoking Mirror отчаяно се опита да избегне точно такава реакция, каквато ти му предлагаш.
Огледалце, имаше една реклама с безумен рефрен: "Това ли е най-важното?" За теб изглежда е... но не се афектирай за глупости - бързо ще остарееш!
Ми ся - наздраве!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Актуализирана информация - опитваме се да направим ограничението на 150 пиксела на височина, но форумът си го прави на 120. Работи се върху проблема.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не те разбрах. Аз реших, че няма да е зле за всички потребители, които се чудят защо има такова ограничение, да има някакво обяснение.Joker написа:Pisobella,

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Antoaneta
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ОЧАКВАМ МОДЕРАТОРИТЕ, КОИТО ПРЕЧАТ НА СВОБОДНОТО ИЗРАЗЯВАНЕ НА МНЕНИЕ ДА БЪДАТ НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЕНИ. НИЕ СМЕ ВАШИ КЛИНЕТИ И НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ ТЪРПИМ, АКО ТЕ НЕ НИ СЛУЖАТ. МОЛЯ ДА ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ВЕДНАГА СРЕщУ ИМЕНАТА КОИТО щЕ ИЗБРОЯВАМ В ТАЗИ ТЕМА И ДА МЕ УВЕДОМИТЕ АКО Е НЕОБХОДИМО ДА ПОДАМ ОФИЦИАЛНА ЖАЛБА НА ДРУГО МЯСТО. ТОВА Е СЕРИОЗНО ОПЛАКВАНЕ И щЕ ГО ПРЕНЕСА КЪМ ДЕКАНА АКО ПРОДЪЛЖАВА (ТЯ ДИПЛОМА НАЛИ НЕ ВИ ТРЯБВА ЗА ДА РАБОТИТЕ). !!!!!!!!!
Crematory
(Дано да се четат тези мнения.)
Crematory
(Дано да се четат тези мнения.)
Притеснявам ли те?
То не е така, а е еди как си.
Не съм съгласен.
Ти какво правиш тук?
Това не е наша практика.
Ние сме в сферата на помагането.
Защо не си фотокопираш този списък?
Искам да ви подаря тези книги.