РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ
Няма ли да има статистика и от редовните?!
Или обща даже още по- добре... 
-
Хаджи Коста
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Спрямо миналогодишните балове 20.75 не ти достига за нищо. Предвид обаче, че тази година се очаква лек спад, поради увеличените места и по-малко кандидатстващите, може и да имаш шанс за Философията - 22.01 за 2007 г. Ти си момче, нали? Ето го и линка - http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... l07-08.pdfnight_lover написа:Здравейте на всички!
При положение, че моят бал е 20.75, а се боря за :Право(р), Право(з), Политология,Публична администрация, Социология (история или език), Социални дейности,Психология,Философия
за кое може най-много да стигне в класиранията според вас?
Иначе на английския имам 2
А колкото до мен - 5.00 на предварителния по история, и 4.75 на редовния и то само за 5 стр. СУ наистина си е променило критерийте за оценяване.
Едва ли са си променили критериите, просто си имал късмета да попаднеш на хора, за които е било от значение какво точно си написал, а не колко страници е било то.Хаджи Коста написа:Спрямо миналогодишните балове 20.75 не ти достига за нищо. Предвид обаче, че тази година се очаква лек спад, поради увеличените места и по-малко кандидатстващите, може и да имаш шанс за Философията - 22.01 за 2007 г. Ти си момче, нали? Ето го и линка - http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... l07-08.pdfnight_lover написа:Здравейте на всички!
При положение, че моят бал е 20.75, а се боря за :Право(р), Право(з), Политология,Публична администрация, Социология (история или език), Социални дейности,Психология,Философия
за кое може най-много да стигне в класиранията според вас?
Иначе на английския имам 2
А колкото до мен - 5.00 на предварителния по история, и 4.75 на редовния и то само за 5 стр. СУ наистина си е променило критерийте за оценяване.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Какво ще кажете за резултатите по френски език? Само на мен ли ми се струва или са много ниски...?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
По моите изчисления масово имат 3-ки и 4-ки и то не пълни 4-ки.FloWerSoFeviL написа:Какво ще кажете за резултатите по френски език? Само на мен ли ми се струва или са много ниски...?
- rossonerogirl
- В началото бе словото
аз имам 4.50 има само 35 момичета с по-висока оценка като тя достига до към 5.30..нямам думи,наистина,но тази година определено изпита,специално по френски, беше доста труден..незнам какво има стана,но определно дигнаха нивото в сравнение с миналата година..
Балът ми е 24.75...мисля,че влизам по 2ро желание френска филология..как мислите?
Балът ми е 24.75...мисля,че влизам по 2ро желание френска филология..как мислите?
Nothing lasts forever..even cold november rain
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
френската филология ти е първото желание ли ?
- charming
- Драскач
- Курс: завършил
ааа второ ..ясно -не го видях 
1000% си вътре
Аз имам 3, бал 21 и второто ми желание също е френска филология,дали ще ми стигне поне за 2-ро класиране?
А на теб първото ти желание какво беше?
Аз имам 3, бал 21 и второто ми желание също е френска филология,дали ще ми стигне поне за 2-ро класиране?
Всички ли са излезли? И в НБУ ли?!cherry написа:няма ли да излезе вече това 1 класиране,само СУ остана
Литературата е симфония от думи, мисли, чувства и поуки!
- rossonerogirl
- В началото бе словото
европеистика..ама тая история ме закопа:))а и приемат само 7 момичета..а и честно казано аз се радвам повече за филологията..европеистиката я писах главно заради наще..а да ти кажа тая година са мн ниски оценките така че може още на 1во да успееш за френската филология:))kasije написа:1000% си вътре![]()
Аз имам 3, бал 21 и второто ми желание също е френска филология,дали ще ми стигне поне за 2-ро класиране?![]()
Nothing lasts forever..even cold november rain
- icequeenka
- В началото бе словото
има още университети, които не са готови с класиранията. Дори повечето гледат да си съобразят датите с тези на СУ, за да можем да сме наясно какво ще правимcandice написа:cherry написа:Всички ли са излезли?
I can't wait to get next to you...
-
supreme
- В началото бе словото
уохоооо, 5.49 по английски... втора поредна 5.49 за кандидатстудентската ми кариера..
таа, някой може ли да ми каже (тъй като не съм се ровила много из форума и статистики от мин. години) дали с бал 28.22 имам шанс за японистика, защото на 2ро място писах психология
не знам и аз с какъв акъл, и ако не стане с 1во желание, мн вероятно е там да ме бутнат...
таа, някой може ли да ми каже (тъй като не съм се ровила много из форума и статистики от мин. години) дали с бал 28.22 имам шанс за японистика, защото на 2ро място писах психология
Whatever people say I am, that's what I'm not!
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
На мен ми звучи прилично добре, не знам как е за момичетата, но поне около границата би трябвало да си.supreme написа:уохоооо, 5.49 по английски... втора поредна 5.49 за кандидатстудентската ми кариера..![]()
таа, някой може ли да ми каже (тъй като не съм се ровила много из форума и статистики от мин. години) дали с бал 28.22 имам шанс за японистика, защото на 2ро място писах психологияне знам и аз с какъв акъл, и ако не стане с 1во желание, мн вероятно е там да ме бутнат...