трябва ли да ходя редовно на спорт?

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
mimka
В началото бе словото

трябва ли да ходя редовно на спорт?

Мнение от mimka »

Кажете трябва ли да се ходи редовно на каланетика или може и да не се явяваш често?
Seeking love!
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

май може и да не.. аз съм пък на аеробика :D ти кой ден си
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Аватар
mimka
В началото бе словото

Мнение от mimka »

Ами ще видим като отидем.На мен инструктурката ми се видя малко зла,ама...
Аз съм в сряда от 14:30ч. Дано да е интересно!
Аз също исках аеробика, но не ме устройваше часа :( :(
Seeking love!
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

ами аз съм в сряда от 10 до 11, ама исках да се преместя с един час по-рано. мисля, че не е чак толкова страшно, ако пропускаме :D
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Аватар
bazunek
От дъжд на вятър

Мнение от bazunek »

Здрасти:)

Искам да предупредя девойките, които ще са се записали на аеробика тази година: ходете!!!!

И двете инструкторки държат на края на всеки семестър всяко момиче да има поне 10 присъствия. Иначе рискувате да ви огледат от главата до петите като дойде време за заверки в края на семестъра и да ви попитат защо сте идвали сами три пъти. И повярвайте ми, въпросът не изисква отговор! :silent:

За да си спестите ненужни проблеми и ако не ви се ходи всяка седмица, отделете 4-5 дни, в които да си вземате по два или три часа наведнъж и спокойно ще си издържите и "изпита" на края на годината, и събличането по бански на морето :angel5: :thumbup:

А, и м/у другото, аз лично се кефя на инструкторките: ако не спите по време на тренировката и проявявате поне малко интерес, цялото занимание става супер приятно! И даже започва да ти се ходи редовно!

Успех!

P.S. За тези без гаджета: на стадион Академик тренират много готини баскетболисти и др. привлекателни индивиди от мъжки пол ;)
Аватар
sunnysmile
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sunnysmile »

bazunek написа:Здрасти:)

Искам да предупредя девойките, които ще са се записали на аеробика тази година: ходете!!!!

И двете инструкторки държат на края на всеки семестър всяко момиче да има поне 10 присъствия. Иначе рискувате да ви огледат от главата до петите като дойде време за заверки в края на семестъра и да ви попитат защо сте идвали сами три пъти. И повярвайте ми, въпросът не изисква отговор! :silent:

За да си спестите ненужни проблеми и ако не ви се ходи всяка седмица, отделете 4-5 дни, в които да си вземате по два или три часа наведнъж и спокойно ще си издържите и "изпита" на края на годината, и събличането по бански на морето :angel5: :thumbup:

А, и м/у другото, аз лично се кефя на инструкторките: ако не спите по време на тренировката и проявявате поне малко интерес, цялото занимание става супер приятно! И даже започва да ти се ходи редовно!

Успех!
упсиии, значи от другата сряда започвам да се старая с присъствията ;)
When your friend's gone who's gonna save you?
And when the money is gone who's gonna pay you?
And when you keep telling the same lies as they do,
who's gonna believe what you say's true?
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

да, мимка, инструкторката като че ли е доста взискателна, нали си при Наталия Иванова?
на нас ни каза, че след десетото присъствие заверява веднага, дори да е края на ноември.
обаче упражненията са доста уморителни!
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

уфф, а на мен ми преместиха едната лекция точно сутринта, в която се бях записала на аеробика, и вече 3та седмица май изпускам.. но нямам и време да отидя да се обадя, че имам проблем :( много тъпо. дано мога да се прехвърля в някой друг ден. някой да има идейка дали ще стане?
Аватар
bazunek
От дъжд на вятър

Мнение от bazunek »

Последните две години нямаше проблем да се ходи в други дни, като накрая на занятието и Дюлгерова, и Минковска питат всяко едни момиче в кой ден е записано и му отбелязват присъствието. Готино беше :)

Обаче сега май има нова/-и инструкторки и не знам...
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

arielle написа:уфф, а на мен ми преместиха едната лекция точно сутринта, в която се бях записала на аеробика, и вече 3та седмица май изпускам.. но нямам и време да отидя да се обадя, че имам проблем :( много тъпо. дано мога да се прехвърля в някой друг ден. някой да има идейка дали ще стане?
Аз не съм на Аеробика и не знам за нея, но на моя спорт казаха че мога да се прехвърля в някой друг ден. Само че не е зле да отидеш, защото може и срокове някакви да има, или да са запълнени местата за другите дни. :wink:
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

да бе да, сигурно има някакви срокове.. ама то пък за моя факултет спортът не е задължителен, има хора, дето даже не се и записаха и може би затова се потутквам още..
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

нали утре няма да имаме спорт
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

Не, на 1-ви ноември няма никакви занятия - нито лекции и упражнения, нито спорт. :wink:
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил :)
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Искам да ви питам нещо: в програмата, която ми дадоха, беше записано, че спортът ще е от втория семестър. А се наложи да ходя на спорт още първия семестър. Защо така става???? А уж ми казаха, че е задължително отсега да се запиша??блааааААААх
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

искам да попитам какво ще стане ако до края на семестъра не успея да направя 10 присъствия?
защото, както е тръгнало няма да успея. тренировките ми по каланетика са принципно във вторник но преподавателката каза, че може да се ходи и в четвъртък, но аз тогава имам лекции и затова ми остава само вторника. до момента съм направила 5 присъствия, но напоследък все изникват разни неща във вторник и аз не съм ходила от 3 седмици
и утре пак не мога да отида, че имам контролно по математика.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”