трябва ли да ходя редовно на спорт?
Модератори: ники, Methuselah
трябва ли да ходя редовно на спорт?
Кажете трябва ли да се ходи редовно на каланетика или може и да не се явяваш често?
Seeking love!
Здрасти:)
Искам да предупредя девойките, които ще са се записали на аеробика тази година: ходете!!!!
И двете инструкторки държат на края на всеки семестър всяко момиче да има поне 10 присъствия. Иначе рискувате да ви огледат от главата до петите като дойде време за заверки в края на семестъра и да ви попитат защо сте идвали сами три пъти. И повярвайте ми, въпросът не изисква отговор!
За да си спестите ненужни проблеми и ако не ви се ходи всяка седмица, отделете 4-5 дни, в които да си вземате по два или три часа наведнъж и спокойно ще си издържите и "изпита" на края на годината, и събличането по бански на морето
А, и м/у другото, аз лично се кефя на инструкторките: ако не спите по време на тренировката и проявявате поне малко интерес, цялото занимание става супер приятно! И даже започва да ти се ходи редовно!
Успех!
P.S. За тези без гаджета: на стадион Академик тренират много готини баскетболисти и др. привлекателни индивиди от мъжки пол
Искам да предупредя девойките, които ще са се записали на аеробика тази година: ходете!!!!
И двете инструкторки държат на края на всеки семестър всяко момиче да има поне 10 присъствия. Иначе рискувате да ви огледат от главата до петите като дойде време за заверки в края на семестъра и да ви попитат защо сте идвали сами три пъти. И повярвайте ми, въпросът не изисква отговор!
За да си спестите ненужни проблеми и ако не ви се ходи всяка седмица, отделете 4-5 дни, в които да си вземате по два или три часа наведнъж и спокойно ще си издържите и "изпита" на края на годината, и събличането по бански на морето
А, и м/у другото, аз лично се кефя на инструкторките: ако не спите по време на тренировката и проявявате поне малко интерес, цялото занимание става супер приятно! И даже започва да ти се ходи редовно!
Успех!
P.S. За тези без гаджета: на стадион Академик тренират много готини баскетболисти и др. привлекателни индивиди от мъжки пол
- sunnysmile
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
упсиии, значи от другата сряда започвам да се старая с присъствиятаbazunek написа:Здрасти:)
И двете инструкторки държат на края на всеки семестър всяко момиче да има поне 10 присъствия. Иначе рискувате да ви огледат от главата до петите като дойде време за заверки в края на семестъра и да ви попитат защо сте идвали сами три пъти. И повярвайте ми, въпросът не изисква отговор!![]()
За да си спестите ненужни проблеми и ако не ви се ходи всяка седмица, отделете 4-5 дни, в които да си вземате по два или три часа наведнъж и спокойно ще си издържите и "изпита" на края на годината, и събличането по бански на морето![]()
![]()
Успех!
When your friend's gone who's gonna save you?
And when the money is gone who's gonna pay you?
And when you keep telling the same lies as they do,
who's gonna believe what you say's true?
And when the money is gone who's gonna pay you?
And when you keep telling the same lies as they do,
who's gonna believe what you say's true?
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
уфф, а на мен ми преместиха едната лекция точно сутринта, в която се бях записала на аеробика, и вече 3та седмица май изпускам.. но нямам и време да отидя да се обадя, че имам проблем
много тъпо. дано мога да се прехвърля в някой друг ден. някой да има идейка дали ще стане?
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
Аз не съм на Аеробика и не знам за нея, но на моя спорт казаха че мога да се прехвърля в някой друг ден. Само че не е зле да отидеш, защото може и срокове някакви да има, или да са запълнени местата за другите дни.arielle написа:уфф, а на мен ми преместиха едната лекция точно сутринта, в която се бях записала на аеробика, и вече 3та седмица май изпускам.. но нямам и време да отидя да се обадя, че имам проблеммного тъпо. дано мога да се прехвърля в някой друг ден. някой да има идейка дали ще стане?
- arielle
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
да бе да, сигурно има някакви срокове.. ама то пък за моя факултет спортът не е задължителен, има хора, дето даже не се и записаха и може би затова се потутквам още..
"Тайната на щастието се крие в това да се радваш на чудесата на света, ала никога да не забравяш за двете капки олио в лъжичката" ("Алхимикът")
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Искам да ви питам нещо: в програмата, която ми дадоха, беше записано, че спортът ще е от втория семестър. А се наложи да ходя на спорт още първия семестър. Защо така става???? А уж ми казаха, че е задължително отсега да се запиша??блааааААААх
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

-
Lorie
- Летящите Пръсти
искам да попитам какво ще стане ако до края на семестъра не успея да направя 10 присъствия?
защото, както е тръгнало няма да успея. тренировките ми по каланетика са принципно във вторник но преподавателката каза, че може да се ходи и в четвъртък, но аз тогава имам лекции и затова ми остава само вторника. до момента съм направила 5 присъствия, но напоследък все изникват разни неща във вторник и аз не съм ходила от 3 седмици
и утре пак не мога да отида, че имам контролно по математика.
защото, както е тръгнало няма да успея. тренировките ми по каланетика са принципно във вторник но преподавателката каза, че може да се ходи и в четвъртък, но аз тогава имам лекции и затова ми остава само вторника. до момента съм направила 5 присъствия, но напоследък все изникват разни неща във вторник и аз не съм ходила от 3 седмици
и утре пак не мога да отида, че имам контролно по математика.