Само дано да си струва чакането и да ви вземат
Тя Йоана вътре отвсякъде. То цялата академия за нея работи
Е, нямах предвид ВИНС аз, а един друг по-свободен.frn написа:AlexHI, ВИНС-а признават го.
понякога наистина имам кофти чувство за хуморfrn написа:Ти голяма шега си си направила...

Ти какво направи ? Усра се на изпита и се обвиняваш всичко около тебе ама не и самата/ия себе си... ? Така се прави, машино... ако не беше заваляло на изпита по история щеше да го вземишJamalska написа:Пффф цяла година си загубих заради тази мръсна дупка!Ама и аз с кой акъл реших да уча история...и че ставам за прасе.ся ме е яд,ама станалото-станало.Все пак успех на всички,които Наистина смятат,че искат там!
DaRkGoDDeSs написа:понякога наистина имам кофти чувство за хуморfrn написа:Ти голяма шега си си направила...![]()
anyway ... стискам силно палци на всички да бъдете приети. Успех или по - скоро късмет
Ми не,изобщо не се явих.от 6кл искам да уча там..в 12ти много се зачудих ама реших,че колкото и да съм го ебала ще пробвам.И когато научих,че са махнали Нац.сигурност вече бях минала 905 от историята.Реших,че не си заслужава да си обвързвам следващите 10-15години от живота с прасета и заради тях да се правя на нещо,което не съм.frn написа:Ти какво направи ? Усра се на изпита и се обвиняваш всичко около тебе ама не и самата/ия себе си... ? Така се прави, машино... ако не беше заваляло на изпита по история щеше да го вземишJamalska написа:Пффф цяла година си загубих заради тази мръсна дупка!Ама и аз с кой акъл реших да уча история...и че ставам за прасе.ся ме е яд,ама станалото-станало.Все пак успех на всички,които Наистина смятат,че искат там!