Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
bubbly_water написа:ааа ако няма да има за какво да си говорим да идем да играем боулинг...или нещо от сорта....а може и направо да вземем няколко тестета карти
сварка?
тамън да искарам парички за морето
Ти гледай да не изгубиш и тия парички, които си събрал досега.
хаха само някой да не тръгне да се самоубива след като задлъжнее много....аз затова няма да участвам...само ще гледам отстрани и ще дам пистолет, ако някой има нужда
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Ако му дадеш пистолет и той се самоубие...
нали знаеш, че ти си виновната,
както и да е -
Нистина тази игра не е за всеки - един път загубих една сумичка и просто света ми се стори безмислен,
мн е подло ;-[
Ама аз няма мн ви земам, само колкото да си платя морето
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
тая тема взе да запувтява....вече няколко часа никой не пише в нея
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
представи си - и аз чаках...то така къде ще му излезе краят...всички да чакат
ооо...не ме хващаш в най-подходящия момент... + ти имаш предимство от няколко хиляди поста