Bety_ написа:Някои са толкова от кратко време тук, а вече има толкова хора, които не ги понасят - ами жалко си е.
Прекалено си състрадателна, Бети
Прекалено си жесток, Роджър Т.
Айде и аз да се оплача като кифла в сладкарница - нашите заминаха на село барабар с барбекюто, бирата, виното, месото... ще попитате какъв е проблема, че съм у нас? Проблема е че забравиха онова недоносче сестра ми... която е буквално като лирически герой в песен на Вероника, Магда или (о, не!!!) Тони Дачева...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Нека ти е зле. А аз съм сама у нас следващите 10 дни...
А ме надразниха две кифли в тролея. Като прочете това, някой ще каже, че съм тъпа завистлива патка. Може. Обаче по-добре тъпа завистлива патка, отколкото това. Красиви, добре облечени момичета с хубави грим и прическа, неприличащи на гнездо в главата или с устички като кокоши гъз. Слушкам си музика аз, гледам ги и горе долу им се радвам. Все пак новото поколение дечица може и да не са чак толкоз зле... В тоя момент ми пада батерията на плеъра и аз започвам да ги чувам... Е, не, сериозно, такава отчайваща липса не на интелект, а на каквато и да било бегла мозъчна дейност... просто ми е невъзможно да повярвам, че някой може в изречение от 3 думи да каже 8 паразитни. Ти остави мозъчната дейност и правоговора, ами и тотална липса на задръжки. След като обсъдиха, че на едната й закъснява, че приятелят й се бил изпразнил (уточниха даже в коя поза), "да го еба в тъпото животно пияно" , същият се обади. И слушахме скандала им по повод прословутото изпразване в продължение на 25 минути... Накрая приключи с лафа "И си приготви 500 кинта за аборт, щото наште няма за трети път да плащат"... и това от фльорца на максимум 16-17... Добре бе, ..... му, аз на коя планета живея и какво правят на нея тия... даже не мога "женки" да ги нарека, щото са хлапета...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Хееех. И аз съм чувала такъв подобен разговор - във фризьорски салон. Седя и си чакам реда, а до мен седят две момичета на по 12-13 години, защото си говореха за коя гимназия искат да кандидатстват. След това едната почна да разпитва другата за новото й гадже. Отговорът беше следният: "Ааа, много е гот. Той си има кола и там може да го правим, че у нас наште ще ме убият, ако го заведа, а пък у тях е жена му... Ама нещо не можем да се виждаме много напоследък, че нали синът му ще е първи клас и те сега го водят нагоре надолу по разни училища."
о.о"
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Направо съм шокиран от последните два разказа, особено от последния.
Въпреки че малко неща вече могат да ме шокират, след като разбрах, че бившата ми приятелка, която е на 18 години в момента, ходи с 61-годишен /семеен приятел на техните/:?
Иначе какво ме подразни днес- дразни ме, че освен ходенето ми на фитнес сутринта, деня ми протече супер тъпо, почти с никой не си говорих, никъде не излязох и в момента ми е някакво смачкано настроението...
Онзи ден видях две дечица - макс на 13 години, момче и момиче, гушнати по най-любовния начин. Щях да си загубя очите. Явно съм ги изгледала странно, защото момчето се обърна... А аз на тяхната възраст играех на дама и криеница. Казвам го в контекста на последните мнения. А ако трябва да пиша какво ме е натъжило - цял роман ще е, така че ще се въздържа.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
лелеееееееее ужассссс кви са тея деца веееееееее - въпреки че последното мнение все пак звучи оптимистично ......може да са малки., но поне излизат с хора от тяхнаата възраст - даже е много сладко - детска ,може би първата любов. , особено ако е така искрена и чиста / както ние едно време ехееее - максимумът беше държане за ръце и целувка ........../
Подразних се сама на себе си днес за това, че въпреки че знам, че не си заслужава да се изнервям на чуждата простотия и безмозъчност, въпреки че знам, че не си заслужава да се впрягам, ПАК си скъсах нервите да се ядосвам на глупави хора и им позволих да ме извадят от равновесие. И ме е яд на самата себе си, че взимам всичко толкова навътре и съм толкова емоционална. А сега отивам да си взема една бира от хладилника, че докато пиша и пак почвам да се ядосвам....гггррррр....
Antoaneta дааа, права си, друг вкус имаха и тези морени, които аз помня. Имаше и вафли "Свежест", в едни зелени опаковки, тях изобщо не ги произвеждат вече...