Всички пищите от нея,а аз даже не съм я видял.dimage написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Antoaneta много незсвъезани неща пишеш... аз съм изумена... Нещо не е в час с теб? Или просто мисълта ти тече прекалено бързо и с разклонения та затова така се получава...?
Де пише?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Всички пищите от нея,а аз даже не съм я видял.dimage написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Antoaneta много незсвъезани неща пишеш... аз съм изумена... Нещо не е в час с теб? Или просто мисълта ти тече прекалено бързо и с разклонения та затова така се получава...?
Навсякъде xDDDБавария написа:Всички пищите от нея,а аз даже не съм я видял.dimage написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Де пише?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Оо, повярвай ми, ако имах възможност, щях да се срещна с тази жена "Антоанета". Щях да я попитам за всичките безмозъчн глупости, които изписа за толкова кратко време. И ако е възможно да ми обясни какво лошо има в това да се "намират" бременни студентки по факултетите, защо колегите й от ФЖМК и ФНПП ( ако въобще учи нещо там ) са толкова ужасни, та ги плюе през 2 постинга и защо са толкова недостойни за нейното присъствие на лекциите на "закъсняващите преподаватели", които, забележи, са "толкова секси"... Oh My God. ("Антоанета", имаш ли деца?)Бавария написа:Просто мисля, че е нередно да се определя човек по 2-3 поста.
Разбирам по 2-3 изречения очи в очи, но по постове във форум?
;-]