Уни-софия:университетът с най-остаряла КС система(и не само)
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Re: Уни-софия:университетът с най-остаряла КС система(и не само)
Готини клетви раздаваш, само да не бяха във форум и да бяха на живо, иначе си много силен! 
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
kandidatstvasht написа:Да, Catherine, с удоволствие те назначавам...само че как едновременно ще си ми шеф на фен-клуба и ще си девойката с табелката?Може да ни обвинят в корупция.
Е, ще го измислим.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

Абе вие от нямане какво да правите и се карате за някви глупости
ненормална работа 
- kandidatstvasht
Ми то си е верно, че нямаме какво да правим...баси куцото време 
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
VeselinPenchev написа:абе вие сте ужасно буквални бе! казах го като пример,за да ти покажа че при всеки предмет е различно...kandidatstvasht написа:Кой ти говори за тема по математика![]()
![]()
Момче, трябва да се прегледаш, сериозно ти говоря.
в изискванията за съставяне на писмен текст за матура и изпит в СУ пише като компетенции ,които се оценяват следното:
"осъзнава условността на сюжета"
за теб важи същото,отговори ми сега конкретно за това, което казах не е ли така
прочети целият текст и хвани смисъла и ми отговори и ти смислено!
така ли е или не е така?
прав ли съм или не
и защо,а не кой говори за математика,като малките деца...
Точно математиката, дето я споменаваше в горния си пост е най-добрият пример за обективността на теста и темата. Най-тъпото нещо в математиката е да се иска крайния отговор. От това по малоумно няма. Казвам го от собствен опит, защото в продължение на 5 година уча в матеамтическа гимназия и тези неща са кристално ясни. Тест по математика...за мен това си е чисто и просто тъпотия, направена за тези, които нямат логическо мислене и разчитат на късмет, преписваме и някакви слаби откъслечни знания.
Я вземете и излезте пийнете му по едно 2,3,4 и т.н.
и стига сте се обиждали,нали сте умни и възпитани хора, в крайна сметка някои от вас ще стават студенти в СУ,няма да ви отива да псувате като хамали

- kandidatstvasht
Е излизането е довечера бре Донателке, а сега следобед гнием пред компа и спорим с глупаци за глупости 
Еми то пък да ти кажа си е вече ракиено време 
VeselinPenchev, защо смяташ, че образованието в щатските университети е по-добро от това в някои български, че да си правим системата като тяхната?
И на въпроса ти дали изпит по-литература е по-важен от изпит по журналистика за специалност Журналистика ще ти отговоря, че и двата са еднакво важни и съм крайно възмутен, че от тази година за Факултета по журналистика и масови комуникации отпадна този изпит.
И на въпроса ти дали изпит по-литература е по-важен от изпит по журналистика за специалност Журналистика ще ти отговоря, че и двата са еднакво важни и съм крайно възмутен, че от тази година за Факултета по журналистика и масови комуникации отпадна този изпит.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
- Bushmen
- Драскач
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Един прост въпрос, който мисля, че ще сложи край на всички дискусии в темата. Щях да приема позицията на автора за принципна ако беше пуснал темата януари, или март, или май, или дори след изпитите. Но нееее кога я е пуснал? След резултатите. Айде де, получил 2ка, 3ка и се прави на много принципен.
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
^+1
УНСС е по-добре организираният университет, но с това засмукване тип Н'Бу няма да прокопсат. Отделно, че правото там, примерно, най-общо казано не е твърде близо до това, което може да ти даде СУ. Някои други специалности са по-добри от еквивалентните, но като цяло май случаят тук не опира до тях, а до това, че гроздето е кисело.
P.S. And just for the record, приет съм право в УНСС още преди няколко месеца, преди 3 дни и журналистиката я скалпирах там.
УНСС е по-добре организираният университет, но с това засмукване тип Н'Бу няма да прокопсат. Отделно, че правото там, примерно, най-общо казано не е твърде близо до това, което може да ти даде СУ. Някои други специалности са по-добри от еквивалентните, но като цяло май случаят тук не опира до тях, а до това, че гроздето е кисело.
P.S. And just for the record, приет съм право в УНСС още преди няколко месеца, преди 3 дни и журналистиката я скалпирах там.
- proUSA
- Легендарен флуудър
Като гледам и в СУ си приет право. При 4.75 на литература и 5.13 на история си вътре.
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Обратното - литературата ми е по-високата от двете
...но принципно правото ми беше мноого резервен вариант. В моя случай поне, това би означавало още 4-5 години със същия клас
...но принципно правото ми беше мноого резервен вариант. В моя случай поне, това би означавало още 4-5 години със същия клас
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Не знам,тва не ми изглежда далавера.Аз за тая цел ползвам банята.И ЧЕ ЗАРАДИ ТЪПАТА ЦАРСКА ДИНАСТИЯ ДНЕС НЕ СИ МИЕМ КРАКАТА В ЦАРИГРАД!
Иначе на Първанката кат' му се развали самолета три нощи не можах да спя от накърнено национално самочувствие..
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
VeselinPenchev
- В началото бе словото
ИМА задача есе,както и на матурите по английски и хуманитарните науки,но не е само есе,още повече тема и то върху английска литература...сравнението ти е не е правилноkandidatstvasht написа:
Глупако, на изпита по английски също има есе, ако не знаеш. Явно не знаеш, така че Трайчо Костов
ако имаше да пишеш за английска литература 12 страници тогава се обаждай!