РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
cvety
В началото бе словото

Re: РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИТИТЕ

Мнение от cvety »

Няма ли да има статистика и от редовните?! :roll: Или обща даже още по- добре... :roll:
Хаджи Коста
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Хаджи Коста »

night_lover написа:Здравейте на всички!
При положение, че моят бал е 20.75, а се боря за :Право(р), Право(з), Политология,Публична администрация, Социология (история или език), Социални дейности,Психология,Философия
за кое може най-много да стигне в класиранията според вас?
Иначе на английския имам 2
Спрямо миналогодишните балове 20.75 не ти достига за нищо. Предвид обаче, че тази година се очаква лек спад, поради увеличените места и по-малко кандидатстващите, може и да имаш шанс за Философията - 22.01 за 2007 г. Ти си момче, нали? Ето го и линка - http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... l07-08.pdf

А колкото до мен - 5.00 на предварителния по история, и 4.75 на редовния и то само за 5 стр. СУ наистина си е променило критерийте за оценяване.
Мари
В началото бе словото

Мнение от Мари »

Хаджи Коста написа:
night_lover написа:Здравейте на всички!
При положение, че моят бал е 20.75, а се боря за :Право(р), Право(з), Политология,Публична администрация, Социология (история или език), Социални дейности,Психология,Философия
за кое може най-много да стигне в класиранията според вас?
Иначе на английския имам 2
Спрямо миналогодишните балове 20.75 не ти достига за нищо. Предвид обаче, че тази година се очаква лек спад, поради увеличените места и по-малко кандидатстващите, може и да имаш шанс за Философията - 22.01 за 2007 г. Ти си момче, нали? Ето го и линка - http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... l07-08.pdf

А колкото до мен - 5.00 на предварителния по история, и 4.75 на редовния и то само за 5 стр. СУ наистина си е променило критерийте за оценяване.
Едва ли са си променили критериите, просто си имал късмета да попаднеш на хора, за които е било от значение какво точно си написал, а не колко страници е било то.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Какво ще кажете за резултатите по френски език? Само на мен ли ми се струва или са много ниски...?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
cherry
В началото бе словото

Мнение от cherry »

:blob6: няма ли да излезе вече това 1 класиране,само СУ остана :angryfire:
kasije
В началото бе словото

Мнение от kasije »

FloWerSoFeviL написа:Какво ще кажете за резултатите по френски език? Само на мен ли ми се струва или са много ниски...?
По моите изчисления масово имат 3-ки и 4-ки и то не пълни 4-ки. :roll: Доста слабо, но може пък да е за добро :wink:
Аватар
rossonerogirl
В началото бе словото

Мнение от rossonerogirl »

аз имам 4.50 има само 35 момичета с по-висока оценка като тя достига до към 5.30..нямам думи,наистина,но тази година определено изпита,специално по френски, беше доста труден..незнам какво има стана,но определно дигнаха нивото в сравнение с миналата година..
Балът ми е 24.75...мисля,че влизам по 2ро желание френска филология..как мислите?
Nothing lasts forever..even cold november rain
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

френската филология ти е първото желание ли ?
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

ааа второ ..ясно -не го видях :lol:
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
kasije
В началото бе словото

Мнение от kasije »

1000% си вътре :D
Аз имам 3, бал 21 и второто ми желание също е френска филология,дали ще ми стигне поне за 2-ро класиране? :roll:
А на теб първото ти желание какво беше?
Аватар
candice
В началото бе словото
Курс: трети

Мнение от candice »

cherry написа::blob6: няма ли да излезе вече това 1 класиране,само СУ остана :angryfire:
Всички ли са излезли? И в НБУ ли?!
Литературата е симфония от думи, мисли, чувства и поуки!
Аватар
rossonerogirl
В началото бе словото

Мнение от rossonerogirl »

kasije написа:1000% си вътре :D
Аз имам 3, бал 21 и второто ми желание също е френска филология,дали ще ми стигне поне за 2-ро класиране? :roll:
А на теб първото ти желание какво беше?
европеистика..ама тая история ме закопа:))а и приемат само 7 момичета..а и честно казано аз се радвам повече за филологията..европеистиката я писах главно заради наще..а да ти кажа тая година са мн ниски оценките така че може още на 1во да успееш за френската филология:))
Nothing lasts forever..even cold november rain
Аватар
icequeenka
В началото бе словото

Мнение от icequeenka »

candice написа:
cherry написа:Всички ли са излезли?
има още университети, които не са готови с класиранията. Дори повечето гледат да си съобразят датите с тези на СУ, за да можем да сме наясно какво ще правим :)
I can't wait to get next to you...
supreme
В началото бе словото

Мнение от supreme »

уохоооо, 5.49 по английски... втора поредна 5.49 за кандидатстудентската ми кариера.. :lol:
таа, някой може ли да ми каже (тъй като не съм се ровила много из форума и статистики от мин. години) дали с бал 28.22 имам шанс за японистика, защото на 2ро място писах психология :violent1: не знам и аз с какъв акъл, и ако не стане с 1во желание, мн вероятно е там да ме бутнат...
Whatever people say I am, that's what I'm not!
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

supreme написа:уохоооо, 5.49 по английски... втора поредна 5.49 за кандидатстудентската ми кариера.. :lol:
таа, някой може ли да ми каже (тъй като не съм се ровила много из форума и статистики от мин. години) дали с бал 28.22 имам шанс за японистика, защото на 2ро място писах психология :violent1: не знам и аз с какъв акъл, и ако не стане с 1во желание, мн вероятно е там да ме бутнат...
На мен ми звучи прилично добре, не знам как е за момичетата, но поне около границата би трябвало да си.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”