КСК'08-English

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
julleto
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Re: КСК'08-English

Мнение от julleto »

Ееее, защо така бе! Егати, а аз се надявах на Европеистика, дано поне от историята да падне бала. На тва разчитам. :|
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
Аватар
julleto
Да живей словото

Мнение от julleto »

Ама чакаи, как така между 5,50 и 6 да са над 200 като са 79 :wink:
Нещо май си се объркала, което е добре и за тебе де :)
Аватар
Shounen
В началото бе словото

Мнение от Shounen »

79 са си точно, няма страшно, чак 2004 надали ще стигнем. 2006та (ако гледам правилната таблица) е имало 54ма между 5.50 и 5.99 и 2ма с 6ци, т.е. сега предполагам ще са с по половин до една единица отгоре най-много. Или поне така се надявам... :lol:
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

Стига сте измисляли формули за превръщането на точки в оценка - angel_smile много точно ви е дал табличката, ползвайте я! Сметките с формула не излизат точни, защото на 3.00 и 6.00 отговарят по няколко точки. Имайте предвид и, че 1т.=0,07.

На въпроса на night_eyes: за грешен отговор не се отнема от вече натрупаните точки, просто не получаваш точка (както и за оставено празно).

"Старо куче", половинките на есето се получават при средното аритметично от двамата проверяващи. Колкото до това откъде ги знаем тез неща, еми аз лично си пазя записките от курса по английски, на който ходих, като кандидатствах - воден от преподавателите в катедрата по англ. филология. Там всичко ни обясниха.

Айде успех на всички бъдещи колеги!
angel_smile
В началото бе словото

Мнение от angel_smile »

и аз бях на този курс тази година и оттаМ имам табли4ката:) мн добри преподаватели!!мн съм доволна:)
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

julleto написа:Ама чакаи, как така между 5,50 и 6 да са над 200 като са 79 :wink:
Уф, да права си :) Доста по-добре и все пак много повече от миналата година. Наистина оценките горе-долу се доближават до 2006 година и сигурно баловете ще са с една идея по-високи. Аз лично нямам нищо против. :)
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

bugaboo написа:
julleto написа:Ама чакаи, как така между 5,50 и 6 да са над 200 като са 79 :wink:
Уф, да права си :) Доста по-добре и все пак много повече от миналата година. Наистина оценките горе-долу се доближават до 2006 година и сигурно баловете ще са с една идея по-високи. Аз лично нямам нищо против. :)
то и повече да са от минали години отличниците, каква е гаранцията, че ще си ползват тази оценка :roll: Останах с впечатлението, че по-голямата част се стреми към правото, МО-то, а някои дори ще бягат към УНСС, така че... нищо не се знае още за баловете ;)
Аватар
Shounen
В началото бе словото

Мнение от Shounen »

Имаме един проблем само... забравяме да включим резултатите от изпитите по останалите езици в картинката... :lol: (оф, тая една седмица май ще се окаже по-тежка и от чакането за резултати...)
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

theDarkSite написа:
то и повече да са от минали години отличниците, каква е гаранцията, че ще си ползват тази оценка :roll: Останах с впечатлението, че по-голямата част се стреми към правото, МО-то, а някои дори ще бягат към УНСС, така че... нищо не се знае още за баловете ;)
Така е попринцип, но то всяка година правото и МО са едни от най-желаните специалности. За жалост адски много специалности се кандидатстват с английски, а в много други влиза оценката, пък макар и не умножена по три, така че ще се вдигнат баловете сто на сто, но все пак май няма да са апокалиптични, както през 2004 :P
Аватар
julleto
Да живей словото

Мнение от julleto »

Бе дано да са и малко по малки от 2006, че и там са височки. И все пак за тези зпециялности с английския може и с други премети да се влезе. примерно във ФФ с история и ако там лееекичко падне може и да не е такъв ужас, ама де да знам. Аз тва го казвам щото надеждата нали умира последна... :wink:
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

2006 местата като цяло бяха по-малко, докато тази година като цяло са увеличени, така че това малко ще изравни нещата.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
angel_smile
В началото бе словото

Мнение от angel_smile »

не за всички специалности са увеличени..примерно за туризма мин година за били 50 места, тази са само 45 :(
Аватар
bugaboo
От дъжд на вятър

Мнение от bugaboo »

Уф, и за Скандинавистиката са ги намалили с по 2 места и за двата пола. Но пък кандидатите са по-малко и то доста, така че е логично.
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Аз чаках резултатите от Велинград. Малко почивка. Та имам 4.76, надявам се да ми стигне за туризъм. Честно казано, очаквах по-малко. :)
angel_smile
В началото бе словото

Мнение от angel_smile »

4.76 не е зле и аз имам 4.79 :) и аз се надявам да ми стигне за туризъм но ще има още да си почакаме :(
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”