Франкофони,появете се!

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Acho
В началото бе словото
Специалност: Френска филология
Курс: първи

Re: Франкофони,появете се!

Мнение от Acho »

kasije написа:По дяволите, имам 3 :roll: :cry: А толкова искахд а уча френска филология...Сега не знам дори дали това ще ми стигне за нещо :roll:
е споко де може и да се класираш за Френска. А ако не, записала ли си в желанията - Педагогика с чужд език? Защото ако влезнеш там може да се прехвърлиш другата година в френска, ако имаш успех над 5.50....
Нооо аз със сигурност няма да се класирам френска :( защото имам 2 на изпита.... Знаех си че диктовката и есето ги оплесках :bounce: Нищо, догодина пак :wink: Поне се надявам с 4,25 по Литература да влезна някъде..... колкото да уча нещо през тази 1 година...
Иначе много се радвам че през последните няколко месеца си общувахме, и надявам се да се запознаем на живо, вече като студенти в Софийския :P .
Пожелавам на всички да влезнете още от първо класиране където най-много искате ;) .
kasije
В началото бе словото

Мнение от kasije »

Eee, много съжалявам :roll:
Ама с 4,25 100% ще те приемат, спокойно :wink: Аз съм записала всички педагогики по принцип, но не знам...Дано, дано да ми стигне за френската филология, поне имам 6-ци в дипломата :roll:
Иначе и аз много се радвам, че си общувахме и се надявахме заедно и ще е супер да се видим на живо в Софийския :D
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Надявам се баловете да паднат, все пак 43 % двойки при момичетата и 55% при момчетата...пф!
Иначе аз имам 3 и кандидатствам стопански управление...дано да ми стигне...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
kasije
В началото бе словото

Мнение от kasije »

Стискам палци да ти стигне :roll: А ти филологията на кое място си я писала?
А и да питам класиранията къде ще излязат? :roll: В сайта или ще трябва да се ходи в университета?
BeLLa
В началото бе словото

Мнение от BeLLa »

Аз имам 3,65...92 жени с по-висока и 6 с равна...филологията ми е първо желание и бала ми е 22,7 :( дали имам шанс за първо класиране?
kasije
В началото бе словото

Мнение от kasije »

Вътре си :wink:Поне според бала от миналата година :roll:
Freddie
В началото бе словото

Мнение от Freddie »

По мое скромно мнение (говоря само тази година) летвата бе вдигната сравнително високо. Диктовката изобщо не беше лесна (сещам се поне за 4 клопки, като на една от тях и аз се хванах, а можех да избегна грешката. Но уви, изпитна треска...). Но това е СУ, а не друг ВУЗ. Според мен заслужавало си е за всеки явил се на изпита - да си свери часовника.
Успех на всички съобразно желанията ви! :mrgreen:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

BeLLa написа:Аз имам 3,65...92 жени с по-висока и 6 с равна...филологията ми е първо желание и бала ми е 22,7 :( дали имам шанс за първо класиране?
Вътре си, имахме колежки с подобни оценки на влизане.
Ачо, съжалявам :) Но може би такъв ти е бил късметът, може специалността с литература да ти хареса повече, успех.
Аз лично повече харесвам педагогиката, ако сте я писали, готино е ;)
kasije
В началото бе словото

Мнение от kasije »

Летвата определено беше вдигната :roll: Особено в сравнение с изпита от миналата година...
И аз очаквам бала да падне, защото по моите изчисления има масово 3-ки :roll: Но дори да ме приемат, каквото искам пак ще ми е кофти, защото съм положила усилия, нерви и то не малко и за какво? За да обирам трохите :roll: Но какво да се прави, това си е СУ....
Успех на всички!!!
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ахаха, като мине една година каквото и да ви приемат, все ще се чудите за какво е бил целият зор.
Без нерви :) Няма смисъл вече. :D
Аз така говоря, ама и аз като видях 3,38 по литература ми идеше да скоча от някое тепе. Голям рев. Най-добрата ми приятелка ме успокояваше, че поне съм минала, защото тя беше скъсана. :roll:
kasije
В началото бе словото

Мнение от kasije »

Това е най-гадното, че хвърляш толкова много усилия, преживяваш за нещо, което след години може да се окаже, че е било голяма загуба на време :roll: :lol: Сигурно след време ще се смеем на тези свои сълзи, но явно всеки минава през това и е неизбежно :roll: Абе, както се казва...Здраве да е, пък другото все някак ще се оправи! :wink:
Аватар
rossonerogirl
В началото бе словото

Мнение от rossonerogirl »

охх,най-после излязоха резултатите..като теглим чертата равносметката е 3.5 по история и 4.50 по френски:)))много съм доволна...наистина,при положение че има 43% 2ки..не мога да повярвам...миналата година изпитът беше толкова по-лесен..Софийският наистина дигнаха нивото..балът ми е 24.75..на 1во място писах европестика ама с тая история..2то ми е френска фолология..дано още след 1во класиране да влезна,че морето вече ме чака:))) а и аз го чаках цяло лято,така че ..време е:))успех на всички,дано да се видим есента вече като колеги:)))
Nothing lasts forever..even cold november rain
kasije
В началото бе словото

Мнение от kasije »

Къде излизат класиранията? :roll:
Acho
В началото бе словото
Специалност: Френска филология
Курс: първи

Мнение от Acho »

ахахахха Crematory аз продължавам да си бъда мазохист :))) и догодина пак ще канидатствам за френска :P :P Само живот и здраве да е....
А иначе тази най - вероятно, като гледам как съм си подредил желанията, ще влезна българска филогия....
А за педагогика, това са ми най най последните желания, само Неформално образование (каквото и да е това :lol: :lol: ) ми е зад тях. А иначе ако стана педагог ще възпитавам само по школата на Макаренко :lol: .
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

E, да, за всеки е различно. На мен работата с деца ми е много приятна. Много ми беше готино на стажа :D
Българска филология също не е лошо. Една от най-добрите специалности в СУ е.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”