Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Гледането на чужди снимки, колкото и смешно да звучи, е като гледането на картини - всеки си има своята гледна точка. Това, което аз, примерно, намирам за грозно може да е красиво за 99% от другите хора. Това е и причината по-скоро да си направим една дискусионна тема за човешкия вкус, иначе просто храним хората, които просто са решили да отбележат присъствие в темата.
Jamalska написа:
pSy_ZeRo написа:
Пейкинг?
Пейкинг.
и, за да не съм и аз офтоп:
Smash the mirror, smash the dreams...
________________________ >>Моят блог<<
Плазмодий написа:Тука съвсем се обърна на седянка
Футболистката изглеждаш чудесно когато не позираш
което май е много рядко
кристо бтв ако почнат да трият оффтопиците май тебе изобщо няма да те има у форума, ма как да е...
абс се съгласявам с пича:
Гледането на чужди снимки, колкото и смешно да звучи, е като гледането на картини - всеки си има своята гледна точка. Това, което аз, примерно, намирам за грозно може да е красиво за 99% от другите хора. Това е и причината по-скоро да си направим една дискусионна тема за човешкия вкус, иначе просто храним хората, които просто са решили да отбележат присъствие в темата.
п.с. бавария застреляй се
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите Приложната не е за хора Respect is earned, not given
Разхождайки се назад по страниците се плаша колко много жени има тук...Аз съм хетерооо тежко ще е хаха
Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
Не,бяла съм.Макар че след кемпа може да се поспори.
Някакъв проблем?Нещо?
Рики (1990-2009)
Каква агресия бе?!Аз съм такъв добър и нежен човечец?!Ако ме познаваше щеше да знаеш.Виж интонация пишейки не мога да вкарвам и така може да звучи агресивно....
Рики (1990-2009)
Рики (1990-2009)