За 07. 08. ставаше въпрос.
Конкретно за събитието: дата и час и отсега да кажем, не можем да преценим колко ще е съобразено с обстоятелствата. Ясно е, че ще подберем някъде из центъра мястото, за да е удобно на всички.
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
ако не разбра момичетата си говореха за по-ранна среща, около 1-во записване, демек 7 авг.pink floyd написа: проблемът е никакъв, обаче в началото говорехме за дата след 1 октомври
7-ми октомври не ми звучи като дата за море, така че май имате предвид август
или?
...,след катоpink floyd написа:ах, само да не подведем с тоя лист участниците в някоя друга форумна среща (Плазмодий и SixkilleR), че току-виж ни уважили с присъствие.
Не сме само ние във форума...то не е една беля
o, nein! Колкото ти се шегуваше, толкова и аз. Извинявам се, че се опитах да бъда забавен наравно с теб.SixkilleR написа:Е ти ли няма да налазишПлазмодий написа: А как ще ви налазим аххахахаааа
аз ще дойда и искам да ми се обръща мн вниманиеShadeOfShane написа:EEEEEE ,айде стига деееееееее ! Аз ,която минавам за хапла , се държа по-човешки от вас . Излишно е ,който иска да дойде на тая форумна среща да идва ,друг е въпросът колко внимание ще му се обръща . Вече станаха и форумни вражди и незнам си к'во . Дайте да и измъдрим място на тая среща и да се разберем какво да правим ,другото е flood.
демек да си се облека както обикновенноShadeOfShane написа:Бавария , сложи си бална рокля и красива диадема и гарантирам ,че ще си принцесата на събитието.