КСК'08-English
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- julleto
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Re: КСК'08-English
Ееее, защо така бе! Егати, а аз се надявах на Европеистика, дано поне от историята да падне бала. На тва разчитам. 
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
- julleto
- Да живей словото
Ама чакаи, как така между 5,50 и 6 да са над 200 като са 79 
Нещо май си се объркала, което е добре и за тебе де
79 са си точно, няма страшно, чак 2004 надали ще стигнем. 2006та (ако гледам правилната таблица) е имало 54ма между 5.50 и 5.99 и 2ма с 6ци, т.е. сега предполагам ще са с по половин до една единица отгоре най-много. Или поне така се надявам... 
Стига сте измисляли формули за превръщането на точки в оценка - angel_smile много точно ви е дал табличката, ползвайте я! Сметките с формула не излизат точни, защото на 3.00 и 6.00 отговарят по няколко точки. Имайте предвид и, че 1т.=0,07.
На въпроса на night_eyes: за грешен отговор не се отнема от вече натрупаните точки, просто не получаваш точка (както и за оставено празно).
"Старо куче", половинките на есето се получават при средното аритметично от двамата проверяващи. Колкото до това откъде ги знаем тез неща, еми аз лично си пазя записките от курса по английски, на който ходих, като кандидатствах - воден от преподавателите в катедрата по англ. филология. Там всичко ни обясниха.
Айде успех на всички бъдещи колеги!
На въпроса на night_eyes: за грешен отговор не се отнема от вече натрупаните точки, просто не получаваш точка (както и за оставено празно).
"Старо куче", половинките на есето се получават при средното аритметично от двамата проверяващи. Колкото до това откъде ги знаем тез неща, еми аз лично си пазя записките от курса по английски, на който ходих, като кандидатствах - воден от преподавателите в катедрата по англ. филология. Там всичко ни обясниха.
Айде успех на всички бъдещи колеги!
-
angel_smile
- В началото бе словото
и аз бях на този курс тази година и оттаМ имам табли4ката:) мн добри преподаватели!!мн съм доволна:)
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Уф, да права сиjulleto написа:Ама чакаи, как така между 5,50 и 6 да са над 200 като са 79
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
то и повече да са от минали години отличниците, каква е гаранцията, че ще си ползват тази оценкаbugaboo написа:Уф, да права сиjulleto написа:Ама чакаи, как така между 5,50 и 6 да са над 200 като са 79
Нещо май си се объркала, което е добре и за тебе деДоста по-добре и все пак много повече от миналата година. Наистина оценките горе-долу се доближават до 2006 година и сигурно баловете ще са с една идея по-високи. Аз лично нямам нищо против.
Имаме един проблем само... забравяме да включим резултатите от изпитите по останалите езици в картинката...
(оф, тая една седмица май ще се окаже по-тежка и от чакането за резултати...)
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Така е попринцип, но то всяка година правото и МО са едни от най-желаните специалности. За жалост адски много специалности се кандидатстват с английски, а в много други влиза оценката, пък макар и не умножена по три, така че ще се вдигнат баловете сто на сто, но все пак май няма да са апокалиптични, както през 2004theDarkSite написа:
то и повече да са от минали години отличниците, каква е гаранцията, че ще си ползват тази оценкаОстанах с впечатлението, че по-голямата част се стреми към правото, МО-то, а някои дори ще бягат към УНСС, така че... нищо не се знае още за баловете
- julleto
- Да живей словото
Бе дано да са и малко по малки от 2006, че и там са височки. И все пак за тези зпециялности с английския може и с други премети да се влезе. примерно във ФФ с история и ако там лееекичко падне може и да не е такъв ужас, ама де да знам. Аз тва го казвам щото надеждата нали умира последна... 
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
2006 местата като цяло бяха по-малко, докато тази година като цяло са увеличени, така че това малко ще изравни нещата.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
angel_smile
- В началото бе словото
не за всички специалности са увеличени..примерно за туризма мин година за били 50 места, тази са само 45 
- bugaboo
- От дъжд на вятър
Уф, и за Скандинавистиката са ги намалили с по 2 места и за двата пола. Но пък кандидатите са по-малко и то доста, така че е логично.
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз чаках резултатите от Велинград. Малко почивка. Та имам 4.76, надявам се да ми стигне за туризъм. Честно казано, очаквах по-малко. 
-
angel_smile
- В началото бе словото
4.76 не е зле и аз имам 4.79
и аз се надявам да ми стигне за туризъм но ще има още да си почакаме 
Feed Me!