изпит по немски КСК2008
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
Lama
- Пишете, о, братя
- Специалност: Стопанско управление /немски/
- Курс: първи
Re: изпит по немски КСК2008
Лошто е, че като гледам оценките не са високи, както по английски и за специалностите, в които ще се състезавате някои от вас наравно с тях, ще бъде кофти.
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
- Курс: втори
5.16....
Не съм доволна, но аз си знаех, че съчинението ми е доста слабо..Темата ме уби... Както и да е, не е важно, колко е, важното е да ми стигне за първо желание, иначе..иначе - кореистика, здравей
Успех на всички на класиранията!!! 
I speak sarcasm as a second language.
-
BlackDevil
- В началото бе словото
А ако може да попитам...какво ти е първото желаниеwtf написа:5.16....![]()
Не съм доволна, но аз си знаех, че съчинението ми е доста слабо..Темата ме уби... Както и да е, не е важно, колко е, важното е да ми стигне за първо желание, иначе..иначе - кореистика, здравей
Успех на всички на класиранията!!!
- wtf
- Драскач
Lama къде мога да видя оценките по английски? Защото кандидатствам социология и там приемът е западен език или история...И се чудех хората как са се справили на другите езици..
BlackDevil> Първото ми желание е социология...
айде и аз да се отчета 4,62. не е лошо със сиг мисля че можех и повече но от друга страна се надявах да е над 4 че като видях кви са били резачки по англ... wtf колко момичета има преди теб ?
-
Lama
- Пишете, о, братя
Единствено на стената, само предположих, че има такава разлика, но е факт, че в темата им по английски всички колко високи оценки казват, че са изкарали, а тук засега имазме само един с над 5wtf написа:Lama къде мога да видя оценките по английски? Защото кандидатствам социология и там приемът е западен език или история...И се чудех хората как са се справили на другите езици..
да в темата пишат хора с високи оценки, но 1 фр има 3.07 по англ и над нея има 777 човека коеот значи че над 1300 са с 2 или чисто 3, та не са мн високи оценките им
-
Lama
- Пишете, о, братя
Да, права си. Разгледах и видях статистиката само 80 човека имат над 5,50.
- krissy
- В началото бе словото
и аз да си споделя присъдата....4.74 определено можеше и по-добре, но колкото-толкова. Ще видим на 5-ти дали е достатъчно........ 
„Ако някой не Ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите.“ Далай Лама
криси а по мат 2?
- wtf
- Драскач
krissy: КОя специалност ти е първо желание, ако може д апопитам? Изведнъж ми стана интересно, кой какво кандидатства... 
- krissy
- В началото бе словото
слабичко - 4.95 и разчитам на мат 1 където ми е 5.10Elince написа:криси а по мат 2?
стопанско управлениеwtf написа:krissy: КОя специалност ти е първо желание, ако може д апопитам? Изведнъж ми стана интересно, кой какво кандидатства...
„Ако някой не Ви се усмихва, бъдете любезни и го дарете с усмивка. Никой не се нуждае повече от усмивка, отколкото този, който не може да се усмихва на другите.“ Далай Лама
wtf а аз те питах колко има над теб защото ми е инт а не ми се чака статистика 
- gunner_pz
- От дъжд на вятър
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Обратна връзка:
4.74
Като цяло се успокоих, балът ми е 29.95 и се боря за стопанско управление. Надявам се, че няма да има някакво невероятно покачване на минималния бал за момчетата в сравнение с предишни години и вече мога да отдъхвам, но напълно ще се отдъхва след като се видят класиранията. По математика най-високата оценка ми е 4.4, като можеше да е 4.80, ако не бях объркал най-елементарната задача на математика2.
Като цяло се успокоих, балът ми е 29.95 и се боря за стопанско управление. Надявам се, че няма да има някакво невероятно покачване на минималния бал за момчетата в сравнение с предишни години и вече мога да отдъхвам, но напълно ще се отдъхва след като се видят класиранията. По математика най-високата оценка ми е 4.4, като можеше да е 4.80, ако не бях объркал най-елементарната задача на математика2.

- wtf
- Драскач
Elince има 16 над мен...
Което само по себе си не е кой знае колко, но това е само по немски... А с тези високи оценки по английски моята става еднааа....