Охх..бе сякаш не е точно така..Щото хубавите оценки масово се изкарваха на предварителен, т.е. от там се вдига нивото и двойките на редовен нямат никакво отношение..ама така или иначе съвсем скоро ще се чуе, тъй че skipanite написа:kapac написа:Според мен балът ще се вдигне съвсем малкоLet`s GAMBLE
Едва ли ще се вдигне бала при нали4ието на масово двойки и тройки,по-скоро ще падне...да му мислят тези,които са на ръба....
Кандидати за Право - тук
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- WhatSOeveR
- В началото бе словото
Re: Кандидати за Право - тук
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
До сега не бях чувал за подобни изисквания, но щом казваш, сигурно е така. Аз си мислех, че здравният картон, който всеки би трябвало да има още от училище, би свършил работа до някаква степен.
Незнам и аз..... скоро ще видим 4ерно на бялоWhatSOeveR написа:Охх..бе сякаш не е точно така..Щото хубавите оценки масово се изкарваха на предварителен, т.е. от там се вдига нивото и двойките на редовен нямат никакво отношение..ама така или иначе съвсем скоро ще се чуе, тъй че skipanite написа:kapac написа:Според мен балът ще се вдигне съвсем малкоLet`s GAMBLE
Едва ли ще се вдигне бала при нали4ието на масово двойки и тройки,по-скоро ще падне...да му мислят тези,които са на ръба....
Извинявам се. Ограниченията важат само за Медицински факултет и Ядрена физика.ники написа:До сега не бях чувал за подобни изисквания, но щом казваш, сигурно е така. Аз си мислех, че здравният картон, който всеки би трябвало да има още от училище, би свършил работа до някаква степен.
Питах някъде другаде, но не ми казаха - какво е работното време на персонала по записванията ?
-
sunnykiss
- В началото бе словото
според вас ще ми стигне ли за право(задочно)-момиче бал 26.21 
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Миналата година минималния бал за задочно за момичета е бил някъде 25.76 или нещо от сорта, така че може да ти стигне, даже е голяма вероятността 
- kandidatstvasht
Щях да ти отговоря "защото им е по-лесно", ама то даже не е по-лесно... 
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Ще ми се да попитам, дали някой знае, каква е семестриалната такса за Право, а също и номера на сметката. Там IBAN, BIC, титуляр и т.н, защото нещо не ги намерих в сайта, а ми се ще като отида веднъж до ректората да не трябва да се връщам за щяло и нещяло.
eto i taksiteники написа:Ще ми се да попитам, дали някой знае, каква е семестриалната такса за Право, а също и номера на сметката. Там IBAN, BIC, титуляр и т.н, защото нещо не ги намерих в сайта, а ми се ще като отида веднъж до ректората да не трябва да се връщам за щяло и нещяло.
http://mon.bg/opencms/export/sites/mon/ ... _taksi.pdf
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Извинявай, може ли да напишеш тука таксата, че нямам Pdf Reader
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
[quote="blackout"]Извинявай, може ли да напишеш тука таксата, че нямам Pdf Reader[/quot]
За Правото тази година ще е 427лв
За Правото тази година ще е 427лв
- kandidatstvasht
Само да питам- наведнъж ли се плаща тази такса от 427лв. при записването, или се плаща на семестър?
Да бе някой батка не може ли да разясни как става плащането по банков път, защото е малко мътно. Пък и колко да преведа 213лв и 50ст ли ? 
- blackout
- Летящите Пръсти
- Специалност: право
- Курс: трети
Мерси anite
Семестър доколкото знам.kandidatstvasht написа:Само да питам- наведнъж ли се плаща тази такса от 427лв. при записването, или се плаща на семестър?
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Знам,4е се плаща на семестър-пък и е логи4но,защото за втори семестър може да си изхвър4ал...blackout написа:Мерси anite![]()
Семестър доколкото знам.kandidatstvasht написа:Само да питам- наведнъж ли се плаща тази такса от 427лв. при записването, или се плаща на семестър?