....blackhearted angels,fallen from grace,possesed by the search for utter darkness...i ne samo zaradi towa.ima mn ob6to s moqta sy6tnost...
От къде идва никът ви :)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- BLACK_HEARTED
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
BLACK_HEARTED
Ami na men mi hrumna ot Mourning Palace na Dimmu Borgir
....blackhearted angels,fallen from grace,possesed by the search for utter darkness...i ne samo zaradi towa.ima mn ob6to s moqta sy6tnost...
We are the blackhearted angels fallen from grace;it's time to remove the blindfold of hypocrisy...
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Re: BLACK_HEARTED
Пфууу, че си страшен...BLACK_HEARTED написа:Ami na men mi hrumna ot Mourning Palace na Dimmu Borgir![]()
Пък на мен ми хрумна никчето, докато се циндилках и пиндилках в един разнебитен тролей
*бавам се
- BLACK_HEARTED
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
AMI tzindilkai si nqma lo6o,ama az ne sym stra6en,6toto ne sum mujko,ok???ne mi gowori w myjki rod!are pindilkai si!MONTANA rulessss!!!!!!!!!!Циндил-Пиндил написа:Пфууу, че си страшен...BLACK_HEARTED написа:Ami na men mi hrumna ot Mourning Palace na Dimmu Borgir![]()
....blackhearted angels,fallen from grace,possesed by the search for utter darkness...i ne samo zaradi towa.ima mn ob6to s moqta sy6tnost...![]()
Пък на мен ми хрумна никчето, докато се циндилках и пиндилках в един разнебитен тролей![]()
*бавам се
We are the blackhearted angels fallen from grace;it's time to remove the blindfold of hypocrisy...
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Извинявай, котенцеBLACK_HEARTED написа:AMI tzindilkai si nqma lo6o,ama az ne sym stra6en,6toto ne sum mujko,ok???ne mi gowori w myjki rod!are pindilkai si!MONTANA rulessss!!!!!!!!!!Циндил-Пиндил написа:Пфууу, че си страшен...BLACK_HEARTED написа:Ami na men mi hrumna ot Mourning Palace na Dimmu Borgir![]()
....blackhearted angels,fallen from grace,possesed by the search for utter darkness...i ne samo zaradi towa.ima mn ob6to s moqta sy6tnost...![]()
Пък на мен ми хрумна никчето, докато се циндилках и пиндилках в един разнебитен тролей![]()
*бавам се
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз пък съм от Star Wars
пълното име е С-3РО 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз пък съм от Алхиикът на коелю...а ако видите на 1 стр. БГВолей с многото цифри отзад...пак съм аз, искам да отбележа 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ами...да, аз съм, просто като се регнах, бях забравила за тоя си ник, мислех, че е изтрит, пък и си харесвах новия, та така...не вярвах, че някой ме помни. Бижу вече не пише, а с нея си имахме лафа тогава.
Както, надявам се, виждаш, съм пораснала оттогава
Както, надявам се, виждаш, съм пораснала оттогава
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
моят ник идва от 1 книга, казва се "Повелителката на авалон" и е нещо като предистория на "Мъглите на Авалон", всъщност ника ми е именно на една от повелителките и понеже книгите мн ме кефят, а и не ми дойде вдъхновението за нищо по оригинално...,но аз си го харесвам 
иначе може да ме видите и като nimeria, отново идва от книга, този път "Песен за огън и лед" най - великото фентъзи на всички времена!!!! чудя се кога ли Джордж Мартин ще се сети да я донапише...
иначе може да ме видите и като nimeria, отново идва от книга, този път "Песен за огън и лед" най - великото фентъзи на всички времена!!!! чудя се кога ли Джордж Мартин ще се сети да я донапише...
let the sunshine in