Среща на форумците КСК2008-2009/7-ми август 18:00 ректорат
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
Re: Среща на редовните форумци от КСК 2008-2009
Задължително е да отидат там на първо класиране ако смятат да учат в СУ въобще . Нужно е да си оставят дипломата там ,за да гарантират ,че участват във второ класиране.Освен ако не са приети нито една специалност от тези в списъка , тогава участват автоматично във второ класиране , но мисля ,че това са много малък процент от форумците и никак няма да е егоистично да направим срещата на 7-ми , защото винаги може да направим още една октомври месец
. Аз не съм от Сф , но ако ми се каже да отида някъде съм добра с ориентацията , въпросът е ,че нямам идея кое е най-подходящото място за такава среща . За да знам дали е подходящо едно място трябва да изхождам от това какво ще правим после . Ако се чакаме на НДК мисля ,че ще е удобно за всички(1 близо е до всичко ,2 достатъчно широко пространство е и 3 ... всички знаят къде се намира ) , но мисля ,че наистина предложението за пред Ректората е по-добро , а може някой да даде по - добра идея ? Еми , ти си на ход .
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Където кажете- там сме. Само да не е верно в 9 сутринта примерно 
- kandidatstvasht
Ако хората от провинцията остават да спят, директно ми казвате да запазвам в Син Сити и ще започнем ударно първата си студентска година още преди да е започнала

- ShadeOfShane
- Да живей словото
Айде нека за часа да се дадат някакви предложения , защото и аз нямам идея кога . Не е добре да е в най - голямата жега , а може би всеки иска да си свърши работата със записването първо .Значи до този момент сме решили ,че на 7-ми пред Ректората ще се събираме .
- kandidatstvasht
Стига бе, дайте една дискотечка да направим 
хаха обичам форумни срещи 
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
да успокоя пинко розовата пантера - тогава съм на море - ще останат и за него жени.ShadeOfShane написа:7-ми ми се струва идеална дата .
вие, както разбрахме, хора от форума не искате, дори направихте всичко възможно да изберете скапана дата...emalfy написа:Като толкова много обичаш привлечи повече хора от форума....![]()
не ви е срам!
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
аз на 7. искам да се прибирааамммм....
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- kandidatstvasht
Форумния вариант на Пинко розовата пънтера би трябвало да е pink floyd, но нека не гадаем 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Нали осъзнавате, че покрай записванията целия ви ден ще мине по опашки (да не говорим, че повечето ще са във факултети извън или далеч от ректората) и съответно организирането ще е трудно....
Да не говорим, че огромен брой студенти от извън-софия, едва ли ще има къде да прекарат нощта, за да останат след като се запишат. (мин. година се записвах в ректората, отне ми - от как отвориха вратите до 13:00 някъде, демек близо 4 часа и половина) Друг проблем - повечето кандидат-студенти едва ли имат изградените форонни навици, като по-предишните, които са били не на 1-2 форумни срещи и знаят как стоят нещата. Виждам Ралица е онлайн и тя може да ви обясни по-добре от мен за това.
И за финал - преди да се определи каквото и да е - съберете мнения от посещаващите темата за кога им е удобно, какви идеи имат и т.н...
И лично мнение - преди форумната среща, трябва да се натрупа стаж, да се постои малко у форума, докато свикнете едни с други, докато се опознаете, запознаете и т.н.... в смисъл, голяма част от читателите на този раздел са регнати само за да видят някакви новини от КСК и никога повече няма да влязат във форума, което означава, че твърдото ядро, което се е присъединило за КСК, но ще остане редовно по форума и след КСК - то да се организира и да проведе такава среща. А ако някой не-чак-толкова-редовен се навие да дойде - още по-добре ---> и сред старите го има тва явление... Но когато имате т.нар стаж, е доста по-лесно организирането на среща...
и тъй като ще ви е за първи път - организирайте я по-отдалече, ако трябва си разменете координатите, уточнете се всички желаещи какви са ви плановете и така...
Предполагам после пък ше имате срещи по факултети, или примерно на софииските зайци, или на хората в студ. град.... и т.н....
Стискам палци да се получи, успех с организацията....

Да не говорим, че огромен брой студенти от извън-софия, едва ли ще има къде да прекарат нощта, за да останат след като се запишат. (мин. година се записвах в ректората, отне ми - от как отвориха вратите до 13:00 някъде, демек близо 4 часа и половина) Друг проблем - повечето кандидат-студенти едва ли имат изградените форонни навици, като по-предишните, които са били не на 1-2 форумни срещи и знаят как стоят нещата. Виждам Ралица е онлайн и тя може да ви обясни по-добре от мен за това.
И за финал - преди да се определи каквото и да е - съберете мнения от посещаващите темата за кога им е удобно, какви идеи имат и т.н...
И лично мнение - преди форумната среща, трябва да се натрупа стаж, да се постои малко у форума, докато свикнете едни с други, докато се опознаете, запознаете и т.н.... в смисъл, голяма част от читателите на този раздел са регнати само за да видят някакви новини от КСК и никога повече няма да влязат във форума, което означава, че твърдото ядро, което се е присъединило за КСК, но ще остане редовно по форума и след КСК - то да се организира и да проведе такава среща. А ако някой не-чак-толкова-редовен се навие да дойде - още по-добре ---> и сред старите го има тва явление... Но когато имате т.нар стаж, е доста по-лесно организирането на среща...
и тъй като ще ви е за първи път - организирайте я по-отдалече, ако трябва си разменете координатите, уточнете се всички желаещи какви са ви плановете и така...
Предполагам после пък ше имате срещи по факултети, или примерно на софииските зайци, или на хората в студ. град.... и т.н....
Стискам палци да се получи, успех с организацията....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Ех на 7 няма да успеем,вижте на 1 вероятно ще наминем за по един золум 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- D&D
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
За мен пък и дали е само гледане или не!FMI написа:Аз не пия също, грам не близвам и точно по тази причина мога да уредя цяла тубаНо какви са тея цитронади, лимонади, пастички... Капризенсъм аз, за по малко от натурален сок от кайсия и парче гараш от нас не излизам, щотото тая туба пълна и тежка, даже може да взема две за развновесие
Само да не ме съдят после за алкохолизиране на непълнолетни, внимавайте какви приятели/ки водите
Всъщност из безобразно многото флууд мернах и пълна гама признаци за дискриминация. Сега последно батковците ли нещете или тези които не са зайци. Защото аз дай боже да съм заек и то за първи път, но определено и съм батко, дори на някой които сега завършват, ако са влезли веднага и не са прекъсвали
А "оркестър нощни мераци" ли беше, наистина изби рибата. Но по смешното е че пинки от старите го е страх, а те следва да са по олегнали и по скоро да го е страх от новобранцитеТе ще са тези дето ще го ощетят най много
Ей го аз например от 3 години вече, ако не са станали и повече си имам сериозна връзка и съм си старомоден и не кръшкам, така си ми е добре
А колкото до смущаването. Ние тях или те нас ще смутят? Че аз като изпуснах МатематикаI, че закъснях и не ме пуснаха... И докато чаках някой да излезе с задачите да ги видя поне... И съм си седнал на пейките отзад и гледам излиза една мацка с толкова къса поличка че почти цялото и сладко задниче се виждаше от моята позиция и от позицията на всички седнали, а те бяха много и пейките не са чак толкова ниски. Т.е. и прав да бях пак щях да се насладя на не лоша гледка, особено както лекичко се повдига на всяка крачка тая и без това оскъдна поличка. И да видиш как абсолютно всички и мъжки и женски погледи бяха в такт, като оная реклама за шампоани ли беше "и те ще правят така..." Сега може пък да е бедно било момичето и да не и е стигнал плат за повече, но според мен по скоро е самотна
Но за съжаление ако я видя мога да я позная само по перфектното задничеВ този ред на мисли, гледайте да изберете дата и час, когато да не вали
P.S. Воайорството, особено когато не е умишлено не е кръшканеВсе пак и аз съм мъж, не мога да не ценя красивото, макар и чуждо
Дай боже на всяка студентка таква фигура
си е един вид изневяра!
Пък и това е най тъпото оправдание което може да каже един мъж!
Няма ли най накрая да разберете че с това зяпане,обиждате жената до вас!
И я карате да се чувства като най грозната на света!
Няма нищо по лошо от това мъжа ти,да се държи като някакъв тъп хлапак
който никога не е виждал жена!

Недостойно живее онзи,който пречи на другите да живеят.
- ShadeOfShane
- Да живей словото
БРЯ , как ни наредиха , че сме зле с организиацията
. Струва ми се мъдро всичко , което Кристо каза по въпроса , което означава ,че ще чакаме ... Еми, може да съберем кординати ЛС на тези които смятат да дойдат
и всеки , който е изпратил кординати да даде и някакво предложение за ден и въобще идеи по самото провеждане на срещата ....
и всеки , който е изпратил кординати да даде и някакво предложение за ден и въобще идеи по самото провеждане на срещата ....
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
очевидно даkandidatstvasht написа:Форумния вариант на Пинко розовата пънтера би трябвало да е pink floyd, но нека не гадаем
ахSixkilleR написа:да успокоя пинко розовата пантера - тогава съм на море - ще останат и за него жени.
---
проблемът е никакъв, обаче в началото говорехме за дата след 1 октомври
7-ми октомври не ми звучи като дата за море, така че май имате предвид август
или?
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
Абе няма мъж който да не се заглежда, дори да не му харесва видяното, то си е инстинкт... Остава ни само да си използваме мозъка да притъпим тези инстинкти... Разбира се когато остане кръв за мозъка...
Ако покрай няколко хлапака мине една баба с бастуна и огромните овиснали цици като(Памела Андерсън на стари години). Едва ли ще им хареса, но това няма да им попречи да възкликнат "егати циците". Това че след определена възраст няма да го направиш, няма да е защото ще спреш да обръщаш внимание, нито защото евентуално може да получиш бастун по главата
Просто спираш да го правиш, но не и да се заглеждаш... И в този ред на мисли искам да помоля СВИНЕТЕ да не ходят голи през лятото, защото предвид размерите им е още по трудно да не ги забележиш, а гледката е изключително противна... Моля не бодете очите на ценителите с грозота. Знаем за нея, но не искаме да знаем, спестете ни я и ни показвайте само красивото 
Едно време като имах перфектна фигура си позволявах да се разкарвам по баскетболно екипче, но сега вече като имам някое и друго излишно килце си ходя облечен, взимайте примр от мен
Колкото до изневярата, не може да има изневяра ако само гледаш и не пипаш. Ще е изневяра ако отида да я хвана за гъза, което всъщност ще е само неуспешен опит за изневяра, защото колкото да и се иска на една жена не би отвърнала положително на толкова груб намек и то на обществено място
Освен ако не си на лъвов мост и часът е след 10... Но това е друга тема... Друга тема е и че нейния намек е доста груб, тъйкато много добре знае ефекта от такова оскъдно облекло върху такова тяло
Изключваме разбира се момичетата от черноморието, които са си свикнали и без горнища да ходят
Те не че и софианките не ги свалят там без никакви задръжки 
И все пак не разбирам по какъв начин убиждаш приятелката си ако извърнеш поглед след някоя къса поличка, а след 10 минути, когато вече отдавна е подминала дори вече си забравил. Докато през това време приятелката ти си пече голия гъс на плажа без теб
Ако покрай няколко хлапака мине една баба с бастуна и огромните овиснали цици като(Памела Андерсън на стари години). Едва ли ще им хареса, но това няма да им попречи да възкликнат "егати циците". Това че след определена възраст няма да го направиш, няма да е защото ще спреш да обръщаш внимание, нито защото евентуално може да получиш бастун по главата
Едно време като имах перфектна фигура си позволявах да се разкарвам по баскетболно екипче, но сега вече като имам някое и друго излишно килце си ходя облечен, взимайте примр от мен
Колкото до изневярата, не може да има изневяра ако само гледаш и не пипаш. Ще е изневяра ако отида да я хвана за гъза, което всъщност ще е само неуспешен опит за изневяра, защото колкото да и се иска на една жена не би отвърнала положително на толкова груб намек и то на обществено място
И все пак не разбирам по какъв начин убиждаш приятелката си ако извърнеш поглед след някоя къса поличка, а след 10 минути, когато вече отдавна е подминала дори вече си забравил. Докато през това време приятелката ти си пече голия гъс на плажа без теб
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.