Хич не са малко...Но да се надяваме че се преориентират към УНСС, другите филологии, etc.FreaKy написа:b-trip 226 имат повече от мен
Аз имам 91 човека пред мене...Доста по-благоприятна ситуация
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Хич не са малко...Но да се надяваме че се преориентират към УНСС, другите филологии, etc.FreaKy написа:b-trip 226 имат повече от мен
Определеноb-trip написа:Хич не са малко...Но да се надяваме че се преориентират към УНСС, другите филологии, etc.FreaKy написа:b-trip 226 имат повече от мен
Аз имам 91 човека пред мене...Доста по-благоприятна ситуация
Благодаря!sedrik написа:Браво!
Човек трудно може да изкара такава висока оценка на този изпит без подготовка.
Все така успехи за напред!
Защо сега хвърляш сянка върху постиженията на хората?!starokuche написа:Mхм, 6 пълни шестици при жените, браво, браво.
Макар че предвид "сложността" на изпита може би трябаше да бъдат повечко от 0,4%.
А какво ти е на 2ро място? Или само Английска?FreaKy написа:Определеноb-trip написа:Хич не са малко...Но да се надяваме че се преориентират към УНСС, другите филологии, etc.FreaKy написа:b-trip 226 имат повече от мен
Аз имам 91 човека пред мене...Доста по-благоприятна ситуация...еми ще се види на 5-ти
Пф, май си прав. Признавам си, че математиката отдавна не ми е във форма, а набъзо се опитах да си спретна как е пейзажа, докато чакаме да обявят статистиката.macharok написа:максималент брой точки за изпита - 90
6.00 / 90 = 0.66(6)
5.93 / 0.66(6) = 89 точки
т.е., единствената възможна по-висока оценка е 6.00 (за 90 точки)
Сори, не е баш тъй.
86 т. = 5.93
86.5 т. = 5.96
87-90 т. = 6.00
Така че има (теоретична) възможност някоя от шестте над теб да не е с пълна шестица, а с 5.96. Но това са подробности, евала ти за супер оценката!!! Пък изпитът явно не е бил толкова елементарен, колкото го изкарахте.
мъх, нЕма забавление за старото.Bamfi написа:хах 5.93
забавлявате ли се
Значи аз бях пуснала линк, но към статистика от 2006-та. Ей го тук :jolly_f написа:Аз пък искам да видя статистиката от миналата година... някой беше дал линк, но сега не мога да го намеря... help!
Оо, мисля, че ще ти стигне.mischievous написа:Видях само 2ма желаещи за английска филология.На мен също ми е на 1во място.Бала ми е 25.38 Мислите ли, че ще ми стигне за англ.фил. ??? Чувала съм, че за там не ти трябва много, но тази година с толкова кандидатстващи с английски може наплива да е по-голям..
аз съм за английска с 28.12, ама пред нея имам сложени скандинавистика, японистика, китаистика и унгарска филология уж с презумпцията, че при никакво положение балът няма да ми стигне за тях... сега вече се замислямmischievous написа:Видях само 2ма желаещи за английска филология.На мен също ми е на 1во място.Бала ми е 25.38 Мислите ли, че ще ми стигне за англ.фил. ??? Чувала съм, че за там не ти трябва много, но тази година с толкова кандидатстващи с английски може наплива да е по-голям..