ПСИХОЛОГИЯ

Подфорум към Философския факултет

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
jabka
В началото бе словото

Re: специалност "психология"

Мнение от jabka »

хора кажете как ви е бала...да се сдухам още толкова
Внимание родители! Децата ви слушат рап!
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: трети

Мнение от ShadeOfShane »

Абе , мани , вече не ми се живее .Дамите по английски са се оляли с отлични оценки .
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
jabka
В началото бе словото

Мнение от jabka »

как разбра че точно дамите с първо желание психология са със високи оценки???
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото

Мнение от ShadeOfShane »

То не са нужни 1000 дами , а само 45 ... не мисля ,че е много трудно от 200 момичета 20 да са писали психология на първо място и от литературата да има 25 с по-високи оценки от моята и ето ти ги 45 места . Все пак Психология и право са най-желани тази година . И моите сметки пак са налудничави , но са си мои , а и нямам деца да храня , свободно време много , глупости за правене колкото щеш , но тези сметки ме привличат най-много за момента . Иначе балът ми е 27.75
jabka
В началото бе словото

Мнение от jabka »

разбирам те че не си сигурна дали ще те приемат и имаш нужда от постоянни потвърждения от другите...само се опитай да ни влезеш в положението на нас дето ще си е цяло чудо да ни стигне бала за психология :( ... инфото за "мн дами с отлични оценки" ми изкара акъла...без статистика неможе да се твърди нищо...съгласна?
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото

Мнение от ShadeOfShane »

Абсолютно ! Съжалявам ,наистина проявих всякаква липса на такт . Мисля ,че балът няма да е по-висок от миналогодишния .Забелязала съм ,че от хората ,които нямат никакво желание да учат ,голяма част искат да учат психология ,защото си мислят ,че е като психологията в училище (говориш си с учителката за личните проблеми - това е в голяма част от училищата ) . По тази теория много хора , които не искат да учат и не са учили за изпитите са писали психология на първо място . Тадам ! Естествено, каквото и да говоря , все са глупости ,защото няма факти . Нека чакаме класиране .
gosheto_
В началото бе словото

Мнение от gosheto_ »

Я след като изчетох разговорите и аз да се обадя - момче съм, с английски и днес ме изненадаха (доста приятно) с оценка 5.01, което ми прави бала за психология (на първо място съм я писал) 27.03. Да видим сега какво ще стане. :D Но и да не влезна, голяма работа. Искам, да, но... ми, как да ви кажа, спокоен съм, не ми пука чак толкова, не взимам живота и цялото това чак толкова насериозно. :albino:
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото

Мнение от ShadeOfShane »

Еми то ти си момче ... влязъл си , какво има да се притесняваш , все едно аз да имах 5.50 и да взимам нещата насериозно . Браво на теб , дано сме колеги :)
gosheto_
В началото бе словото

Мнение от gosheto_ »

Дано, дано! Хех. Приятно ще ми е, харесва ми начина ти на мислене доколкото видях от темата. :P Само едно нещо - онази руса мадама с розовите дрешки в цели 2 филма успя да се набута в сериозния живот хахаха
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото

Мнение от ShadeOfShane »

Таз мацка всъщносът е супер сладка , човек . Много мила , много разбрана , много добра душичка , а твоя коментар за филмите не го разбрах ?
jabka
В началото бе словото

Мнение от jabka »

искрено се радвам за тези които сега влязат в психото и дано станем колеги поне догодина!иначе специалноста би изгубила без мен :wink: шегувам се...можеби не ми е било писано само времето ще покаже
Аватар
charming
Драскач
Курс: завършил

Мнение от charming »

jabka написа:искрено се радвам за тези които сега влязат в психото и дано станем колеги поне догодина!иначе специалноста би изгубила без мен :wink: шегувам се...можеби не ми е било писано само времето ще покаже

не се отчайвай и аз се надявам за догодина :wink: вярвам ,че ще успея,защото много го искам :)
Нека първо да живеем,а после да философстваме

http://music-bg.eu/forums/viewtopic.php?t=18943
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

ShadeOfShane написа:Забелязала съм ,че от хората ,които нямат никакво желание да учат ,голяма част искат да учат психология ,защото си мислят ,че е като психологията в училище (говориш си с учителката за личните проблеми - това е в голяма част от училищата ) . По тази теория много хора , които не искат да учат и не са учили за изпитите са писали психология на първо място . Тадам ! Естествено, каквото и да говоря , все са глупости ,защото няма факти . Нека чакаме класиране .
Хм напротив голяма част от моя курс са влезли психология защото адски много им се учи точно това,жалкото е че просто им се учи,а идея нямат защо учат точно това и как ще им послужи и въобще какво се случва в специалността:bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

gosheto_,тая русата мацка не си спомня да те е споменавала по някакъв начин?Дори когато не пиша пак съм нападната,но както и да е.Аз обичам филмите. :D И много се радвам,че със ShadeOfShane сме в чудесни отношения сега и страшно искам точно тя да ме колежка.

Абе много откачени хора има :D :D :D
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото

Мнение от ShadeOfShane »

Плазмодий , ми то тез са , които са влезли , а ГОЛЯМ процент хора от невлезлите също са писали психо на първо място и не са учили въобще.
Публикувай отговор

Обратно към “ФФ”