КСК 2008 - математика
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Re: КСК 2008 - математика
Ех спокойно, просто някои в някои специалности се приема и с матури (обикновено специалности, за които няма много желаещи), а резултатите..има да се чака. По-миналата година по 10-тина дни чакахме ако не се лъжа (стар съм все пак, паметта започва да ми изневерява
). И като да се записвате...пригответе се за дъъълги опашки - в ФМИ до сега съм чакал най-дълго на опашка през целият си живот, а ако дойдете към 11-12 на обяд - може и да не успеете да се запишете него ден. А тези от вас, които ще поостанат ден-два-три в софия..защо не си направите една.. първокурсна форумна среща на хората от ФМИ ?
Хем да се запознаете, да не ви е така притеснено първите дни, че не познавате никого. 
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
И аз съм си мислил да си направим среща бъдещите първокурсници. Нека всички, които са съгласни, да пишат тук. Докато се записваме ще се запознаем и с други колеги.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
-
amazonkata
- В началото бе словото
нека първо ни приемат 
-
emotioN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
Аз нямам нищо напротив, но не знам доколко ще имам време след записването... сигурно ще сме голяма компания и ще тичаме из университетите
Ако е за 1 октомври ок 
Милан 0 - 4 Интер
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
е след като излезе класирането ще се разберете
) пък ако съм свободен и аз може да дойда, никога не отказвам една бира
Пък сега гледайте да си почивате, че на есен като започнат лекции - кой в СУ, кой в УНСС, кой в ТУ и идва трудното 
П.С. А това за mathematicious е яко, преди няколко месеца една колежка го беше разпратила..ненормалници колкото искаш
П.С. А това за mathematicious е яко, преди няколко месеца една колежка го беше разпратила..ненормалници колкото искаш
- Miss Piggy
- В началото бе словото
- Курс: първи
То самото чакане за записването ще бъде нещо като среща на бъдещите първокурсници. Аз мисля да си нося възглавница и нещо за яденеshayne написа:И аз съм си мислил да си направим среща бъдещите първокурсници.
"И тъй както умопомрачението в един висш смисъл е начало на всяка мъдрост,то шизофренията е начало на всяко изкуство"
Херман Хесе
Херман Хесе
-
emotioN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
Кога мислите да ходите? Аз май ще пропусна първия ден, защото си представям какво ще бъде!! А пък ако случайно не успея да се вредя на 7-ми ще остана за 8-ми и ще чакам отрано 
Милан 0 - 4 Интер
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
Втория ден е доста по-спокойно - всички фанатици са минали вече xD
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
- Miss Piggy
- В началото бе словото
- Курс: първи
Аз съм от фанатиците, които ще виснат от първия ден в 6-7-8 часа сутринта (зависи кога открия къде се намира въпросното място)Kai написа:Втория ден е доста по-спокойно - всички фанатици са минали вече xD
"И тъй както умопомрачението в един висш смисъл е начало на всяка мъдрост,то шизофренията е начало на всяко изкуство"
Херман Хесе
Херман Хесе
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Въпросното място е стая 111 във ФМИ. Влизате във ФМИ, тръгвате по първата пресечка в дясно и мисля че е втората врата в ляво - познава се по това, че винаги има някой да чака за нещо пред нея
Аз като се записвах не помня дали бях там първия или втория ден, но си отидох към 8-8:30 и по обяд към 1-2 успях да се запиша.
Кай, първо таксата ли трябваше да се плати (това е горе на вторият етаж, пада се горе долу над 111-та стая, пише КАСА на вратата, а може и по банков път) или таксата после се плащаше...май първо беше таксата, там поне по-бързо се минава.
Кай, първо таксата ли трябваше да се плати (това е горе на вторият етаж, пада се горе долу над 111-та стая, пише КАСА на вратата, а може и по банков път) или таксата после се плащаше...май първо беше таксата, там поне по-бързо се минава.
Първо таксата, но там ставаше доста бързо.
Ние отидохме на втория ден към 10 и минахме до към 15.
Ние отидохме на втория ден към 10 и минахме до към 15.

Тея резултати от Мат 2 кога трябва да излезнат ?
- Kai
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Информатика
Хмм... първо таксата, ама преди това трябва да си попълнят първата страница на книжката и да си лепнат там една от снимките. Отиват в касата при всички случаи - дори ако побанков път сте платили, защото в касата ви бият печат за платена такса, после отиват в 111 и се редят и чакат. Там ще ви вземат книжките за заверка и т.н. и ще ви ги върнат на 1 окт.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
- shayne
- Вазов
- Специалност: Политология, Математика
- Обратна връзка:
На мен персоналната ми информация на няколко пъти не тръгва, може и да правят нещо с нашата математика.
Цветелин Биков
- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Обратна връзка:
а ако само ще оставяш дипломата си, за да потвърдиш участието си във второ класиране, плащаш ли семестриалната такса?