КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Re: КСК 2008-География
на журналистите последно им обещали днес
-
angel_smile
- В началото бе словото
то и на нас дето 4акаме английския ни бяха обещали днес,па да видим:) аз и географията я 4акам...но има време до 5 август

- PinkFlame
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Във ВИНС вече излезе 1-во класиране(
приета съм с 1-во желание-МИО)...сега остана СУ... =]
A woman's heart is a deep ocean of secrets..Навън бе есен и в/у черните стъкла на прозореца дъждовните капки барабанеха като пръсти на мъртъвци.Тя бе нравствен труп.Душата й бе потънала в бездна на мъртвешко равнодушие,на убийствена печал и безразличие...
има ли неква статистика някьде да видя кви оценки сте изкарали да си напраря сметка нали 6те ми стигне бала
- PinkFlame
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Да,има...моят бал е 29.48 от 30,но ето тук http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=2&id=1527 би могъл/ла да видиш мин. балове за отделните специалности...
A woman's heart is a deep ocean of secrets..Навън бе есен и в/у черните стъкла на прозореца дъждовните капки барабанеха като пръсти на мъртъвци.Тя бе нравствен труп.Душата й бе потънала в бездна на мъртвешко равнодушие,на убийствена печал и безразличие...
Има ли някой който е ходил на уроци при преподавателка от СУ по география?
Ами ако имаш предвид курсове по география организирани от СУ- АЗ!donatella написа:Има ли някой който е ходил на уроци при преподавателка от СУ по география?
аааа нее за тези който са ходили на частни уроци при една преподавателка по география,която след това искала на тези ,който са ходили при нея на уроци да си кажат входящият номер и да си напишат началото и края на темата ,тъй като тя била арбитър или комисия ,не разбрах точно
ама па хич не мога да пазя тайна
- Nikince
- Пишеща машина
donatella написа:аааа нее за тези който са ходили на частни уроци при една преподавателка по география,която след това искала на тези ,който са ходили при нея на уроци да си кажат входящият номер и да си напишат началото и края на темата ,тъй като тя била арбитър или комисия ,не разбрах точноама па хич не мога да пазя тайна
![]()
Ама вие още ли вярвате на тези глупости?!
1во - Ако въпросната преподавателка е арбитър, работата ви може вобще ДА НЕ СТИГНЕ до нея.
2ро - Дори и да е комисия, тя повече от 0.25 стотни не може да ви даде.
Проверяването на работите става по следния начин - за тези, които не знаят.
Работата се проверява от първия преподавател. Той пише дадена оценка ( примерно 4), след това работата се преглежда от 2ри преподавател, и той пише примерно 3.80, тогава се пише средноаритметично 3.90 и работата дори не стига до арбитър.
Ако обаче първият преподавател е писал 4, а следващия 4.80 ( т.е. разликата е над 0.5 стотни, то тогава се проверява от въпросния трети проверител, който слага крайна оценка, която обаче НЕ може да е по-ниска от най-ниската записана - с нашия случай 4.
До колкото знам, на арбитър задължително отиват работи с оценки в интервала 2.50 - 3.00 и 5.50 - 6.00 ........
Тъй че, моля ви...кажете ми КАКВО ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ въпросния проверител............та дори и арбитър.
Хвърлят ви прах в очите и само взимат пари от учениците.Тъпотия
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Sun Shine
- Драскач
Ох не говорете глупости..това е истина и става.....
и има хора, които така си се уредиха..А как примерно един от класа ми предава празни листа и има 5.25.....А? Не че е син на професорка от СУ
и е бая тъп
А и проверяващите се познават- не си мислете че е засекретено толкова
А нещата с изреченията, които после ги казваш или заучаваш по 1-2 от всяка тема....са истина. Точно затова СУ го заклеймих. Баси и перверзните даскали, които и паричките ще ти вземат... Просто трябва да знаеш кой да те уреди. Даже проверяващите дават уроци. Имат си и визитки 
А и проверяващите се познават- не си мислете че е засекретено толкова
[/quote]
[/quote]
В България вярвам на всичко, което е свързано изгода за някого !!
[/quote]
В България вярвам на всичко, което е свързано изгода за някого !!
Много хора говорят за знаците, нагласените изречения и такива неща, и аз много пъти слушах такива приказки, но смятам, че не е вярно. Всеки може да си говори и мисли каквото си иска, но аз лично вярвам, че всеки, който си е учил съвестно и упорито, си е изкарал хубава оценка и ще влезе това, което иска- сам, без чужда помощ, някакви връзки и т.н. А иначе ако смяташ, че можеш да успееш само с връзки, че срещу теб има световна конспирация примерно, не виждам как можеш да постигнеш нещо съществено. Така, че гледаите по- ведро на нещата и не обвинявайте другите или не отдавайте неуспехите си на независещи от вас фактори.
- PinkFlame
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Подкрепям напълно това изказване! =]
-
angel_smile
- В началото бе словото
IMA REZULTATIIIIIIIIIIIIIIII!!! 5.38 !!!успеххх
-
angel_smile
- В началото бе словото
вие заспааахтееее,а резултатите са налицееее