КСК'08-English
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК'08-English
Аз пък се отдадох на мисли какво бих направила,ако в момента ми попадне някой проверяващ...ама мн идеи ми идват

- bugaboo
- От дъжд на вятър
Аз предлагам за компенсация да ги принудим да ни вдигнат оценките с поне 10-20 стотни. 
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече
- jolly_f
- Да живей словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: втори
Оп, мерси.. нали за моя става въпросVissonia написа:Много сладурски аватар!!Оп, sorry за оф-топика![]()
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
- nadejdichka
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
FreaKy написа:Аз пък се отдадох на мисли какво бих направила,ако в момента ми попадне някой проверяващ...ама мн идеи ми идват![]()
![]()
И ние искаме да участваме, ама според мен на тоя етап не са виновни проверяващите, а тези които не качват оцеките, защото работите няма как да не са проверени вече. Да насочим гнева си към тях!!!
Международни отношения, втори курс
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Абе кръв и протести да има, какво значение има кой е виновен?! 
- jolly_f
- Да живей словото
Така и така сме конкуренция, защо не се избием помежду си
FreaKy, с твоето първо желаниее... :whdat:
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Няма значение кой ще е,ама някой ще го отнесеnadejdichka написа:FreaKy написа:Аз пък се отдадох на мисли какво бих направила,ако в момента ми попадне някой проверяващ...ама мн идеи ми идват![]()
![]()
И ние искаме да участваме, ама според мен на тоя етап не са виновни проверяващите, а тези които не качват оцеките, защото работите няма как да не са проверени вече. Да насочим гнева си към тях!!!
Ааа не,градска си ми няма да се биемjolly_f написа:Така и така сме конкуренция, защо не се избием помежду сиFreaKy, с твоето първо желаниее... :whdat:
- jolly_f
- Да живей словото
Съгласна!
След малко темата или ще бъде заключена или последните 50 страници ще бъдат изтрити...
След малко темата или ще бъде заключена или последните 50 страници ще бъдат изтрити...
Дайте първо тях да набием тях и да ни дадат резултатите, пък после ще мислим дали да си изтребваме по между нас си 
Айде айде ...кога и къдеLeona написа:Дайте първо тях да набием тях и да ни дадат резултатите, пък после ще мислим дали да си изтребваме по между нас си
- JusT^Dj
- В началото бе словото
Калашниците и m16-ките са от мен !!!!FreaKy написа:Айде айде ...кога и къдеLeona написа:Дайте първо тях да набием тях и да ни дадат резултатите, пък после ще мислим дали да си изтребваме по между нас си![]()
![]()
Look Into My Eyes.........
Нека да видим утре дали ще пуснат нещо,ако ли не да се стрягат, че ги чака тежката кандидст-студентска артилерия :thin: А ние сме много и сме гневни :blackknight: :blackknight: :blackknight: :blackknight: :blackknight: :blackknight: :blackknight: :blackknight:
-
Майкъл Вон
- В началото бе словото
Наистина сме много и сме гневни
А те вече прекалиха отвсякъде... :/
А те вече прекалиха отвсякъде... :/
- Но да умреш, когато се отърсва
земята от отровната си плесен,
когато милионите възкръсват,
това е песен, да, това е песен!
- JusT^Dj
- В началото бе словото
.......В редовете ни пристъпваха милиони......Владеехме територии обширни от Великата Фаянсова стена...До Дълбините на Канала......
Нямат шанс..... 
Look Into My Eyes.........