Изпит ЛИТЕРАТУРА-впечатления и коментари
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Изпит ЛИТЕРАТУРА-впечатления и коментари
Някой знае ли дали и кога може да се идентифицират работите от изпита по БЕЛ ?
Ох,бях чела някъде,но забравих.Само това намерих.Не знам дали ти върши работа,но мисля че трябва това де е.Не знам.
§ 5. Молби и жалби по всички кандидатстудентски въпроси се отправят до Ректора в срок до 22 август. След тази дата молби и жалби не се приемат. Към молбите се прилагат необходимите документи - оригинал и фотокопие за удостоверяване на всеки конкретен случай. Ректорът решава кандидатстудентските молби и жалби в съответствие с настоящия Правилник и със Закона за висше образование.
§ 5. Молби и жалби по всички кандидатстудентски въпроси се отправят до Ректора в срок до 22 август. След тази дата молби и жалби не се приемат. Към молбите се прилагат необходимите документи - оригинал и фотокопие за удостоверяване на всеки конкретен случай. Ректорът решава кандидатстудентските молби и жалби в съответствие с настоящия Правилник и със Закона за висше образование.
Мерси все пак, но не искам да се оплаквам, а просто да си видя работата, както за предварителния по история имаше дни за идентифициране.
Четох го някъде из форума и не знам до каква степен е вярно, но дните са 4-6 август, за мястото не съм сигурна, че е това, да не те заблудя, но предполагам, че пак в Ректората (щом е по литература работата).И си мисля, че на сайта ще пише нещо по-подробно, като наближи времето.G__ написа:Мерси все пак, но не искам да се оплаквам, а просто да си видя работата, както за предварителния по история имаше дни за идентифициране.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Някой беше писал от 6 до 8 август в една друга тема.G__ написа:Някой знае ли дали и кога може да се идентифицират работите от изпита по БЕЛ ?
- ISTORICHKATA
- В началото бе словото
Всъщност е от 4 до 6 август

- footbolistkata
- От дъжд на вятър
аз пък разбрах, че е три дена след деня, в който излезят резултатитеники написа:G__ написа:Някой знае ли дали и кога може да се идентифицират работите от изпита по БЕЛ ?

Недей да викаш... силните говорят тихо!!
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
5.50 имам на есето с колосалните три дни подготовка, изразяващи се в четене на произведенията.
Обичам я тая система!
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Ще ми се да беше спестил последната информация...
Аз с моята "чудесна" оценка, за която се готвих цяла година, също мисля задължително да си погледна работата. А ако е била при арбитър... СУ ще видят и жалби и чудеса! 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не знам какво се заканвате - оценката не се променя, въпреки жалбите и чудесата.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- inc
- Плиний Стари
Знам.
Но трябва да си избия яда нанякъде. 
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Яда на това, че не са те харесали и не са ти оценили "невероятната" тема?! И аз имах 2 разочарования, но смятам, че колкото и да ми бяха хубави темите, след като мнението им е било такова, значи не съм била чак толкова перфектна
В интерес на истината не смятам, че темите ми бяха за ниските оценки, които получих, но след като има хора, които изкарват 6-ци и 5-ци, значи мога и аз. Щом не съм успяла, значи не са ми на 100% виновни проверяващите. Честно казано не виждам смисъл от правенето на лудници, след като няма смисъл от тях. За едното "да си излея яда" не виждам никакъв смисъл - иди се напии или разходка в парка, нещо - тва е по-добрият вариант, вместо да плюеш просто ей така за да се почувстваш по-добре за нещо, което няма смисъл.
Нищо лично.
Нищо лично.

- nikinho
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
И аз т'ва се чудя к'во ще се жалвате като нищо няма да стане ... глас в пустиня, според мен е безсмислено, но ест. секи си знае за него си 
http://www.betbul.eu - ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не, то лошо няма да се жалваш, стига наистина да има за какво. Но аз не мисля, че случаят е такъв 

- inc
- Плиний Стари
Всъщност няма значение... Намерението ми не беше да се жалвам колко съм онеправдана, нито да търся съжаление. Заканата беше донякъде за да си излея яда. Това обаче не значи, че ще тръгна да разигравам циркове като ида в ректората.
Ни най-малко не твърдя, че съм била за отличен, камо ли да съм написала "невероятна" тема. Още по-малко се каня да оплювам без основания. Затова искам и да си видя работата. Ако поне един от проверителите е сметнал, че заслужавам по-висока оцека, за мен е достатъчен повод, за да привлека вниманието на някой отговорен за това. Неслучайно споменах арбитража. Не ми е толкова за тройката. Просто като видях поста на Fletcher Lind, някак доверието ми в непоклатимите критерии на проверяващите е меко казано "разклатено". С цялото ми уважение към тяхната оценка, и към вашето мнение за работата ми (която не сте видели). Тук не става въпрос разочарование, обида и други такива от личен характер.
Смятам темата за приключена. Съжалявам, че изобщо повдигнах въпроса.
Ни най-малко не твърдя, че съм била за отличен, камо ли да съм написала "невероятна" тема. Още по-малко се каня да оплювам без основания. Затова искам и да си видя работата. Ако поне един от проверителите е сметнал, че заслужавам по-висока оцека, за мен е достатъчен повод, за да привлека вниманието на някой отговорен за това. Неслучайно споменах арбитража. Не ми е толкова за тройката. Просто като видях поста на Fletcher Lind, някак доверието ми в непоклатимите критерии на проверяващите е меко казано "разклатено". С цялото ми уважение към тяхната оценка, и към вашето мнение за работата ми (която не сте видели). Тук не става въпрос разочарование, обида и други такива от личен характер.
Смятам темата за приключена. Съжалявам, че изобщо повдигнах въпроса.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.