Изпит по испански език

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
durotar
От дъжд на вятър
Специалност: Испанска филология
Курс: първи

Изпит по испански език

Мнение от durotar »

Здравейте,догодина ще кандидатствам с испански и английски ,за да имам двоен шанс и искам да знам как беше тазгодишният изпит по испански изик.Може ли някой ако има от предишни години да го сканира или снима с фотоапарат и да го качи тук.Ще съм много благодарен :) :) :) :) :) Освен това ако можа да споделите и как сте се готвили.
Аватар
lusence
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Re: Изпит по испански език

Мнение от lusence »

Провери баловете,има ги в сайта на СУ.А ако ще се готвиш по испански , предполагам имаш основа?По английски няма да стане за 1 година,по испански имаш шанс , ако учиш в испанска и се интересуваш повечко в училище от езика...
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ...
www.myspace.com/lusence

Do not disturb .
durotar
От дъжд на вятър
Специалност: Испанска филология
Курс: първи

Re: Изпит по испански език

Мнение от durotar »

Не точно обратното е.Уча в английска гимназия и английския ми е много добър-взех си Advanced на Cambridge и чета книги без проблем.Наскоро си купих една книжка от тия петте теста за софийския и ги правя с по 8-10 грешки,което е добре.Иначе на скоро се явих и на DELE Intermedio и нивото ми по испански е B2.Въпроса е,че специалността,която искам да уча е с много висок бал(Японистика) и искам да имам двоен шанс.От октомври ще ходя на курс за С1 по испански и мисля да се явя на изпита само да се пробвам,а иначе разчитам главно на английския.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”