Kristo написа:Поправка към въпрос 6: Ще го обърна като идея по този начин - Кое от момичетата във форума, изпълнява всички налични критерии (няма нужда да ги обосноваваш) за да ти бъде интимна приятелка а.к.а. "нещо повече от обикновенна приятелка" или всички тези синоними на думата "гадже"...Демек кого харесваш, без значение коя дума употребя за този тип отношения?
Така по-може

Но не съвсем... Няма момиче от форума, което да "изпълнява
всички налични критерии за да ми бъде интимна приятелка"... Виж, ако вземеш да попиташ "Ко
и в най-голяма степен ги покрив
ат?", ще получиш отговор (само да уточня, че не е само една - няколко са и по различен начин покриват в еднаква степен съответните
неуточними критерии)
Kristo написа:Уточнение към въпрос 8: Как мразиш да ти казват - обръщайки се към теб (пример - някакво странно производно име от твоето, някакво умалително, някакъв прякор и т.н.). Думата представлява обръщението към теб, показвайки недвусмислено, че ти си адресата на цялото смислово и определимо послание? Демек - кое обръщение към теб самия мразиш?
И това е по-добре.

Не се засягам от епитети и обръщения (само от сравнения). Позволявам си да цитирам героя на Вини Джоунс от "Гепи": "...You can call me "Suzie", for all I care..." Подчертано не се засягам, когато обръщението има за цел обратното.
Kristo написа:Добавка към въпрос 9: Нека обърнем нещата от страна: кое би накарало мнозина да не те харесват и под "кое" разбирай твоя черта от характера?
Ами...да ги обърнем освен... Отговорът ми е: твърде обсебващ съм (но си го контролирам) и твърде лесно се случва да влизам под кожата на тези, които имат допир с мен...
Kristo написа:Повторение на въпрос 10: Ок, в какво последно се провали, без значение другите думички казваш, за да отклониш идеята на въпроса?
Ок. РЧП.
Kristo написа:Уточнение на въпрос 13: От всички, които са получи този въпрос, от теб най-малко очаквах да си затраеш. Разочарован съм. Но темата си е тема - ще се наложи да науча отговора на този въпрос, оставям на теб да прецениш как...
Поискай си го на ЛС след 2 дни - да отлежи и да си прецениш, дали на истина искаш да знаеш.
Kristo написа:Нов бонус-трак, защото ми стана забавно да попитам: Защо стила ти на общуване е някакси странен, в смисъл такъв - държиш се дръпнато, почтинадменно, сякаш общуваш с по-низши същества и говориш така, сякаш другия е "благословен" да се докосва до Теб? И понеже ползваш вратички, ще си го уточня в движение - "защо се държиш така, както се държиш, а не по друг начин с ХОРАТА?"
Радвам се, че се забавляваш - това е идеята!

Боя се че си останал с погрешно впечатление, породено от конкретният случай на общуване с теб. Имам всеки за
поне равен на мен... А подчертано ироничният образ на "по-висш" е за забавата... Но да, мога да се вживявам в него изключително ефективно...

А с ХОРАТА се "държа" както се "държа", защото това съм аз... What you see is what you get... And (almost) no one has ever seen even the half of me, ergo - no one "gets" me in full...
Kristo написа:Да мразя - не мразя (много внимавам с думичките).
въпреки всичката (почти) неконтролируема ОМРАЗА и жлъч, която тая към един от участниците в ситуацията.
Бонус-въпрос - каква е разликата между "мразя" и "изпитвам омраза" и в крайна сметка мразиш ли някого/нещо, или просто имаш омраза към определни хора/неща?
(защо съм толкова сънен, че чак сега забелязах това?)
тнкс Б.
Допускам това излизане извън регламента. Няма разлика. Просто първият цитат е изваден от контекста си... Не мразя да ми викат. Изпитвам
Омраза/
Мразя точно две личности... Едината от които съм аз, а другият Човек (заради това "личности" не беше с главна буква - и аз участвам) продължавам да го
Мразя, въпреки че
Му простих несправедливата, но редна болка, която ми причини. Доволен?